Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalena z malopolski

Dziewczyny prosze o waszą BARDZO szczerą opinie na temat mych wymiarów!

Polecane posty

W tym roku stuknie mi 25 lat . Podaje wymiary ,wzrost i wage. wzrost:171cm waga:58 kilogramów biust :100 cm pod biustem:75 cm talia:75 cm biodra:94 cm udo:53 cm zaraz przy kroku łydka:35.5 cm I tu sie zaczyna moj problem..bo cieepie straszne katusze z powodu mej figury..mam straaasznei kompleksy i nikt a nawet moj facet mi ich nie jest w stanie wybic z głowy. wiem ze to dziwne ale nie szukam tu potwierdzenia ze jest wszystko dobrze. szukam tu opini waszej ,kobiecej na temat co w tych wymiarach razi was najbardziej ..co mam zmienić .. nigdy nie cwiczylam ani sie nie odchudzalam.wręcz sie tucze ale to nic nie daje.. zapisuje sie na silownie jutro i chce wiedziec które partie ciala wg was powinnam jakos upiększyc cwiczeniami.pliss .jak znajde aparat to zrobie zdjecie ale teraz niemam czasu za wiele bo jestem w pracy:) pozdrawiam i prosze o opinie.będziemi łątwiej z instruktorem ustalic co chce zmienić w sobie.

Gość masz strasznie wielkie cycki
i talię - z 10cm chcociaż byś zrzuciła i byłoby extra:) serio serio, reszta - luzik, bardzo ok. ale cycki - ogromne - 25cm różnicy w obwodach to miseczka u ciebie jest 75G - coś mi się nie chce wierzyć.. nieproporcjonale baaardzo, chyba coś pokręciłaś..

Gość mówie ci od razu..............
wg mnie razi twój biust najbardziej:(

niestety nie pokręciłam:(:(wiedzialam ze wy też to zauwazycie:( ach .same widzicie ze mam nieproporcjonalną budowe ciala:( mierzylam dokladnie bardzo i tyle mi wychodzi :(a metr mam bardzo dobry:( niestety..

a jaka miseczka? jak kupujesz staniki? szook - strasznie nieproporcjonalne..

Gość zapomniałaś o rozmiarze buta

rozmiar buta??no 38...:) podalam wszystko juz na wszelki wypadek:)

staniki jakie kupuje?na ogół E...ale własnie rózne są wymiary dobrze chociaż ze mi te piersi nie wiszą ..bo to by byla klęska..

trochę małą amsz stópkę. Przy twoim wzroście to tak optymalnie byłoby 42, ale mówi się trudno :)

wiem ze łydke i udo chce miec grubsze ..to wiem na pewno..ale co z cyckami zrobic nie wiem?:(

co??42 optymalnie? przeciez nie jestem taka wysoka..:) szok.. czyli nogii tez mam nieproporcjonalne??

to znaczy stope?:):)

No nie wiem. Sama mam 170 cm i rozmiar buta 42 (czasem 43, zależy od butów). Nie chciałabym mieć mniejszej stopy, jestem zadowolona :)

zależy Ci bardziej na opinii obcych bab na kafe, niż własngo faceta? :o co mamy Ci odpisac? że powinnaś ważyć max 50 kg i mieć wymiary 90-60-90? :o

tak .wole opinie obcych bo jest bardziej obiektywna.

rozmiar buta nie ma tu nic do rzeczy.. zostwa te nogi - są ok, nie wiem co to za trend ze wszystkie laski na kafe nagle mają za chude nogi.. pare miesiecy temu były wszystkie za grube... daj spokój, skoncentruj się raczej na dbaniu o piersi, bo będą opadać i wisiec, grawitacji nie oszukasz... i będzie super :) nie słuchaj zazdrośnic ;)

Gość aty...aty
a ty znowu masz ogromne stopy..

podobne???raczej nie:(

Gość Hahahahhaha
Talia ma u CIebie tyle samo dokładnie co pod biustem ? czyli nie masz wcięcia :/ boże strasznie tu musi wyglądać :/ a te cyce :/ współczuję :/ w sumie to ładnie byś wyglądała z talia o jakies 10 cm węższą (wtedy miałabyś wcięcie) no i z mniejszymi piersiami :) ja mam wymiary podobne jak Ty tylko ze mam miseczkę C :) i ponoć mam super figurkę :)

Gość Hahahahhaha
A co do tej co ma 170 cm i stopę 42 albo 43 to serdecznie współczuję :/ Ja też mam 170 cm i mam stope 39 lub 40 i większej bym nie chciała :| jakie płetwy jak u faceta :/

do hahahaha ale ja włąsniemam duze wcięcie w talii .naprawde..sama sie dziwie ze mam skoro mam tyle w talli..chyba ze ja zle mierze w talii ..kurcze moze to pas mierzylam a nie talie ..czekajcie..jeszcze zmierze raz .

Gość Hahahahhaha
Some bizarre ---> przytyj w biodrach trochę :) i w nogach boś patyczak :) ale talia bardzo fajna - wiem bo tez mam 67 cm w pasie i 170 cm wzrostu :) tylko,że ważę 52 kg :)

no chyba źle - skoro tyle samo wychodzi.. nad pępkiem mierz - w najwęższym miejscu mierz :)

Gość Hahahahhaha
No raczej nie masz wcięcia bo 75 pod biustem i 75 w talii to raczej nie widzę tu wcięcia :) Ja mam 67 w pasie i 75 pod biustem :) no i ja mam wcięcia :)

no w pasie mam 75 cm a wyżej niz pas czyli w tym wcięciu(bo nigdy nei wiedzialam gdzie sie mierzy talie dokladnie:) mam 70. ale nieważne to ..powiedzcie mi prosze lepiej które partie ciala zmienić za pomocą silowni powinnam i jak?plisss

Gość Hahahahhaha
No to ładnie w takim razie :) wiec tylko zmiejsz piersi i będzie ok :) ciekawe tylko jak je zmniejszysz ;D

no ale wg was do ile centymetrów powinnam zmniejszyć piersi zeby bylu już w miare?:(:(

no to masz 70 w talii, ale to i tak dużo i wcięcie w talii minimalne.. na siłce to wzmocnij mięśnie klatki pirsiowej zeby biust jak najdłuzej był w miarę jedrny i pleców - bo jakby nie patrzec kregosłup jest mocno obciązony tym "ciężarem" :) resztę zostwa, nie katuj, jest ok:)

Gość aty...aty
15 cm