Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde chce wam pomoc

DIETY CUD NIE DZIAŁAJA - PRODUKTY NIE TUCZACE ! prosze czytajcie-ZDROWA I PIĘKNA

Polecane posty

kochane:) Stosowalam juz wszytskie diety cud, i naprawde czasem nawet spada waga.. ale pozniej powraca bo nei da się jesc na oiad tylko np. plasterka sera zoltego albo jajka.. Nie dosc ze mozecie miec anemie, i inne przykre choroby, skora wam sie pogorszy.. Do tego straszny humor,złe samopoczucie.. Naprawde wezcie to sobie do serca.. jestem dietetycznka znam wiele swietnych sposobow i trikow by oszukac głod i łakomstwo..trikiow stylu mycie zebow itp. Chciałabym polecic fanom słodkosci kilka niskokalorycznych produktów: Cukierki ALPENLIBE bez cukru: samki: truskawkowo-smietankowy, kawowy,O smaku wertels orginal,miętowy są rowniez lody nazywaja sie jakos fitness,jeden lod ma 40kcal, i naprawde ma przepyszny smietankowy smak:) poelcam rowniez truskawki(maja malo kcal) z jogurtem i np. słodzikiem -pychotka jesli jescze rozgnieciesz je delikatnie! polecam rowniez owoce ale niektore maja troszke wiecej kcal ale rowniez mozna je jesc w mniejszych ilosciach, poelcam sałatki owocowe z jogurcikiem i np. słodzikiem! dodaj wiekszosc tych niskokalorycznych owocow + minimalna ilosc do smaku tych bardziej! Odewe się pozniej!

polecam rowniez nową mieszankę z hortexu -owoce lesne! pyszna, są tam malinki,wisnie,truskawki,porzeczki,jerzyny! naprawde dobre. mozecie rowiez robic sobie galaretki bez cukru i dodawac do nich słodzik i owoce! pyszne i niskokaloryczne jogurcik bez tłuszczu i cukru +kilka śliwek suszonych,rodzynek,jabłek i innych owocow pychotka! własnie tak mozna zastąpić napady słodkosci;) polecam równiez chrom organiczny- po nim naprawde nie masz napadów głodu

śliwki susozne naprawde polecam z jogurcikiem działa jak activia ! perfekcynie reguluje prace jelit:) dziewczyny kochane ! prosze sprobojcie tego :) zamiast trzymac czekolade czy ciasteczka, sprobojcie takiej techniki zdrowo ,sz czupło i pięknie! bedę do was pisac kilka, albo nawet kilkanascie razy dziennie:) i pisała o świetnych produktach!

Gość marysiaaa marysiaaa
A ja polecam tarte jabłuszko z marchewką +troszke słodziku! Mam jeszcze wiele takich trików, jednak nie potraie sobie przypomniec, ale chcetnie bede pisac! WSPIERAJMY SIE NAWZAJEM! :)

Gość jOASIA JOASIA
AKCJA WSPIERAJMY SIE NAWZAJEM! a ja polecam wode+sok cytryny i słodzik :) naprawde dobre

a ja nie jem nic od 6 dni... tj. w czwartek mama zmusila mnie do szklinki mleka, coodziennie robi takie sceny, ze to jest masakra... ale ja nie chce jesc, nie czuje glodu... vbez problemu pomagam w kuchni przy przygotowywaniu posilkow i mnie nie ciagnie zeby sprobowac czy cos...

Gość wasza dietetyczka
DZIEWCZYNY po dietach cud naprawde zawsze sie grubnie! poniewaz zeby nie zgrubnac trzebaby ejsc wciaz to samo co na diecie co jest niemozliwe ! bo wkoncu bedziesz miala napad głodu! a jesli wytrwasz na diecie to wkoncu zaczniesz sie kruszyc, cała! SKUTKI: zęby zaczną sie psuc , włosy wypadac, zaczniesz chorowac miec anemie miec szary, siny kolor skory skora bedze w okropnej kondycji paznokcie zaczna sie łamac brak humoru , ciągle jakies doły, depresje ,złosc złe samopoczucie, zmęczenie kosci zaczną sie łamac Kochane dlatego odzywiajcie sie zdrowo! bo dzieki temu jest energia vitalnosc pięknosc

Gość wasza dietetyczka
zuziu:) Ale nawet jelsi wytrzymasz tak miesiąc to bedziesz miala tego przerazajace skutki! dlatego zjedz sobie warzywka owoce i bedzie piekna i vitalna!

