Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaffeterianka

Ziaja-tani krem

Polecane posty

Gość kaffeterianka

Czy któraś z kafeterianek stosowała krem ziaja calma hlc-krem biolipidowy (8.50 zł)? Jeśli tak, to jak go ocenia?

Brat używał-wg mnie badziew. Ciężko się wchłania i słabo nawilża.

ja mam nawilzajacy z seri z kozim mlekiem,z ziajii wlasnie.Nawilza i dziala przeciwzmarszczkowo.Jestem bardzo zadowolona.Dlugo probowalam znalezc krem do twarzy,z ktorego bylabym zadowolona.Ten wedlug mnie jest rewelacyjny.

Ja miałam biolipidowy i nawilżający z serii Calma HLC. Biolipidowy jest bardzo ciężki, nadaje się do BARDZO przesuszonych, łuszczących się fragmentów cery i do tego jest doskonały. Natomiast nawilżający jest świetny. Rewelacyjnie nawilża, ma niezwykle przyjemna konsytencję i zapach. Ja mam cerę mieszaną i bardzo sobie chwalę. Niezły jest też krem pod oczy Calma HLC. Ja jeszcze nie potrzebuję kremów pod oczy (mam tylko 15 lat), ale użyłam go kilka razy, gdy miałam worki i sińce pod oczami i sprawdził się całkiem dobrze. Ogólnie polecam całą serię Calma HLC, czyli mleczko (lub żel nie pamiętam), kremy i peeling enzymatyczny. Nie uczulają (są przeznaczone do wrażliwej cery) i świetnie nawilżaja.