Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Gość Do anka1919
Napisałam Ci w e-meilu ! Teraz już powinnaś wiedzieć ! Wy dziewczyny też możecie do mnie pisać ! Macie jakies problem związany z miłością, dojrzewaniem itp. ? Nie ma sprawy ! Napiszcie na e-meila gosiula9@interia.pl Pozdrawam Małgosia

Gość Do anka9912
Aniu przepraszam, ta notka powyżej była do Ciebie :) :D

Gość anka9912
dzięki ;)

Gość Ag95
Hejka. Teraz już na 100% wiem że to już jest miesiączka. Leci mi dużo krwi. Brzuch mnie na szczęście nie boli i czuję się jak narazie dobrze. Ufff!!! Tylko nie powiedziałam mamie i w tym jest problem, bo się bardzo wstydzę. Już układałam jak o tym powiem ale nadal tchórzę. Nie wiem nawet jak mam podejść do tego :(:(:( A nie wiem jak mam powiedzieć jak się skończą podpaski i trzeba będzie kupić.... to dopiero problem, UPSS!! Aha proszę, napiszcie jak Wy powiedzieliście o tym swoim mamą, to spróbuję tak jak Wy. Jutro pierwszy dzień nauki w nowej szkole. I jak mam zmienić podpaskę jak tam jest wszędzie monitorowane. Też nie wiadomo czy ktoś nie wejdzie do wc jakaś dziewczyna ze starszych klas i będą "kotować" ?? Boję się następnego dnia czyli 2 września, a jednocześnie nie mogę się go doczekać. Dziewczyny trzymajcie się, pozdrawiam Was !!! :*:*

Gość do poprzedniego
ja jeszcze nie miałam miesiączki ale jak ci się skończą podpaski to poproś mamę lub tatę żeby dali ci pieniądze nie koniecznie musisz mówić ze na podpaski

Gość do ag95
Domyślam się ze poszłaś do gimnazjum tak jak ja. Z mamą załatw tak np. -mamo musze ci coś powiedzieć -słuchm? - mam okres -to bardzo dobrze jesteś kobietą I po sprawie, a wstydzić to sie możesz tego ze jeszcze nie powiedziałaś mamie o okresie!!! A co do łazienek to podpaski bedziesz raczej zmieniać w kabinie gdzie nie ma kamer. Ze starszymi dziewczynami jakoś wytrzymasz całom I gim cię kocić nie będą może nawet wogóle;-) Tak że powodzenia w rozmowie z mamą! Nie wstydź się! Ona cię zrozumie! Pozdrawiam!

Gość Ag95
Dzięki! Tak, ja idę do 1 gimnazjum, nawet nie jest tak zle jak sobie myslałam. Ale to sie tak wydaje, tak sobie mysle powiemi i nie bede sie wstydzic. Ale jakoś spróboje. Ale jeszcze raz dzieki. Pozdrowionka :*:*:*

Gość Do Ag95
Nie ma się czego wstydzić ! Przecież Twoja Mama też jest kobietą i też to samo przeżywała, prawda ?

Gość sabbi
hej pisalam wczesniej.. ;P Ale ostatnio mi wyskoczylo po buuzi duuuuzo chrost i wiecej sie poce. ;/

Gość Kiiiiniiia_1333
Hej MaM 13L mam bialy sluz przuch mnie boli jakieś 3-4dni czy moge juz dostac okres:) i bardzo bym chciala bo inne dziewczyny z moje kl juz mają a ja nie:( piszcie proszeeeeeeee

Gość misiczek2
czesc mam 12 lat mam juz owłosienie na pochwie i pid pachami piersi mi rosną juz jakis 1,5 i mam biały sluz co jakies 25 dni juz przez dwa miesiące mam takie brazowe plamiki czy mgę dotac miesiaczeke odpizcie prosze pis czekam

Gość misiczek2
proszę odpiscie czekam

Gość Al1995
Misiaczku2 oczywiście że możesz to są objawy przed pierwszą miesiączką to mic strasznego

Gość misiczek2
al1995dzieki aty masz... a jak tak to odpisz i jakimi objawami sie to zaczeło u ciebie

Gość słowiczka
Też miałam na początku śluz, a pózniej brązowe plamki, miałam 11 lat, nie wiedzialam wtedy jeszcze o okresie, ciągle zmieniałam majtki, mama mi powiedziała,że to jest czara krwi, że dojrzewam.