Gość kocham cie pomoglas mi
WIERZĘ W TO.. bo jak mozna nie wierzyc! polecam wszytskim zdrowe zycie! jestem piekna sczupla i uwielbiam takie jedzenie cyzli normalne! a najabrdziej lubie rybke albo piers z indyka z piekarnika w folii! z przyprawami! mmmm!

ja cie popieram ale nie znajdziesz na tym forum poklasku, bo tu kazdy wie swoje. i diete zaczyna tydzien przed swietami, wakacjami, weselem, impreza, sylwestrem i podobne.

ja jak njbardziej popieram, tez po wielu dietach cud juz od tygodnia zmienilam oj jadlospis na zdrowy, jem 4,5 posiłkow dziennie, pije duzo wody(niestety tez sporo gazoanej bo lubie), łykam błonnik i jem otręby z maślank(polecam te jabłkowe-pycha), w napadach głodu jem plasterki świezego ananasa, czasem śliwke suszona.oczuwiscie nie mam zamiaru rezygnowac ze slodyczy, raz moze 2 w tyg cos sobie zjem:) bo ja kocham slodycze i wiem ze jak bede ich unikac, to predej czy pozniej tak mnie napadnie ze zjem ze3 cekolady naraz:)Mysle , ze takie 200 kcal nie zaszkodzi czasami:)na diecie jestem od wtorku , rezultatow nie widac narazie, ale wiem ze musze byc wtrwala, mam troche rozchwiany metabolizm i organizm po wielu dietach a potem obzarstwie siezbuntowal... Ale mysle ze wag wkoncu ruszy w dol????jak myslicie?? staram se jesc 1000, 1100 kcl dziennie, 3,4 rayz w tyg cwiczonka. kiedys chudlam bardzo szybko, ale wiem ze te ubytki wagi byly krotkotrwale, potem jojo.Dlatgo ja stawiam na zdrowe chudiecie do lata!!!!!:)

dajcie mi namiary na galaretkę bez cukru :P.. bo szukam i szukam i nie moge takiej zdobyć. Aja robie sobie tez smaczne desery jogurt naturalny + słodzik+ kilka kropel aromatu do ciasta:D wychodzi boskie ..a jak ktos woli to moze dodać do tego owoce

ja doskonale wiem, ze głodówka tylko mi zaszkodzi... ale jak pomimo tej oszernej wiedzy o bilansie energetycznym, piramidzie zdrowejgo zywienia... ja mam ogromna ochote wypic te glupia herbate z cukrem, jak kiedys... tylko w sumie do tego mnie ciagnie... w czwartek kupilam sobie slodzik, 1tabletka 0,004kcal... ale nie moge... boje sie ja wrzucic do hetbaty... chociaz bardzo, bardzo chce... w czwartek zmuszono mnie do wypici mleka, to wystatecznie bylo duzo kcal.. nie moge oslodzic herbaty... ;(

Gość do rosy kropelki
kropla rosy jestes cudowna! bardzo mi imponujesz ! opowiedz cos jeszcze cos jesz i co poelcasz ? oczywiscie pisz na bierząco jak efekty ja jestem tez na wlansie takiej racjnalnej diecie:)

Gość zuziu
odłodz hernatke słodzikiem , 1 tabletka :) nei zaskzodzi

Gość galaretko bezcukru
no wiec dr. oetker wydal taki jenorazowe smakolyki budyn w 5 min i takiem tam miedzy innymi jest galretka bez cukru na jedna porcje ! dodajesz slodzik kilka owocow i jest pryszna! a smakow jest tez mnostwo! psozukaj w supermarketach! ale ja znalazlam na dziale bez cukru:P

Gość ojojojojjjj
hehe bidulka :) keidys sie przywyczaisz! superowa ta recepta !!! jogurt+ aromat i slodzik!!!!!! dziekuje kochana prosze piszcie wiecej takich przepisow!!!!

Gość ojojojojjjj
a ja polecam jogurt + otreby jablkowe + jabluszka utarte +słodzik +kilka sliwek i troszke sliwkoweych otrebow!

