Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Gość gość
26.01.14 Co to za firma???

Gość gość
26.01.14 Gościu! Co to za firma???

Gość gość
26.01.14 Gościu! Namieszałeś z firmą i milczysz! Czemu nie chcesz odpowiedzieć?!

Gość gość
26.01.14 [zgłoś do usunięcia]

Gość rozochocony
No cóż , w swietle prawa jeżeli nie ma dowodów a jak widzimy nie ma , to nie ma też winy . Ja też chętnie pooglądałbym te ekscesy. Tak na słowo , zwłaszcza takie anonimowe to nie uwierzymy. :D . Równie dobrze może pani twierdzić, że ma pani c**kę z dwoma rowkami wzdłuż i w poprzek. Jak nie zobaczymy to nie uwierzymy :) No niech pani nie będzie taka samolubna , prosimy o te ekscesy , dlaczego tylko pani ma się przy nich podniecać? My też chcemy !!!! :D

Gość gość
Pani tego nie moze pokazać bo to sprawa wykonywanego zawodu wiec obowiazuje tajemnica,nie trudno zrozumieć.

Gość gość
rozochocony,chcesz sie podniecac to ruszaj na łowy do kurortu.

Gość gość
hahahahahahahaha !!!! nie wytrzymam :D ! baba jeździ po sanatoriach filmuje życie erotyczne staruszków hahahahahaahaha! i co pani potem z tym robi? maastrubuje się przy nich? hahahahahaha kobieto a ciebie w jakiej konfiguracji można zobaczyć na tych fotach czy filmach? hahahahha już sobie wyobrażam, szpieg KARAMBA ukryty za palmą albo zasłonką uwieczniający rozbrykane babcie i dziadków , o k***a ale się uryczałem ze śmiechu hahahahahaaha

Gość gość
No właśnie. Jedź, tam wyfiokowane paniusie przebierają nóżkami.A szczególnie takie podstrzarzałe.

Gość gość
Ta cała firma to pic! I tyle!

Gość gość
Przykro mi ale prawo polskie nie pozwala mi na publikację takich nagrań A firma detektywistyczna bo widzicie tych biednych ?rencistów i emerytów stać na wynajęcie nas żeby udowodnić swojej połówce to o co niejednokrotnie od dawna ich podejrzewają .Kiedy si e przebranżawiałyśmy z koleżanką myślałyśmy że marny to będzie zarobek ale jak zajechałam pod pierwszy kurort i zobaczyłam jakie auta tam stoją to już wiedziałam że będziemy całkiem prosperowały no i uciążliwość mniejsza niż w dużym mieście gdzie czasami trzeba kogoś obserwować dłuższy czas bo się nieźle kryje .W sanatorium mamy takich delikwentów na patelni tym bardziej że tam jakby im rozum odejmowało i ich czujność idzie spać Sory ale właśnie jestem w pracy i nie jest tu tak układnie jak tu co niektórzy próbują napisać więc sory ale muszę wyjść bo moim kuracjuszom nie przeszkadza paskudna pogoda Filmiki i inne nagrania do wglądu tylko dla zainteresowanych czyli klientów

Gość gość
Nie muszę się specjalnie ukrywać Stali bywalcy to dobrze wiedzą

Gość gość
19.37 Totalna bzdura! Żaden detektyw nie ujawni się ze swoją profesją na takim portalu! Bujać to my a nie nas!!!

Gość gość
Do 19.31 Podobasz mi się! Dokładnie tak samo myślę.

Gość gość
to nie trzeba nawet myslec,to przeciez oczywista oczywistośc :)

Gość gość
26.01.14 niezle odleciałas....