Gość misiczek2
a ile teraZ MASZ LAT I KIEDY ZACZOŁ CI LCIE SLUZ

Gość Do Kiiiiniiia_1333
# Kiiiiniiia_1333 (kingusiaa12@vp.pl) Hej MaM 13L mam bialy sluz przuch mnie boli jakieś 3-4dni czy moge juz dostac okres i bardzo bym chciala bo inne dziewczyny z moje kl juz mają a ja nie piszcie proszeeeeeeee ______________________________________________ Niestety za mało napisałas nie sama nie wiem... To dobry wiek na miesiączkę, objawy masz wszystkie więc możesz ją w najbliższym czasie dostać ... A miesiączka to nic fajnego serio ! Musisz cały czas myśleć kiedy dostaniesz okres, nosić ze soba podpaski do sQll itp. _____________________________ Piszcie na meila gosiula9@interia.pl w razie jakiś problemów

Gość misiczek2
# misiczek2 czesc mam 12 lat mam juz owłosienie na pochwie i pid pachami piersi mi rosną juz jakis 1,5 i mam biały sluz co jakies 25 dni juz przez dwa miesiące mam takie brazowe plamiki czy mgę dotac miesiaczeke odpizcie prosze pis czekam _________________________________________ Owłosienie na pochwie ?! Czy Ty wogóle wiesz co to jest pochwa ?! Wydaje mi się, że nie ... ;/ Chciałaś powiedzić owłosienie łonowe ! Co do reszty to noś ze sobą podpaski bo to już tuż tuz ;) _______________ Pamiętajcie gosiula9@interia.pl

Gość misiczek2
Ja dostałam śluzu 1 raz kilka dni przed 12 urodzinami czyli w wieku 11 lat teraz mam go niewiele bo leci mi od niedawna mam 12 lat

Agi, nie bój się-mama sama prawdopodobnie miała takie same objawy jak TY. Ja poszłam do swojej mamy i powiedziałam tak: "mamo, chyba będe potrzebowac swoich podpasek". Od razu załapała o co chodzi i powiedziała mi, co i jak. Pamiętajcie, żeby często zmieniac podpaski-co 2-3 godziny, żeby żadne zakażenie się WAM nie wdało, rano i wieczorem nie zapomnijcie o podmyciu się i raczej w trakcie miesiączki nie wysilajcie się zbytnio, co nie znaczy, że nie możecie ćwiczyć na WF-ie-zawsze ćwiczyłam i było ok. Pozdrawiam i witam w gronie kobiet.

Gość zuza123
hej dziewczyn pomózcie mi potrzebuje pomocy mam 12 lat i mam juz łoski pod pachami i mam owłosienie łonowe pierisi i tez rosna ,a i mam sluz na majtkach czsem boli mnie brzuch i głowato sa objawy miesiczki pomuzcie mi pis odpisujcie na forum prosze

Gość Do zuza123
Tak są to te objawy miesiączki ... Masz śluz od 1-2 ? Spodziewaj się miesiączki jeśli nie to nie nastąpi to szybko

Gość xxxxpoollaaaaxxxx
ja juz wczesniej pisalam nadal nie mam okresu ale jakies 2 dni temu mialam na majtkach brazowa plame ;/ teraz juz nie mam ale za to mam strasznie duzo sluzu . . . co robic ;(

Gość doo xxxxpoollaaaaxxxx
prwdo podobnie mozesz miec misiaczke juz nie długowic nos wkładki lub podpaske na zabezpieczenie trzymaj sie

Gość Do xxxxpoollaaaaxxxx
No gratuluję !!! Brązowe plamy na majtkach, duuuużo śluzu do są objawy tuż przedmiesiączkowe ! Noś ze sobą podpaski nie wkładki ! ;) Pozdrawiam i powodzenia ! Mój meil : gosiula9@interia.pl

Gość xxxxpoollaaaaxxxx
czyli kiedy mam sie spodziewac okresu?

Gość misiaczek2
do xxxxpoollaaaaxxxx morzesz sie spodziewac juz nie długo jutro albopo jutrze wie ze niedługo

Gość anka9912
jak mam dbać o higienę w czasie miesiączki???

Cześć:) Mi piersi rosną już prawie 2 lata, a biustonosz mam 70B. I wydzielinę chyba z pół roku. Włosy łonowe ma i pod pachami też. Mama mnie wkurza bo jak chce żeby się zapytała swojej koleżanki ginekologa to mówi że mi się dopiero zaczęła robić biała wydzielina, Pani Ewa mówi że to przed okresem ale ja mam to już z pół roku! i jakoś jeszcze nie mam! Proszę pomóżcie!

A od kilku dni tak jakby więcej tego śluzu było, i czy warto iść do ginekologa żeby sprawdzić kiedy będzie?