Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość madziiiaaaaa

sanatoria* opinie *przezycia

Polecane posty

Gość gość
jedziesz na podryw, dlatego tak się cieszysz? czy faktycznie się leczyć?

Gość gość
Jak leczyc,do sanatorium chorzy nie jezdza,

Gość gość
Oczywiście że leczyć. Podrywać nikogo nie mam zamiaru, bo mam kochanego męża. I w życiu nie skrztwdziłabym go. Zresztą mam nadzieję że uda mu się wyrwać na trochę z firmy i odwiedzi mnie. Dodam że jadę w kwietnju do Kołobrzegu i święta właśnie tam będę spędzać. Także jestem dobrej myśli i święta spędzimy wspólnie nad naszym kochanym morzem.

Gość gość
Ale to nie prawda chora osoba nie dostanie skierowania do sanatorium

Gość gość
a jaka? zdrowa?

Gość gość
Oczywiscie ze zdrowa,sanatoria sa juz jako wypoczynek,po chorobie

Gość gość
brednia gościu:p zmiany zwyrodnieniowe to choroba do końca zycia,i się jej nie leczy tylko lagodzi objawy

Gość gość
Zgadzam się z poprzednikiem. Astma to choroba na którą się nie leży. Ale leki są do końca życia. A sanatorium ma złagodzić te objawy. Choć w niewielkim stopniu, ale podleczyć.

Gość gość
Ale jak juz wiemy kazda chorobe mozna wyleczyc,usuwajac jej przyczyne,dlatego mozna tez i astme wyleczyc

Gość gość
Nic nie musi byc do konca zycia,bredniem jest takie myslenie,choroba to tylko dysfunkcja,mozna ja zawsze wyleczyc

Gość gość
Organizm sam potrafi rozpuscic zwyrodnienia,trzeba mu tylko troszke pomóc,bo jak tyle la sie mu przeszkadzało to i mamy zwyrodnienia,i to sa one nie tylko kregosłupa ale w całym organizmie

Gość gość
no, niestety tak nie jest. Są choroby do końca życia. Myślisz że nie chciałabym się uwolnić od tego schorzenia? Że to jest tak fajnie dusić się w towarzystwie lub gdzie kolwiek? Wszyscy patrzą na ciebie.....i tłumacz każdemu z osobna " to nic takiego, to tylko astma". A takie podleczenie daje do roku satysfakcję. I fajne uczucie, że po prostu jesteś zdrowy. Ale syty głodnego nie zrozumie, tak jak zdrowy chorego.

Gość gość
Witam. Jestem za zeby jezdzic

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość To nie jest prawda co napisałas,a skad Ty wiesz jak jest??To znaczy ze lekarz nigdy chorego nie zrozumie??wiec po co tam chodzić???

Gość gość
lekarz nie jest po to by chorego rozumieć,tylko po to by leczyc, po to skonczyl medycyne

Gość gość
Byłam w ubieglym roku w Arce w Kołobrzegu akurat na Swieta Wielkanocne. ,Było naprawdę światecznie i ogolnie wszystko super. Odpoczełam naprawdę. Były zabiegi Kriokomora to przynioslo mi ulge w stanach zwyrodnieniowych kosci a pozatym spacery nad morzem z kijami codziennie .Warunki hotelowe tez ekstra .wieczorami tance rozmowy ciagle sie coś działo.kulturalnego.Poznałam ciekawą kolezanke i do tej pory utrzymujemy kontakt. Naprawde wart ale to trzeba pojechac****przezyc szkoda ze dopiero nastepny raz w przyszłym roku. Polecam

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie prawda.lekarz po to skonczył medycyne,bo pomagac sprzedwac leki chemiczne firmom farmaceutycznym,Jest poprostu dobrym dystrybutorem,tak własnie jest szkolony i tak uczony

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia Lekarz jest po to żebu pomóc choremu. Niestety, medycyna jeszcze nie jest tak silna żeby każdą chorobę WYLECZYĆ. Niektóre można podleczyć lub zaleczyć jak wolisz. Jest cała masa ludzi chorych i nie do wyleczenia. I temu służą między innymi sanatoria. To nie są ludzie bezwładni. Często pracujący bo nie każde schorzenie podlega pod rentę. I dobrze. Ale gdzieś trzeba zaleczyć chorobę tak żeby w miarę normalnie funkcjonować

Gość gość
gość 18.45 Arka jest hotelem, a turnusy sanatoryjne sa przy okazji, dlatego jest doskonale,bylam rowniez

Gość gość
Kazda chorobe mozna wyleczyć,to ze medycyna nie umie ,lub bardziej nie chce to nie oznacza ze choroba jest nieuleczalna,to sa dwie rózne sprawy,nasz organizm potrafi sie wyleczyc z kazdej choroby,tylko trzeba siegnac do zródła jej powstania,nikt tak naprawde nie leczy,tylko pomaga w samouzdrowieniu,albo wrecz szkodzi,nie pomagajac wcale

Gość gość
gonda już tu przylazłes?:pwypad

Gość gość
06.02.14 [18:53 Przyznaję Ci rację.....

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość My nie wiemy kto gdzie trafił,poprostu forum jest po to by wymieniac własne poglady a jak ci sie nie podoba to tu nie wchodz i nie pisz,po co zasmiecasz watek???

Gość gość
gonda sam zryj swoje srebro,polewaj się moczem i posypuj soda,moze ci mozg zacznie pracować po tym zabiegu:p

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość I to jest prawda,i wielu to sie nie podoba co napisałes, ajuz szczególnie dorobkiewiczom medycznym gdzie sie kokosy zbija na chorobach a nie na zdrowiu człowieka,

Gość gość
Dlatego ani koncernom,ani lekarzom,nie zalezy aby ludzie byli zdrowi,zalezy aby chorowali bo na tym sie robi kase,to sa potezne zyski

Gość gość
06.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość O ten tutaj to włąsnie jakis przedstawiciel medyczny dlatego zawsze bojkotuje i robi zamieszanie jak sie pisze prawde o lekarzach i całej tej machinie medycznej,maszynce do robienia pieniedzy

Gość gość
Ale puste gadanie. Sami durnie zaśmiecają forum. I po co to?????

Gość gość
Troll Adas w amoku spisku medycznego he he

Gość gość
06.02.14 [19:09 Popieram Sami durnie którzy nigdy nie chorowali. Może tylko na grypkę i się mądrzą

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się