Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fremont

szukam kogoś kto zrzucił dużo na Atkinsie i udzieli mi kulku rad

Polecane posty

Gość fremont

Chciałabym pogadać z kimś komu się udało na Atkinsie. Bo na forum Dieta Atkinsa jaokoś inne wtypowiedzi zagłuszają prośby o pomoc, więc może tutaj ktoś się odezwi. BARDZO PROSZĘ!

Gość coora o
moja mama jest już ze 4 lata na Atkinsie i schudła tylko na początku, jakieś 6 kg. Waży teraz jakieś 68 kg przy 164 cm (no ale ona ma 57 lat :)). Teraz tylko utrzymuje swoją wagę. Może i by bardziej schudła gdyby nie jej grzeszki w postaci owoców czy chipsów ;)

Gość fremont
Dzięki za odp, super, twoja mama ma 68 kg, to jak na wiek 57 naprawde dobrze. Ale szukam konkretów, kogoś kto już schudnoł jakieś 15 kg ...bo to że można schudnąć na tej diecie to wim na pewno:)

Kup sobie książkę Michel Montignac \"eść, aby schudnąć\" - efekt murowany

Gość Zuzka Warszawa
probowałam,schudłam tylko 3 kg i waga się zatrzymała na 73,potem dalsze kg zgubilam na kapuscianej,odradzam Atkinsa

Gość coora o
jeszcze tylko dodam Ci że utrata masy ciała na Atkinsie dużo zależy od tego z jaką wagą zaczynasz - bo jeśli nie masz nadwagi to ciężko będzie Ci dużo schudnąć. tylko nadprogramowe kg szybciutko lecą na Atkinsie :)

Gość fremont
Ok, dobra sama poeksperymentuje. Od jutra będe trzymała te 20 g węglowodanów i 3 posiłki, rygorystycznie Za 14 dni napisze jak wygląda moja waga...

Gość atkins -strata czasu
dodam od siebie ,że dieta Atkinsa odchudza glownie z wody-----przez spozywanie sporej ilosci bialka tracisz wode czyli odwadniasz sie

Więc ja straciłam tej wody na Atkinsie prawie 20 kilo :)Suuuper :D

Gość anilama_
Neit od jakiej wagi zaczynałaś? I w jakim czasie schudłaś na atkinsie 20 kg??

Hej! Ja stosowałam tą dietę 2 lata temu i naprawdę było widać efekty - schudłam z 77 do 64 w jakieś 2 miesiące. Jeśli masz jakieś pytania, to chętnie pomogę:)

Pierwsze 17 kilo straciłam w niecałe 2 miesiące. Na ścisłym Atkinsiie. Żadnych modyfikacji typu biały ser, alkohol itp. Z jakiej wagi startowałam to się nie przyznam, bo przy tych 50 kilowych pseudo grubasach wyglądałabym jak hipopotam w ciąży :) W każdym razie ze sporej. Ale ja też i wysoka jestem. Ostatnio trochę się dietetycznie zaniedbałam i od jutra wracam na ścisłą dietę. Aha na Atkinsie nie byłam wcale głodna, więc niech nikt sobie nie myśli, że się ograniczałam np do 1000 kcal.