T.Mróz 0 Napisano Luty 13, 2020 Przepraszam, że wysłało mi aż tyle razy tę odpowiedź - coś z przesłaniem było nie tak i kliknęłam drugi raz. A dlaczego wyświetliło mi aż 4 razy? - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wendy Zawilska 1 Napisano Czerwiec 11, 2020 Zajrzyjcie do kuba gold :) mają super biżuterię w fajnych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta_85 0 Napisano Lipiec 29, 2020 (edytowany) Ja mam bransoletkę, która pasuje mi do każdego stroju Edytowano Lipiec 29, 2020 przez Marta_85 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marta_85 0 Napisano Lipiec 29, 2020 Bransoletkę kupiłam na: www.szews.pl Mają najwyższą jakość złota i do tego przemiła obsługa. Przepiękne złote naszyjniki, bransoletki i cudowne pierścionki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natalaaaaa 0 Napisano Kwiecień 20, 2021 Ja często kupię biżuterie przez Internet. Już od dłuższego czasu korzystam z oferty jaką można znaleźć na stronie Jubilera Lovrin https://lovrin.pl/. Najczęściej kupuje złote naszyjniki celebrytki lub bransoletki sznurki. Jestem z nich bardzo zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach