Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Gość Rokersowa
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów , tak poczytałam hmm, Jestem tu pierwszy raz chce po troszku opisać i zaczerpnąć informacji :) otóż jestem 8 tygodni po operacji kręgosłupa i minęło mi 182 dni świadczenia chorobowego i będąc na komisji w ZUS-ie zaproponowali mi rehabilitację stacjonarną , po szpitalną i jak na razie to czekam na termin i miejsce pobytu podkreślam ze na komisji byłam 3 kwietnia w Poznaniu i mam pytanko :Jaki czas oczekiwania jest na odpowiedz i jakich przybliżonych terminach wysyłają na turnusy ? i czy ZUS w Poznaniu ma podpisane z tylko wybranymi kurortami / pozdrawiam wszystkich :

Gość gość
tak się cieszyłam, że jedziemy z mężem w maju do Inowrocławia, ale los jest przewrotny spotkalo nas straszne nieszczęście, u naszego syna stwierdzono białaczkę. jesteśmy już po badaniu krwi kto z nas może być dawcą szpiku. Odwołaliśmy wszystko. Proszę pomódlcie się za niego. Ja wierzę, że będzie dobrze.

Gość gość
:D

Gość gość
ja bytam w kwietniu w sanatorium i musze perzyznac ze dawno nie spotkalam tak wielu przyzwoitych meszczyzn kto nie chce to nie robi tego co wiekszosc opisuje na forach wszedzie znajda sie osoby ktore szukaja wrazen ale to trzeba chciec robic

Gość gość
25.04.14 [zgłoś do usunięcia] Serdecznie Ci wspólczuję.Trzeba mieć nadzieję że wszystko będzie dobrze.Będe się modlić w tej intencji.Pozdrawiam Cię i trzymam kciuki

Gość gość
syn jest już po pierwszej chemii, okazało się, że nikt z nas nie może być dawcą. jesteśmy dobrej myśli, że wszystko będzie dobrze. 15 czerwca będą obchodzić 1 rocznicę ślubu. Chłopak, który w ogóle nie pił, nie palił. biegał, jeżdził na rajdy rowerowe. Pani doktor powiedziała mi, że nie podejrzewała białaczki myślał że to choroba od zwierzęca bo on jest inspektorem weterynarii. dziękuję za modlitwe jak byliśmy u niego to prosił, żeby się za niego pomodlić. leży w izolatce, nie mamy kontaktu, tylko przez telefon.

Gość kasiula99
witam.od 02-08-2014jadę do wysowej-zdrój 95.proszę o opinie na temat sanatorium .

Gość goscc
gość 22.05.2014 Jeśli tu zaglądasz to napisz co u syna,jak się czuje,jak przechodzi chemię?Będę na mieście wstąpię na Jasną Górę i pomodlę się w Waszej intencji.Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki raz jeszcze.

Gość gość
Syn przyjechał na przepustkę. Chłopak 32 lat 180 wzrostu 80kg teraz waży 60kg no to możesz sobie wyobrazić. Jedzie teraz ze swoją żoną i starszym bratem do Gliwic 600 km bo my mieszkamy koło Drawska Pom. aby się zgłosić do przeszczepu szpiku. Będą szukać dawcy. 9 czerwca jedzie na drugą chemię. Dziękuję wszystkim którzy się za niego modlą.

Gość gość
Bardzo Ci wspólczuję,ale bądżcie dobrej myśli.To młody człowiek,organizm będzie walczył a Wy go wspierajcie by pozytywnie myślał.Pisz czasem jak idzie leczenie,ja tutaj zaglądam. Mam tez dwoch synow,jeden w wieku Twojego syna.Trzymam kciuki i serdecznie pozdrawiam

Gość kozaxxx
chętnie poznam miłą kuracjuszkę wybierającą się do krynicy do spędzenia miłych chwil mam 18 lat mój email: kozaxxx@onet.pl

Gość gość
Ty to raczej do agencji na nie do sanatorium

Gość kasiula99
witam,czy nikt nie zagląda na tą strone!!!!!

Gość gość
chciałabym się podzielić bardzo dobrą wiadomością . Mój syn był na konsultacji w Gliwicach okazało się, że nie będzie potrzebny przeszczep szpiku. Musi jeszcze wziąć chemię, ale organizm sam sobie poradzi z produkcją szpiku. Zyczę wszystkim, którzy to przeczytają zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Cieszcie się życiem, bo nam świat się zawalił w ciągu jednego dnia. Teraz jestem taka szczęśliwa, że nie jestem w stanie opisać.

