Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada12

Jakie są objawy przed pierwszą miesiączką?

Polecane posty

Do betinia13: Masz wszystkie objawy dotyczące rozpoczęcia miesiączkowania :) to, że bolała Cię głowa o niczym nie świadczy. Jeżeli boisz się, że na wycieczce spotka Cię ta niespodzianka to na wszelki wypadek załóż wkładki higieniczne, będziesz zabezpieczona :) ale nie panikuj, objawy możesz mieć wszystkie, a miesiączke dostać dopiero za jakiś czas. pozdrawiam :)

Gość Maagdusia
dzięki za wszystko pozdrówka :)

Gość natulka
hej mam pytanie czy wiecie kiedy bym dostała okres jak mam te wszystkie objawy.Kiedyśjak byłam w 3 klasie to miałam krew na majtkach mama powiedziała ze to okres a teraz mam 12 prawie 13 i jeszcze do tej pory nie mam proszęo pomoc!!!

Nie chodzi mi o tabletki żeby przyspieszyć , tylko czy jak bym jadła więcej owoców i takich zdrowyh rzeczy to się przyspieszy.Moja mama dostala pod konieć 6 klasy.Ostatnio bolał mnie brzuch kilka dni , całe miałam majtki zalane ciemno zółtym śluzem.Teraz jest jasny. Co to mogło być ???

Gość anka9912
Karolcia nie jestem lekarzem ale jestem pewna że nie da się przyśpieszyc okresu ... :/ A tak w ogóle to napisz mi czy masz te objawy : -śluz przynajmniej 1,5 roku -włosy pod pachą i włosy łonowe -bóle brzucha przynajmniej te objawy musisz miec żeby się spodziewac okresu ... Ale i tak każda Kobieta jest inna i nie da sie przewidziec kiedy dostaniesz Pierwszą Miesiączkę ...

Gość anka9912
a i jeszcze coś możecie pisac na mój E-mail z wszystkimi problemami ... anka99@autograf.pl to mój e-mail !!!! piszcie !

Gość syniax
Hej dziewczyny mam pytanie. Mam jakieś 155 cm wzrotu, 13 lat, średnie owłosienie, małe piersi i jakby \'meszek\' pod pachami, nie mam okresu. Już od jakiegoś czasu (ni pamietam ile, bo dawno temu to było) mam biały śluz. Wiem, że to jest normalne, ale dzisiaj już trzeci dzień mam ten śluz z krwią. Nie wiem co to jest bo nie wygląda jak okres i w ogóle nie jest tego tak dużo chciaż noszę wkładki Czy któraś z was miała może coś takiego? Możecie mi pomóc? Czy to zapowiada niedługo okres? Chciaaym wiedzieć, bo na Boże Ciało jadę do Egiptu. Pomóżcie ;(

Gość sirka6
cześć mam taki problem boje sie że moge dostać pierwszą miesiączke w szkole . mam owłosienie łonowe , pod pachą też duże owłosienie , zaokrąglone biodra , wcięcie w talii , rośnie i zaokrangla mi się biust , śluz mam już od około 1.5 roku ,. mam 14 lat . 2 dni temu zauwarzyłam na majtkach plamki krwi lecz następnego dnia nie było nic czy to mogła być miesiączka , czy powinnam zacząć nosić podpaski , strasznie się boję PROSZĘ ODPISZCIE

Gość sirka6
a i zapomniałam dodać że cały czs jestem zła jak spadła mi półka chciałam nią rzucic o ściane na szczęcie się powstrzymałam . cały czas jestem zmęczona i nie mogę zasnąć . na dodatkowym angielskim poprostu zasnęłam i nauczycielka musiała mnie budzić , raz na matematyce też mi się to zdarzyło klasa zaczęła się ze mnie śmiać tylko mój kolega [mój przyjaciel ] z ławki się nie nabijał czy to mogą być objawy pierwszej miesiączki i czy powinnam zacząć nosić przy sobie podpaski ps. ten sluz przypomina białko od jaja kurzego BŁAGAM POMÓŻCIE !!!!!! !!!!!!!! proszę odpiszcie potrzebuję pomocy z góry baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękuję

Gość sirka6
cały czas boli mnie brzuch , tak że się zwijam z bulu u doŁu brzucha już trzeci dzień z rzędu znajduję na wkŁadce plmki krwi . czy to może być miesiczka boje sie reakcji mamy i z nią o tym pogadać bo nie wiem jak zareaguje i nigdy o tym ze mną nie rozmawiała PoMÓŻCIE MI odpiSZcIE z ggóry dzi ekuje dobranoc

Gość Agee888
Cześć ! ;) Mam od 1,5 roku śluz, jakieś 2 lata rosną mi piersi (nie są duże ale mnie bolą) oraz mam owłosienie łonowe od ok. 2 lat. P.S odpiszcie. kiedy dostanę mam 13 lat

