WychodzeNaChwile 1034 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Zostanie pominięte, jeśli zdecyduję się wrócić do tradycyjnej pracy. miałem na myśli smażonego dorsza do końca życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 14 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Lady Rowlands napisał: nie obrażała mnie, Madzi, qwerty czy innych kobiet na poziomie Buahahahahahahaha. No dobra, dno to też jakiś poziom 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Ty pampersiaro jesteś glupia czy upośledzona? Interpretujesz sobie wszystko po swojemu, to, że wstawiłam cytat z piosenki Stanisławy Celinskiej o przemijaniu, nie znaczy, że dotyczył on mojej urody, pacynko. Nie mam zmarszczek, bo jeszcze nie ten Pesel. Na włosy również nie narzekam. Jestem świeżo rozkwitniętą różą jeśli można to ująć poetycko. Ty będąc o dekadę starsza również nie powinnaś mieć kompleksów, bo dzisiejsze 40stki to jak kiedyś 30stki. Głowa do góry. Dam ci radę na koniec - notuj sobie, co ujawniasz po pijaku (czerwona gębusiu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Cześć Witaj w te zimowe przedpołudnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Lady Rowlands napisał: Hułdra, ten stek bzdur, co ci się wylał spod niezmienionego pampersa, nie jest przypadkiem efektem zblazowania? Nie ma tu dnia, byś nie wywyższała się ponad innych i pod płaszczykiem uśmiechniętych minek nie obrażała mnie, Madzi, qwerty czy innych kobiet na poziomie. Ja ci niczego udowadniać nie muszę, a ty usilnie próbujesz wszystkim wcisnąć kit, jaka to wspaniale wykształcona i pożądana na rynku pracy nie jesteś mimo bezrobocia. A wisienka na torcie jest, że leżąc na dupsku niby rozdajesz im wszystkim karty na własnych warunkach. Haaa haaa - tyle powiem. Gardzi ludźmi, którzy pracują - Nazywając ich kołchoźnicami. Współczuje ludziom, którzy muszą wstać rano do pracy, a ona nie musi, bo leży w ciepłym łóżku z mężem. Oczywiście z doktorem z Zielonej Góry. (koniec cytatu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, srejzi Beatka napisał: Raz się chwali że NIE MUSI pracować, bo mąż ma miliony na firmowych kontach, a innym razem się tłumaczy że PRACUJE ttylko w innym wymiarze, pisząc opinie o znaczeniu wagi państwowej. Całkiem logiczne, cnie? W sumie tyle ma na głowie leżąc w barłogu, że nie dziwne, że miesza jej się w głowie… tu obskoczyć 15 nicków, tam pampersa zmienić, tu nawyzywać… 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Witaj w te zimowe przedpołudnie. Też witam w śnieżyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1034 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, murb napisał: Kłam! Niech cały świat oceni! Kłam! No dalej kłam! ta piosenka pasuje do tego miejsca jak mało co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: miałem na myśli smażonego dorsza do końca życia To on jest tego przyczyną - uwielbia dorsza ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Też witam w śnieżyce Znów ogon się zrobił… tutka, pasztet zajęczy, a teraz jeszcze garsonica. 🪐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, srejzi Beatka napisał: Raz się chwali że NIE MUSI pracować, bo mąż ma miliony na firmowych kontach, a innym razem się tłumaczy że PRACUJE ttylko w innym wymiarze, pisząc opinie o znaczeniu wagi państwowej. Całkiem logiczne, cnie? Gdybyś czytała mnie jeszcze uważniej, niż śledzisz, to byś wiedziała, że pisałam to zawsze (że nie pozostaję całkowicie bez aktywności zawodowej), więc jest to jak najbardziej logiczne. A teraz sobie pomyśl, do kogo należy ta firma, tylko nie zesr...j się na bieżni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Buahahahahahahaha. No dobra, dno to też jakiś poziom Zazdrościsz, bo Ciebie nie wymieniłam - a bardzo bys chciała być kims. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 554 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Znów ogon się zrobił… tutka, pasztet zajęczy, a teraz jeszcze garsonica. 🪐 Brakuje Doktora z Zielonej Góry i Libeda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 557 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: ta piosenka pasuje do tego miejsca jak mało co... No co Ty. Przecież tu nikt nie kłamie. Samą prawdę się tylko pisze. No może swoją wersję prawdy ale kto by się tam czepiał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 14 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Zazdrościsz, bo Ciebie nie wymieniłam - a bardzo bys chciała być kims. Byłoby dziwne gdybyś wymieniła mnie w tym prostackim zestawieniu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 4 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Lady Rowlands napisał: W sumie tyle ma na głowie leżąc w barłogu, że nie dziwne, że miesza jej się w głowie… tu obskoczyć 15 nicków, tam pampersa zmienić, tu nawyzywać… I jeszcze wymyślić następny odcinek propagandy sukcesu dla gawiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Szon patroI napisał: Gina ty sie nic nie przejmuj. Jeden telefon do mojego znajomego i masz usteczka największe na dzielni, i to budżetowo! na mój kodzik: FOTOWOLTAIKA30 Nie dziękuj Krejzi, a Ty czytałaś to, że alkoholiczka ustawiła siebie, salową i dolarynę w teamie? Nawet nie odróżniając kuwety od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: No co Ty. Przecież tu nikt nie kłamie. Samą prawdę się tylko pisze. No może swoją wersję prawdy ale kto by się tam czepiał. Wstawia się modelki w Awatar najlepiej w rozkroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Lady Rowlands napisał: dzisiejsze 40stki to jak kiedyś 30stki. Głowa do góry. Tak się pocieszajcie Grażynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 2 godziny temu Co do krejzi to już 3 konta ją imitujące i rzeczywiście można się pogubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 557 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wstawia się modelki w Awatar najlepiej w rozkroku. A kto bogatemu zabroni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1034 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A kto bogatemu zabroni. kto biednemu zabroni bogato zyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A kto bogatemu zabroni. No jak Leżak miliony. Sobie wstawiły piersi do podłogi w Awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 35 minut temu, Szon patroI napisał: Czy jest jakis aspekt zycia o który nie byłabyś zazdrosna / nie miała bolu dupy niczym widmok o wyjazd do Gdańska w tym zyciu? I co do ktorego nie rozpisywałabyś ‚osi czasu’ biedna kobieto? To jest w sumie największy problem tego forum - banalne w sumie rzeczy urastają do rangi niemożliwości, normalne życie nazywa się "idealnym" itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 2 godziny temu Już jest śnieg w listopadzie miejmy nadzieję że w tym roku w końcu po nie wiem ilu latach będą białe święta czekam na nie jak dziecko i oprawiam już karpia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Caryca w garsonce napisał: Byłoby dziwne gdybyś wymieniła mnie w tym prostackim zestawieniu. Spokojnie, prostackie trio to ty, i paryska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 45 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Spokojnie, prostackie trio to ty, i paryska. To krejzi już nie jest z wami w drużynie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 557 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: kto biednemu zabroni bogato zyć Powiem więcej - kto zabroni biednemu pisać, że bogato żyje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: To krejzi już nie jest z wami w drużynie? Nigdy nie była. Tylko teraz jest taki mindfck, że tutka zaczęła podszywać się za qwerty, więc qwerty teraz jest pod nickiem krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: Wyjątkowo się rozszczekały bezrobotne maciory dzisiaj. Ej no, tylko bez takich określeń (już napoczęłaś flaszkę?), to ty się tu odchudzasz (wieśmacami z dodatkowym boczkiem) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach