Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutttna

NIENAWIDZE FACETOW

Polecane posty

Gość smutttna

moj kolega ciagle do mnie zarywal podrywal i w ogole na poczatku go olewalam chociaz mi sie podobal wkoncu zaczelismy sie spotykac i gupia idiotka ze mnie ale on mnie tak omotal i przespalam sie z nim i on teraz zaczal mnie olewac jest mi tak smutno bo zakochalam sie w nim CZUJE SIE BEZNADZIEJNIE

Gość dsaer
ja nie jestem beznadziejny.Przynajmniej nie w tej kwesti.

Gość dsaer
moze nastepnym razem sprawdz dokladniej z kim sie umawaisz

Gość smutttna
moze mi wytlumaczysz czemu on tak zrobil??mowil ze jestem sliczna sexy poswiecal mi duzo czasu a po tym nagle mnie olewa

Gość no to bilans wyszedł na zero
najpierw ty jego olewałaś, teraz on ciebie, czyli wygląda na to, że wszystko ok

Gość tessaaa
przecież to jasne o co mu chodziło... chciał Cię zaliczyć i tyle... wstawiał kit z czułymi słówkami, a Ty się nabrałaś...

Gość wrrrrrrrrrr
mowil ze jestem sliczna sexy poswiecal mi duzo czasu i to wystarczylo ?? czy cos jeszcze?

Olej go. Mi też tak robili. Potem ja zaczęłam im tak robić, a teraz się uspokoiłam i prowadzę spokojne życie z przyjacielem :D I niczego nie żałuje.

Gość klavier
ale pewnie nie bylas juz dziewica? wiec nie jest tak zle.

Gość tessaaa
to prawda, niektóre kobiety robią tak samo... po prostu są ludzie, dla których zabawa uczuciami to świetna rozrywka...:O

Gość no to bilans wyszedł na zero
każdy ma takie teksty, że śliczna i sexy. Gdyby tak nie było, to nie zaliczyłby cię. Ale skoro lecisz na piękne słówka, no to wyszło jak wyszło. Teraz następnej mówi to samo... Na drugi raz najpierw poznaj człowieka a po uzyskaniu pewności idź z nim do łóżka. A tu zaczęłaś od łóżka, a jaki finisz - widzisz :-(

Gość momps
no tak...najpierw sie puscila z pierwszym lepszym a teraz na "bank" bedzie szukac fajnego porzadnego chlopaka.... juz wspolczuje mu :o

Gość dsaer
za dużo komplementow ci sypal .Facet ktory sie zakocha nie uzywa slow jestes sexy.CZasem jest oszczedny w słowach.JEsli prawi komplementy to odbywa sie to stopniowo.

nie rozumiem cie... najpierw dalaś się złapać na słodkie słówka, a teraz nam tu płaczesz. przecież do niczego cię nie zmuszał, nie obiecywał usłanej różami przyszłości... prawił ci komplementy i tyle. taki jego sposób na zaliczenie laski. a to,że ty sie dałaś to wiesz... nie jego wina. to świadczy nie tylko o nim,ale także o tobie... :o

Gość tessaaa
słuszne słowa always virgin... za lekkomyślność się płaci...

Gość smutnazdolowana
widze ze tutaj same siedza swiete i madre panienki...sorka ze zalozylam ten topik chcialam sie tylko wygadac ale niepotrzebie

Gość tessaaa
a na co liczyłaś, jeśli po kilku żałosnych komplementach wskoczyłaś facetowi do łóżka...??:O nawet dobrze go nie znałaś...:O

Gość hmmmm..
mutna no ale dlaczego od razu nienawidzisz? zabawiłas sie było fajnie , jemu się znudziło wcześniej a ty masz ochote na wiecej ...sorry mała ale do tanga trzeba dwojga :P nie zmusisz nikogo zeby chcial z toba byc widocznie nie jestes do końca w jego typie ,ciesz się ze choc raz sie z toba spotkał przynajmniej pozostana ci wspomnienia :)