Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Gość gość
Nie ma co rechotać, to są poważne sprawy. Tylko ten nie wie czym to pachnie, kto nie był zdradzony.

Gość gość
no bardzo ciekawe zajęcie, bardzo ciekawe , filmowanie pomarszczonych c**** i sflaczałych fiutków. :D pół biedy jak dziadek weźmie dopalacze , bo tak to można całą noc czekać aż będzie gotów do zaspokojenia babci :) naprawdę mamy aż tak głupich ludzi w tym narodzie? :D

Gość gość
Sami sie wiecej na forum nakręcacie niz kuracjusze mogą....ha ha ha

Gość gość
To do 20:16 wyżej.

Gość gość
20.28 to mąż taki głupi że się pozwolił fotografowac i jeszcze foty do domu przywiózł? :D ciekawy jestem jak wygladasz skoro małżonek skusił się na starą raszplę ? no ale skoro dał się przyłapać to za mądry nie był :) ja na twoim miejscu byłbym czujny , bo skoro w santorium takie numery odwalał to pomysl ile panienek na codzień posuwa :) , nie sądzisz chyba że się nagle święty zrobił , no chyba że bawisz się w dobermana i pilnujesz go 24 h na dobę :)

Gość gość
Wyglądam nieźle, miałabym powodzenie na turnusie murowane.Wypada teraz się zemścić, no nie? Niech zobaczy jak boli. A..przyłapałam go gdy dzwonił i wydało się...

Gość gość
Oooooo ! dziewczynka najpierw była córeczką której tatuś skrzywdził mamusię , potem kuracjuszką, teraz panią detektyw i zdradzoną żoną :) , aż się boję pomysleć kim będzie w przyszłości :D

Gość gość
20.43 no oczywiście że się zemścij , jedź do sanatorium, panowie już tam czekają , tylko uważaj na panią detektyw hahahahaahahaha

Gość gość
Lubi prawić babom komplementy, a takie stare to są na nie łase, oj łase. Przez lata niedoceniane przez swoch facetów, to wiadomo, jeden komplemencik i gotowe.

Gość gość
Zdradzona jest tylko jedna, w dedektywa ani córeczkę się nie bawię. Zonk! Chciałam tylko zaznaczyć,że sanatoryjne harce małżonków czasem tak się kończą.Dlatego tu zabrałam głos.

Gość gość
hiiiii hiiiii haaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa tu są dopiero jaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ja szukałam po portalach wiadomości o sanatoriach! Teraz wszystko jasne!

Gość gość
Czytam od poczatku topik i jestem zdumiona tym tematem.Pomijam to czy kto sie leczy w sanatorium czy baluje. Przykrym jest to ze piszacy tutaj używaj chamskich,prostackich okreslen wobec ludzi.Jak mozna starsza kobietę nazywać "staruchą,raszplą,sflaczałe fiuty,pomarszczone c**y". Mam rodziców w starszym wieku.Zadbani,przyjemni i nie tylko dlatego ze to moi rodzice.Mam ogromny szacunek dla ludzi starszych i nigdy nie osmieliłabym sie ich nazywac dziadkami,babciami.Oni maja swoje wnuki i tylko im wolno tak sie do nich zwracać.Kto was chował_ulica?,gdzie szacunek dla drugiego człowieka.Czas szybko mija,tez bedziemy za chwile ludzmi starszymi.Kto z was chciałby byc nazwanym staruchą/staruchem???Brak kultury,zero empatii.Jestem zszokowana ze musze życ z takimi ludzimi na tej ziemi.

Gość gość
no niestety dziewczynka tu pisząca zaznaczę że jest to sama osoba pod wieloma różnymi nickami, ma jakiś uraz do starszych osób i usiłuje wmówić całemu światu , że takie osoby są beee, balują na jej koszt, zniszczyły kraj itd. itd. , zaczynam się zastanawiać kim byli lub sa jej rodzice? może ją porzucili , odtrącili i dlatego nie ma szacunku dla ludzi starszych , no cóż biedna nie wie że kiedyś o niej tej kiedyś powie stary pasożyt, raszpla itp. ciekawe co by powiedzieli jej rodzice gdyby to czytali ? moi nie byliby ze mnie dumni gdybym się tak o starszych wyrażał . ale to chyba nie wszyscy wiedzą co znaczy dobre wychowanie. ale tutaj to jest problem psychiczny , dziewczynka zamiast skorzystać z terapii u psychiatry woli się leczyć tutaj , myśli że obrażaniem starszych ludzi uleczy swoją duszę. może kiedyś pojawi się tu jakiś psychiatra i uleczy jej chory umysł i duszę?

Gość gość
że kiedyś ktoś o niej też powie **** - tak miało być wyżej.

Gość gość
Opssss. Myślałam , że tu się pisze o jakiś poważnych sprawach dotyczących leczenia w sanatoriach . A tu jakiś śmieszny ruski cyrk na kółkach.

Gość gość
nie jedna dziewczynka,nie wymyslaj głupot.Dziewczynki nie maja az takiej wiedzy o sanatoriach.To musi byc wyga ,by miała takie wiadomości albo wyg:)

Gość gość
Masz rację, musi być wyg/wyga. I w dodatku ma na sumieniu zdradę. A przysięgał/przysięgała. I teraz mu łyso, hehehe

Gość gość
Czytam i czytam wasze wpisy i nie rozumiem skąd wzięło się w was przekonanie że sanatorium równa się babcia dziadek czyli starsi ludzie .Chyba piszą tu sami tacy którzy w życiu nie byli w żadnym sanatorium .W sanatoriach gdzie są ludzie z prewencji rentowej czyli kierowani przez ZUS średnia wieku to 45-50 lat to o jakich wy tu star****ch piszecie - przepraszam za określenie To są z reguły ludzie w sile wieku i pod względem psychologicznym w dosyć niebezpiecznym wieku Wiecie głowa siwieje ..........

Gość gość
dokładnie tak, opowiadał mi taki kuracjusz,że nigdy w życiu tak nie tańczył,że aż koszula była mokruteńka:-)To jaki on chory?! A jeździ co roku! Kto za to płaci???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
10.55 ty gościu płacisz i płacić bedziesz !

Gość gość
Ja już zapłaciłam, kasą i zdrowiem, starczy. Teraz kolej na niego i inne.

Gość gość
27.01.14 [zgłoś do usunięcia] A ja mysle ze najbardziej ujadaja ci,ktorzy nie mieli w sanatorium wzięcia.Zazdrosc bierze wtedy górę i chęc zrobienia z siebie osoby bardzo moralnie ułożonej.Wtedy wszyscy kuracjusze to dno moralne a on/a święty i twierdzi ze juz wiecej nie pojedzie, bo i po co skoro nikt na nich nie zawiesił oka.

Gość gość
upup

Gość gość
Czy wszyscy już się wypowiedzieli na ten temat co mieli do powiedzenia? Pojechali sobie nieżle na tych biednych kuracjuszach i się zmęczyli bzdurnym gadaniem. Bo żadnych konktretów tam nie ma.

Gość gość
Biedni kuracjusze tam nie jadą, bo nie mają kasy na drinki i balety.

Gość gość
jak to czytam to jestem coraz bardziej przerażona. Jedziemy razem z mężem, ani bogaci, ani rozrywkowi. Chcemy się po prostu leczyć. Czy taka kategoria kuracjuszy też jest?

Gość gość
oczywiście ze jest:D

Gość gość
Ale zrobił się zastój. Już nikt nie ma nic do powiedzenia? Ja już niedługo wyjeżdżam do Kołobrzegu. Jestem mega szczęśliwa!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się