Gość gość zuzanna
chciałam poczytać opinie,a tu żenada,opanujcie się,

Gość gość
gość 05.06.2014 I ja cieszę się razem z Tobą.To wielkie szczęscie dla matki.Trzymałam kciuki za Was,ale gdzieś w głebi duszy wierzyłam w moc Boga. Cieszę się że napisałaś.Zyczę również WAM wszystkiego dobrego,zdrowia bo ono jest najważniejsze.Pozdrawiam

Gość gość
Witam,czy ktoś z was był lub wybiera sie do Wysowej Zdrój 95 w sierpniu bo mam termin od 02-08-14 na 24 dni i nie wie co sie moge spodziewać .

Gość gość
Tu zenada taaak,zenada taaak!!!

witam wszystkich.dostalem skierowanie z zus do osrodka hutnik w szczawnicy i tu mam pytanie,czy byl ktos tam i moze podzielic sie opinia?jak z zabiegami rehabilitacyjnymi?mam 34 lata niezanudze sie tam?termin 7.09.14

Witam gorąco! Czy mógłby mi ktoś polecić senatorium,które specjalizuję się w leczeniu dróg oddechowych?Nie musi się specjalizować,ale fajnie gdyby miało takie opcje lecznicze.Generalnie mam lekką astmę/alergię,miewam napady duszności.Czasem nie mam ich przez pół roku,a czasami kilka razy w miesiącu.Nie mam czasu na leczenie gdyż jestem za granicą.Myślę,że trochę pomógłby mi taki przynajmniej tygodniowy wypad.Najlepiej gdyby dookoła były jakieś piękne krajobrazy ;)(interesują mnie rejony dolnego śląska,gdyż stamtąd pochodzę).Pozdrawiam ;)

Gość gość
Mam pytanie: wg przeglądarki NFZ (oddział wielkopolski) mam nr w kolejce oczekujących na wyjazd do sanatorium (już!) 2050. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, kiedy mogę oczekiwać w poczcie skierowania?

Gość gość
Tutaj niczego sie nie dowiecie, informacji szukajcie na forum.nasze-sanatorium.pl Tam ludzie naprawdę wymieniaja się informacjami.

Gość gość
Jade 28 10 2014 do Jeleniej Gory Cieplice z Poznania czy ktoś również ma ten termin pozdrawiam

Gość gośćkulawa zoska
ponawiam temat ,kto siedzie do ziemowita w Iwoniczu zdroju 2.01.2015?

Gość basieńka54
Witam, Wybieram się do sanatorium ZNP w Ciechocinku, w terminie 19.10-9.11.2014. Jestem z Gliwic. Czy ktoś ze Śląska nie wybierasię do Ciechocinka w tym terminie, chętnie zabrała bym się partycypując w kosztach:)

Gość zenek_D
Witaj! Korzystam od dłuższego czasu z portalu www.eSanatoria.eu będącego doskonałym źródłem informacji dla każdego kuracjusza. Zarówno kontakt z sanatoriami i rezerwacja miejsc, jak i najnowsze informacje ze świata uzdrowisk w jednym miejscu.

Gość Zosia58
Ja byłam rok temu w uzdrowisku Świeradowie Zdroju. Byłam na NFZ. Zabieg profesjonalnie są wykonywane. U mnie jest problem ze stawami plus osteoporoza się zaczyna i po pobycie trochę się mi polepszyło. Sam obiekt jest funkcjonalny i widać, że sporo w niego zainwestowano. Obsługa też miła, choć wiadomo każdy może mieć gorszy dzień. Ogólnie oceniam na taką mocną czwórkę obiekt. Teraz za to jeżdżę nadal w te tereny, ale już na własną rękę do pensjonatu Malwa. Właściciele są na tyle mili, że wszelkie moje "extra życzenia" są w stanie zrealizować. Jest nawet pakiet pobytu dla aktywnych 50+. Dla mnie jednak najważniejsze jest to, że mam tam ciszę i spokój.

Gość gość
odu.pl/2qgg sexowne lesbijki

Gość obecna kuracjuszka
Witam jestem w tej chwili w sanatorium by moc kolejne lata pracowac do emerytury.jesli tego nie zrobie czeka mnie bol i renta a tego nie chce.CO do rozmow o zachowaniach hm w osrodku przebywa jakies200 osob z czego par sanatoryjnych jest ze trzy wiecej nie zauwazylam a jestem juz 3 tydzien.I jak to mowia turnus mija a ja niczyja

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się