Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W.A.

Co on moze myslec, co czuje?

Polecane posty

Gość W.A.
lepiej sie teraz czujesz? kiedy mi jeszcze dokopałes??

Gość W.A.
dlaczego nie odpisałabyś na smsa?

bo jesli komus zalezy na drugiej osobie to nie pisze smsa \"sorry bylam chora nie moglam sie odezwac\" poza tym.. dziwny ten Twoj chlopak ze napisalas mu ze jestes chora a on nawet nie zapytal jak sie czujesz...hmm dziwna sprawa...

Gość W.A.
dla mnie to tez dziwne tymbardziej ze zawsze pisał, dzwonił, interesował sie kiedy bylam chora a teraz cisza. To nie byla pierwsza nasza kłotnia ale pierwszy raz tak sie dzieje i dlatego nie wiem co robic. Dlatego nie wiem czy dzwonienie jest dobrym pomysłem. Napisałam, ze bylam chora i cisza, nie chce sie narzucać, nie chce wyjsc na natretna , zdesperowana babe. Moze warto poczekac, ale to mnie zabija..

oj, żebym nie zobaczyła topku \"straciłam go, co robić???\" :( Lepiej sięzainteresuj zanim on dojdzie do wniosku, że chyba nie warto sobie głowę zawracać. Tak z moich obserwacji: jak facet olewa to mogło coś w nim pęknąć - róznia pochyła dla związku. Oczywiście to nie musi byću Was, ale ....

Gość W.A.
ale to On powinnien do mnie zadzwonic i zapytac co mi jest. To ja była i jestem nadal chora. zadzwoniłam do Niego pod wpływem impulsu- nie odebrał.

Gość W.A.
i zadzwonilam drugi i trzeci raz i nie odbiera. zrobilam wszystko co mogłam. poddaje sie. nie zamierzam juz za nim biegac. teraz zaczynam byc zła

Gość agnieszka------agusia
a moze odwiedz go w domu?

Gość W.A.
nie. i tak juz mam wrazenie ze jestem natretna. trudno.coz wiecej moge napisac.

Gość W.A.
Dziekuje za wszystkie wypowiedzi i że starałayście mi sie pomóc. Dzieki:)

Gość W.A.
On wyjechał....w interesach, nie wzial komórki.Tyle sie dowiedziałam. Jest mi smutno, źle, przykro. przestaam najwyrazniej dla Niego istniec- tak nagle:(

Nie użalaj się nad sobą, nie melodramatyzuj i nie stawiaj na jedną kartę bo narobisz głupstw i jak będziesz chciała wrócić do normy to będize problem.

Gość W.A.
no tylko smutno mi. Przeciez nie bede płakać. Jestem silna, tylko tak żal mi jakos... bo w sumie wszystko przeze mnie, przez moja dumę. Mam za swoje.

zawsze śmieszą mnie topiki o podobnym temacie... wybacz, ale skąd ktoś może wiedzieć, co ktoś zupełnie obcy myśli i czuje... a poza tym, czy faceci myślą i czują...?? ...oto jest pytanie;)

Gość W.A.
zgadza sie- nie można wiedziec co mysli i czuje inna osoba ale na podstawie Jego zachowań chciałam mniej wiecej dowiedziec sie co On moze ( przypuiszczalnie) myslec. A zakłądając topic, chciałam prosic o jakies wsparcie i pomoc w odkreceniu tego wszystkiego.