Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 1971 i on 1985

Co sądzicie o zwiążkach w których występuje duża różnica wieku między partnerami

Polecane posty

Gość ja 1971 i on 1985

Gość zielona ważka
dla mnie są ok

Gość jesli on jest duzo mlodszy
to taki zwiazek rzadko ma szanse na powodzenie

Gość majua
A on nie przypadkiem żonaty?

ja akurat jestem w zwiazku, gdzie oboje mamy po tyle samo lat, a co do zwiazków z duza różnica wieku, to po pierwsze \"duza\" to pojecie względne.a po drugie, to to juz stereotypowe myslenie, ze takie zwiazki sa nie na miejscu. pewnie, ze są oki, bo jakie to ma znaczenie, jesli ludzie sa ze soba szczesliwi:)

Gość jeli sie kochacie to czemu nie

i nie zgadzam się ze nie mają szansy przetrwać. niby czemu, moze budza poporstu większe \"zainteresowanie\" otoczenia. A jak facet jest dużo starszy, albo oboje maja tyle samo lat, to to jest juz niby gwarancja ze wszystko bedzie cacy? absolutnie nie....

taki zwiazek moze byc \'trudniejszy\' ze wzgledu na reakcje otoczenia. ale jesli sie kochacie to nie bedzie to zadna przeszkoda :)

Gość w moim przypadku
różnica była 15 lat, ja starsza....to żaden związek, raczej znajomośc, moze przyjaźń:)

Gość to ma szanse powodzenia
Taka jest róznica wieku u moich rodziców, u mego męża i mnie 9 lat.Jesteśmy już 13 lat po ślubie i świetnie się dogadujemy.

Gość agivp
ja mam partnera starszego o 10 lat, i baaardzo jestesmy szczesliwi. kochamy sie i wiek w niczym nie przeszkadza

Gość michał77
moja kobieta 72 ja 81:)

Gość naprawde...
a kiedy się poznaliście? Pytanie do michała77

Gość łączenie
Moja żona jest ode mnie dużo młodsza 20:44 Dionizy1914 Ja mam 93 lata i jestem bardzo bogaty, moja żona ma 22 lata, i jest bardzo dobrą żoną, tylko nie wiem czemu ciągle mnie prosi by przepisać jej w testamencie cały mój majątek 20:47 Dionizy1914 Ale jestem pewien, że wyszła za mnie za mąż z czystej miłości

Gość greetij
Na pewno 36latek zakochal sie w twoim wnetrzu, a nie ciele... oszukuj sie dalej..

Gość DianaH.
U Nas tez 10 lat i jest to Nasz najlepszy zwiazek ze wszystkich poprzednich. Ja lubilam zawsze starszych facetow i rozumiemy sie naprawde bez slow. On po przejsciach, ja w zasadzie tez tylko po troche innych. Wczesniej mialam faceta starszego o 8 lat i tez dogadyalismy sie, ale nie wyszlo.

ja bylam 17 lat mlodsza od mojego meza porazka za duzo nas dzielilo na poczatku oki ale pozniej zaczelo wychodzic wszystko a szczegolnie moi a jego znajomi kartastrofa fajnie jak sie jest mlodt=ym pozniej gorzej zaczyna byc widac;}