>>>do rosy kropelki...a Ty od kiedy jestes na diecie??moze bedziemy pisac razem sobie o naszych osiagnieciach??zalozylam swoj topic ale niestety umarl , jak wiekszosc:) dziewczynki uciekly. a wiec tak, ja na sniadanko zjadam cos wartosciowego, energetycnego, gdyz sniadania sa najwazniejsze:moze to byc kanapka pelnoziarnista, buleczka grahamka z szyneczka, serkem o obnizonej wartosci tluszczu, lub mleko z płatkami, musli, otrebami , czasem dodaje posiekana morele lub sliwke.Polecam tez maslanki smaowe z otrebami, maj malo tluszczu, w 0,5 litra ok 200 kcal a naprawde bardzoo zapychaja. Z rzezcy nietłuczacych polecam jajka, omlety z warzywami(naucylm si tego czytajacv o SB) II sniadanko to jakis owoc, serek wejski, jogurty(naturaklne mozna doprawic lyzka kako, aromatami ..naprawde pyszne i nietuczace) obiad, najczesciej warzywa z mieskiem.Na duzym talerzu rozkldam rozmatosci warzywne, kapusta kiszona, warzywa gotowane, lub szpinak buraczki, co kto lubi, zawsze 2, 3rodzaje:) p[olecam tez ryz brazowy, kaszke kus kus z warzywami , jogurtem.Nalesniki na slodko, placki serowe(ser biały, jajak, moznadodac cynamon, słodzik, wymieszac i na patelni usmazyc) kolacja głownie powinna byc bialkowa, sery biale , feta z warzywami, jajka, jajecznica, omlety, chuda rybka, tunczyk. a Wy jakie macie jeszcze swoje sposoby, rady??

Gość malaaaaaaaaaaaaaaa
JAK SCHUDNĄĆ DO WAKACJI OD 15-20 KG ?? pomozcie prosze :(

Gość malaaaaaaaaaaaaaaa
JAK SCHUDNĄĆ DO WAKACJI OD 15-20 KG ?? pomozcie prosze :(

o własnie omlety na SB super:) ja robie tak: - oddzielam żółtka od białek - do omletu wystarczy i zółtko i 3 białka + odrobina soli , kóre ubijam na sztywną piane ... póżniej to po prostu łacze z zółtkiem ... można jeszcze dodac słodzik .. omlet nie przywiera do patelni :) normalnie moge go przewrócić na druga strone a smaże na łyżce oliwy z oliwek ... i podaje:D z tym moim jogurtem albo twarogiem 0% i dodatkami ... co tu duzo mówić ... pycha:D ... oczywiście można podać z warzywami :) albo chudą szynką ... białko przeciez prawie nie ma kcal ..:P a to jedno zółtko i odrobina oliwy ;) ...

eee...wszędzie słodzik... a on nie jest zdrowy:) więc Pani Dietetyk chyba sie zapędziła troche z dożucaniem wszedzie słodzika..bo Twoim przesłaniem autorko tematu jest zdrowa dieta...ekhm...a słodzik zdrowy raczej nie jest. pozdrawiam

Gość do kropelki rosy
ja tez bardzo podobnie jem ! ale ejdnak masz bardzo fajny sposob! dziekuje ci bardzo:* teraz troszke ja: -czesto robie barszczyk ma malo kcal! -bukiet waryw(brokuly,marchew,fasola,groszek,kalafior) +pol kostki bulionowej + przyprawy moze byc czosnek koperek i mozna zabielic!! i wychodzi pyszna zupka -kausta kiszona + marchewka tez do obiadu -ogorki kiszone, pomidorki, ogorek zielony ,szyczypiorek,cebulka, takie salatki zawsze do obiadu! -warzywa gotowane na parze przyyprawione +ryba SOLA =mmm -i polecam sama to czesto robie: na patelnie teflonową dajesz troszke wody i pelno przypraw + marchewka mrozona w platerkach, faoska szparagowa i inne warzywa i woda paruje i wsiaka w warzywa z przyprawami, i sie przyapalaja jest taki specyficzny zapach i mieszasz je i odczpeiasz z patelni i znowu dodoajesz troszke wody:) naprawde jest przepyszne! -hm polecam rybke piekarnika z warzywami -filet z indyka kurczaka gotowany z przyprawami mm.. -bardzo dobra jest prazona kasza mmm...:)- - i uwielbiam kupste lodową z jogurtem mmm oczywiscie do tego pomidorki ogorki jak kto woli!:)))) Musze wmykac odezwe sie i napisze wiecej jadłospisu psyznego, czekam na towj kropelko rosy! odezwij sie

słodzik szkodliwy racja racja ale ... jestem ciekawa co tak naprawde ... dodaja do tych gotowych jogurtów ..przeciez tam jest tyle chemicznych substancji szok ... to samo dotyczy innych produktów ..przeciez nawet do chleba dodają konserwanty , ulepszacze ... wszystko jest szkodliwe w dzisiejszych czasach ..a my przynajmniej możemy zjesć posiłek z obniżona kalorycznością