Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ulka911

czy pierwszy raz boli??

Polecane posty

nigdy tego nie robiłam a zastanawiam się czy pierwszy raz boli??i czy bardzo??i jak to jest z tym krwawieniem przez zerwanie błony??czy bardzo leci krew??

Gość trtr
a mnie bolało i krwawiłam czyli bywa różnie

Gość filuterna misia
za pierwszym nie ale za drugim,trzecim i czwartym.............naprawdę bol nie do wytrzymania................

Gość vegaa
mnie rozniez nic nie bolalo i nie krwawilam, i zastanawialam sie potem czy mialam blone...hmmm

vegaa ----> ja podobno nie miałam i dlatego tak gładko to przeszło :P :D :D :D

mnie bardzo bolalo ale krwi nie bylo na szczescie :) nie wspominam tego dobrze, blad mlodosci :O

ten strach jest nieuzasadniony I przez takie obawy możesz stworzyć facetowi problemy (czyli zablokować się i nie wpuścić penisa do środka), ale jak już wam się to przydarzy to nie gadaj mu głupot typu: \"pierwszy raz chce klasycznie bo tak romantyczniej\" ale zróbcie to na jeźdzca (w trakcjie możecie zmienić pozycję) i problem z głowy ps: i na jeźdzca znakomicie widać twarz kobiety. Rumieńce i mina przyjemności przy utracie przez kobietę dziewictwa to naprawdę dla faceta piękny widok

Gość kajzerka z makiem
nie krwawiłam nie czułam bólu nic nie czułam szczerze? gapiłam się w sufit i myślałam " kur*a! to ma być to?przereklamowane..." a potem już tylko " kiedy on wreszcie skończy?" :-D na szczęście mimo złego początku zdecydowałam sie na dalsze podejścia i zrobiło sie miło :-P