Gość nika335
agge888 jak masz te objawy tzn. ze nie długo dostaniesz okres ale nie da sie powiedziec kiedy poniewz kazda dziewczyna dorasta inaczej i jak będziesz musiała dostac okers to go dostaniesz:);0 ozdrawiam:)

Gość Jaa 1993
Hej :) Chciałam się o coś zapytać. Mam 15,5 lat ale nie mam jeszcze miesiączki. Biust mam mały, trochę widoczny, wydzielinę mam już długo około 2 lata chociaż od jakichś 2 miesięcy jest "większa", włosy pod pachami mam już rok, a w miejscu intymnym jakieś pół roku wcześniej było ich malutko teraz są większe ale nie rozrośnięte na całej powierzchni. Krzyż boli mnie już jakiś rok co jakiś czas się pojawia ten ból noo i brzuch boli mnie od czasu do czasu. Czyy dostanę za niedługo miesiączke? Bo wiem że do 16 roku życia powinna się pojawic.

Gość domi09
hej od jakis 2 lat mam sluz z pochwy włosy łonowe i pod pachami nie miałam jeszcze pierwszej miesiaczki czesto boli mnie brzuh i czasami głowa i mam zly chumor. od jakis 3 dni zauwazyłam ze ten sluz sie zciemnia i jest go wiecej nosze wkładki chiieniczne. ale czy to moga byc objawy 1 miesiaczki? prosze o szybkie odpowiedzi :)

Gość domi09
hej mam 13 lat i nie miałam jeszcze 1 miesiaczki od okolo 2 lat mam sluz włosy łonowe i pod pachami od jakiegos roku. czesto boli mnie brzuch i glowa tez. od 3 dni tez sluz sie sciemnil i jest go wiecej. czy to sa te objawy?? prosze o szybkie odpowiedzi z gory dziekuje :)

Gość domi09
hej mam 13 lat i nie miałam jeszcze 1 miesiaczki od okolo 2 lat mam sluz włosy łonowe i pod pachami od jakiegos roku. czesto boli mnie brzuch i glowa tez. od 3 dni tez sluz sie sciemnil i jest go wiecej. czy to sa te objawy?? prosze o szybkie odpowiedzi z gory dziekuje :)

Gość Jaa 1993
Hej Chciałam się o coś zapytać. Mam 15,5 lat ale nie mam jeszcze miesiączki. Biust mam mały, trochę widoczny, wydzielinę mam już długo około 2 lata chociaż od jakichś 2 miesięcy jest "większa", włosy pod pachami mam już rok, a w miejscu intymnym jakieś pół roku wcześniej było ich malutko teraz są większe ale nie rozrośnięte na całej powierzchni. Krzyż boli mnie już jakiś rok co jakiś czas się pojawia ten ból noo i brzuch boli mnie od czasu do czasu. Czyy dostanę za niedługo miesiączke? Bo wiem że do 16 roku życia powinna się pojawic.

Gość domi09
hej pisałam juz wczesniej prosze odpiszcie mi na poprzednie pytanie to wazne :)

Gość domi09
pomocy!! pisałam juz wczesniej ale nikt nie odpisywał. dzisiaj rano sie budze a tu strasznie mnie brzuch boli myslałam za nie wstane tegu sluzu jest coraz wiecej i boli mnie głowa i kręgosłup. czy niedługo moge dostac pierwszej miesiaczki?? dodam ze bola mnie piersi odpiszcie!!!!!!!!! prosze

Gość Jaa 1993
domi 09 podaj mi swoje gg to porozmawiamy sobie we 2 bo mamy ten sam problem :) Noo tylko, ze ja jestem starsza od Ciebie xD :*

Gość domi09
do ja 1993 nie moge ci teraz dac gg bo mi sie cos w nim zablokowało. chciałam sie ciebie zapytac czy wiesz moze jaki kolor ma sluz przed miesiaczka? (kilka dni lub tygodni przed)

Gość nika335
domi09 śluz przed okresem ma kolor kremowy lub żółty i sciemnia sie i powstaje teki czerwony:)

Gość Karolinka .1212
Czesć , jestem Karolina . mam dopiero 11 lat. nie wiem kiedy moge sie spodziewac okresu ;// mam juz śluz od roku i troche . mam już małybiust ,lech brodawki są ciemne i odstające . mam już włosy łonowe i pod pachami .

Gość Karolinka .1212
Czesć , jestem Karolina . mam dopiero 11 lat. nie wiem kiedy moge sie spodziewac okresu ;// mam juz śluz od roku i troche . mam już małybiust ,lech brodawki są ciemne i odstające . mam już włosy łonowe i pod pachami .

Gość Karolinka .1212

Gość domi09
dzieki nika335 :)

Gość nika335
nie ma za co służe pomocą:)

Gość domi09
chciałam sie jeszcze zapytac czy zawroty głowy i nudności mogą byc objawem miesiaczki?

Gość nika335
czasem u nie kturych dziewczyn mogą one wystąpic tam jak np u mnie ja nie miałam zawrotów głowy ale strasznie bolał mnie kark i kręgosłup:)pozdrawiam:)