Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Gość gość
nie jestem gonda zadnym przestawicielem medycznym, ale czytac twoich idiotyzmow nie jestem w stanie, tak p********z jak potracony

Gość gość
Tu nie musisz niczego popierac,lub nie popierac,taka jest prawsa i trzeba o tym głosno mówic i ostrzegac,bo chorzy zasługuja na powazne traktowanie

Gość gość
to może adamie gonda otworz szpital i zacznij leczyc:p idioto

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Jak czegos nie chcemy to tego nie robimy,nie chcesz czytac nie czytaj,przeciez nikt cie nie zmusza i tyle

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiota jest który czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Idiota jest który czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Gość gość
Nie wchodz tutaj baranku,to nikt nie bedzie ci zwracał uwagi. Lecz razem ze swoją szeptuchą z Orli,pij srebro,smaruj sie moczem po tej pustej łepetynie,a soda nacieraj waca

Gość gość
Adaś,jesteś potrzebny na topiku "łysienie"

Gość gość
No to mówie przeciez,Idiota jest ten, który czegos nie chce a to robi,po co tu wchodzisz????

Gość gość
Dziwne ze Adas jakos nanosrebro nie lansuje jak na innych topikach

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] Widac masz problemy z czytaniem ,nie podszywaj sie kim nie jestes.Jestes Adasiem

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] Ty mozesz juz nic nie robic ale nim jestes

Gość gość
Obserwujcie swiat,nature,przyrode,ludzi,tam jest wszystko pokazane jak na dłoni :)

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość 06.02.14 [zgłoś do usunięcia] Oo tak ludzie sie podszywaja nie wiedziec nawet po co i pod kogo,nikt nie wie kim jest dlatego to wykorzystują

Gość gość
adaśku,wypad stąd:P

Gość gość
gonda wypieprzaj! sam zryj swoje srebro,polewaj się moczem i posypuj soda,moze ci mozg zacznie pracować po tym zabiegu :p:p:p

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość 06.02.14 [zgłoś do usunięcia] Oo tak ludzie sie podszywaja nie wiedziec nawet po co i pod kogo,nikt nie wie kim jest dlatego to wykorzystują

Gość gość
O tak :P :P :P

Gość gość
Adasiu napij sie mleka i idz spac przestan kwasic na forum!!!!!!!!!!

Gość gość
Mleko krowie włąsnie zakwasza organizm i jest toksyna dlatego włąsnie ty kwasisz ortograficzna

Gość gość
Adaś ty frajerze sodowy,nie truj d...y,idz juz stąd. Czyzbyś był wyjadaczem sanatoryjnym też????

Gość gość
Ortograficzna ty frajerze sodowy,nie truj d...y,idz juz stąd. Czyzbyś była wyjadaczem sanatoryjnym też????

Gość gość
Ortograficzna uderz w stól a nozyce sie odezwą.Sama się odkrywasz ze jestes tu i mącisz.Takiś głupi że brak słow.

Gość gość
Co to za świr na tej kafeterii odbija cudze wpisy

Gość Aleksy
Sanatorium to coś wspaniałego przez 3 tygodnie można odpocząć i nabarać sił . W tym zabiegi które pozwalają podreperować to co jest w naszym organizmie zarożone. Myślę , że to dobrze iż sanatoria istnieją . Opisywanie przez ludzi głupot które wyprawiają w sanatoriach jest nie na miejscu . Ja byłem razy w sanatorium i nic z tych rzeczy które opisują mnie nie dotyczyło . Powiem tak zepsutego nic nie naprawi a uczciwego nic nie zepsuje . Albo jestesmy ludźmi albo zwierzętami . Wybór należy do nas . Sanatorium to coś cudownego , fantastycznie , ze jest i każdemu polecam . Mam problemy z kregosłupem oraz obecnie jestem po operacji złamanej nogi gsyby nie zabiegi nie wrócił bym do pracy w stanie pozwalającym normalnie pracować. Odpoczywa się i fizycznie i psychicznie. Odbieram to co nam składki zdrowotne zabrały. To nam się należy. I każdemu polecam . Jedźcie do sanatorium a będziecie długo w dobrej formie. Pozdrawiam . Aleksy Obecnie wybieram się do Ustronia od 19.02.2014 roku jesli ktoś jedzie do Ustronia do Równicy i nie tylko proszę o kontakt wiadomość.

Gość labada
Jadę do Nałęczowa a tam wiadomo tylko kardiologia.Jeżeli już jakieś tańce to pod strachem -oby serce nie stanęło!Chcę żyć,jestem jeszcze dzieciom i wnukom potrzebna,a i sama nareszcie zaczęłam dbać o siebie bo wcześniej nie było czasu.Aha,chcę jeszcze dodać ,że nie narzekam na naszą służbę zdrowia i bardzo dobrze że ludzie młodzi i starsi mogą w Polsce korzystać z leczenia sanatoryjnego.

Gość gość
jadę w tym roku pierwszy raz, spotkałam znajomą, która była bardzo zdziwiona, że jeszcze nigdy nie byłam, bo stwierdziła, że należy o siebie dbać. Ona właśnie wróciła, a była 7 raz. Tylko, ze ona jest nauczycielką od dawna na emeryturze, a ja oprócz działalności to mam rodziców, którymi trzeba się opiekować i 2 wnuków, których trzeba przypilnować w razie potrzeby. wyśmiała mnie, że się poświęcam, ona nie ma wnuków, a nawet jakby miała to na pewno by ich nie pilnowała. Wyszłam przy niej na zacofaną babę.

Gość gość
bo jesteś: trzeba kombinować i korzystać ile wlezie! jak tutaj większość. szkoda że za swoje tak o siebie nie dbają;)

Gość labada
No i bardzo dobrze,że się w końcu zdecydowałas na leczenie sanatoryjne.Zobaczysz ludzi z podobnymi problemami zdrowotnymi,porozmawiasz,podleczysz się, a wnuki przywitają z radością zdrowszą babcię.

Gość gość
12.02.14 [zgłoś do usunięcia] Znajoma miała rację.Dziadkowie swoje juz zrobili,odchowali dzieci i nalezy im sie odpoczynek. Od bawienia i opieki dzieci sa rodzice a nie babcia. Tez bym nie bawiła,zanim poczną niech się zastanowią jaki mają pomyśl na życie:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się