Gość gość
19.37 pojechałaś kobieto , dobry numer. ja pikole ludzie to mają pomysły . no ale wyobraźni można c***ozazdrościć :D, ociera się prawie o fantasy :) normalnie nie trzeba stronek z dowc****i szukac wystarczy tu zajrzeć :)

Gość gość
wow ! jaka obrotna kobita ! jednocześnie pisze na forum i filmuje dziadków w sanatorium , dobre , dobre . piszesz pomiędzy grą wstępną a dziadka wytryskiem? :D czy może w czasie jak dziadek bacie wyplątuje z pantalonów? dobre, dobre nie wiem czy dzieciaki z przedszkola uwierzyły by w tę historię :D

Gość gość
26.01.14 [zgłoś do usunięcia] A dlaczego NIE??? przeciez ta osoba nie mowi kogo śledzi,dla kogo pracuje.A być dedektywem to przeciez żadna tajemnica. Wystarczy ze pozostajacy w domu małzonek/ka opłaciła taka firme by udowodnic małzonkowi zdrade i wnieśc sprawe o rozwód.

Gość gość
A ja sądzę że każde tutaj negatywne wypowiedzi pochodzą od osób które nigdy nie były w sanatorium. Bo nie wierzę żeby sami sobie uwłaczali. A ich wypowiedzi są na zasadzie kto da więcej pikanterii tym lepiej. Ot,co i wszystko na ten temat. Spadam stąd bo to jest żenada co się tu dzieje. Życzę udanych wyjazdów do kurortów. WSZYSTKIM!!!!

Gość gość
Detektywie, podpowiem ci tak,że w ostatnią noc turnusu to mało która/który śpi w swoim łóżku. Przepraszam tych naprawdę chorych i przyzwoitych, to nie o nich.Gdyby tak założyć kamerę na korytarzu, to hoho...

Gość gość
Oj tam kazdy człowiek jest do pewnego stopnia dedektywem,tylko jedno jeszcze czerpia z tego korzysci materialne a inni nie

Gość gość
Miałam napisać poważnego posta , ale po przeczytaniu tych ostatnich bajek daruję sobie :D, szkoda mojego czasu :) . Ludzie to jednak mają fantazję :D

Gość gość
Jedni byli,inni zapewne nie ale słsza opowiadania swoich znajomych.Przyjaznie ktore sie zawiązuja a pozniej spotkania,. Pracowałam kiedys z dziewczyną(mężatką) ktora była w sanatorium,zapoznała faceta ktory był kierowcą w dużej firmie. Zdarzało sie ze przynajmniej raz w miesiacu miał taka trase ze przejezdzał przez nasze miasto.Zawsze dzwonił do pracy,ona sie urywała na randkę.Trwało to kilka lat.Pozniej uczucie sie rozwiało.

Gość gość
buhahahahahahahahaha !!!! ahahahaahahahahahahaaa !!!! to się nadaje do smiechu warte, ales się skompromitowała kobieto, już większej idiotki nie mogłaś z siebie zrobić ! ciekaw jestem co paliłaś?

Gość gość
tawkę hiiiii hiiiii hiiiiii

Gość gość
pani detektyw , niech pani tam uważa :) bo jak się jakiś dziadziuś albo inny detektyw na panią przyczai to ani się pani nie obejrzy i już będzie pani piszczeć z uciechy razem z babciami :D powinna pani założyć jakieś czytadło pt. lepsze niż śmiechu warte i pisać takie opowiastki bo pani fantazja jest więcej niż ułańska :D

Gość gość
oj tam , się śmiejecie z kobiety , za mocno się maryśką sztachnęła i marzy o swoich niespełnionych fantazjach :D , bądźcie wyrozumiali:D

Gość gość
dodajmy - erotycznych fantazjach :)

Gość gość
Znam byłego kuracjusza, który zawsze po pobycie w sanatorium przedłuża pobyt, jakoby dokupił zabiegów. Moje małżeństwo też było na skraju rozpadu. Wiadomo z jakiego powodu. Rywalka miała więcej wiosen ode mnie, hi, hi. Na zdjęciu ta pani wygląda na swoje lata, a jemu chyba litry wina i drinków zamgliły wzrok:-).

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się