Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinnna

MILION BATONÓW DO WYGRANIA

Polecane posty

Gość lolla
Dostalam dzisiaj batony!!! jeszcze z promocja wiec moze czekali do 10kwietnia az sie skonczy i zaczeli wysylac:))wiec na dniach pewnie i wy dostaniecie!!!

Gość kakakakakka
a czym dostalas? Paczka z poczty polskiej czy maja jakieos kuriera?

Gość lolla
DOSTALAM NA MAILA NASTEPUJACA WIADOMOSC" Szanowni Państwo, w odpowiedzi na przesłane przez Państwa zapytanie informujemy, ze zgodnie z &10 pkt 4 regulaminu nagrody zostały wysłane w terminie 21 dni roboczych od daty rejestracji danych. W związku ze zgloszonym przez Państwa brakiem dostarczenia nagrody firma wysyłkowa rozpoczęła procedurę reklamacyjną, którą Poczta Polska zgodnie z prawem pocztowym rozparzy w terminie jednego miesiąca. O wyniku oraz sposobie załatwienia reklamacji poinformujemy Państwa natychmiast po otrzymaniu odpowiedzi od Poczty Polskiej. Uprzejmie prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość w oczekiwaniu na wynik postępowania reklamacyjnego. Jednocześnie zapewniamy, ze dołożymy wszelkich starań, aby zgłoszony przez Państwa problem został załatwiony w możliwie najkrótszym terminie. Z poważaniem, masterfoods@mni.pl

Gość lolla
DOSTALAM LISTEM POLECONYM

Gość kakakakakka
to juz nie moge sie doczekac :) bo juz myslalam ze sie smakiem tylko obejde. tylko szkoda ze Twixy wygralam

Gość konkurs juz nieaktualny
:(

Gość kakakakakka
no juz nieaktualny. teraz osoby ktore wygraly czekaja na obiecane batony

Gość lolla
NO JA MARSY WYGRALAM ALE I TAK SIE CIESZE!!!MARSY I SNICEKRY LUBIE NAJBARDZIEJ!! WLASNIE SIE ZAJADAM MARSEM, JUZ DRUGI DZISIEJSZEGO DNIA!!!:-))

Gość dkmclb
Ja wygrałam Marsy i Bounty! Marsów nie lubie za bardzo, ale Bounty i owszem :P!

Gość maximuis
ja wygralem 90 batonow! pierwsze 13 marca i narazie cisza nie przyszly :/ j

Gość kakakakakka
ja wlasnie wygraam twixy za ktorymi ni przepadam a potem czailam sie wlasnie na bounty. wyslalam ze 12 kodow i nic. w koncu dalam se spokoj

Gość kairakakw
ja tez kombinowalam co zrobic zeby wyslac!nawet milki way kupowalam bo mialam nadzieje ze malo osob z nich wysyla kody ale nie udalo sie:-/

Gość kakakakakka
a ile kodów wysaliscie? BO ja te twixy wygralam jak wyslalam piwerwszy kod a potem potem ze 12 kodow na bounty i nic z tego

Gość Dzióbek
Wygrałam 60 batonów. 30 * Snicers SUPER i 30 * Snicers ( ten mniejszy). Z dużą paczką problemów nie było. Zmieścili się w 21 dniach, ale na drugą paczkę czekam nadal... ;/

Gość a ja się cieszę że wygrałam
:-PBo z moimi zębami i figurą po takiej ilości słodyczy było strasznie:-oTeraz nie mam nadwagi ale jestem pewna,ze po tej wygranej miałabym OTYŁOŚĆ I DZIURAWE ZĘBY:-O

Gość a ja się cieszę że wygrałam
jeśli już miałabym wygrać to max.5 batoników:-P

Gość wanila4
hej do mnie te batony tez nie moga trafic, a czekam juz miesiac!!!

Gość hjaakja
informuje że dzis do mnie przyszlo 30 twixów wygranych 25 marca o ike dobrze pamietam

Gość Anjuschka
No to gratulujemy i się cieszymy! Ja wygrałam batony 15 marca i jeszcze do mnie nic nie przyszło. A w masterfoods nawet nie potrafią powiedzieć, kiedy wysłali do mnie batony! Ciekawe, że na Poczcie zniknęło tyle przesyłek do nas!

Gość Anjuschka
I ja dostałam swoje batony! A wygrałam 15 marca :) Pewnie wszysvy już dostaną! Smacznego.