Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie romantyk

Kobiety kochają chamów

Polecane posty

Gość widzialem to juz co wklejasz
jesli chcecie sie tak zachowywac to bedzie wam ciezko , do tego trzeba miec taki charakter i nie wiem czy aktorstwo wam pomoze , inaczej to bedzie wygladalo smiesznie i nienaturalnie , ciekawe ile kobiet poderwiecie , mam nadzieje ze po tym zalecanym klapsie jaki dacie dopiero poznanej dziewczynie w tyleczek jak zaleca ksiazka ona nie da wam przypadkiem z kolanka w te no .... wiecie ca mam na mysli :)

Gość do już nie romantyk
A...jestem kobietą.

Gość chamidlo
Kiedys podszedlem do lasencji, powiedzialem, ze niezla z niej dupa i ze chce ją wyruchac. Ona, ze sie zobaczy. A ja jej na to, zamknij ryj, pizdo jebana i walnalem ją w ryj. Juz była moja :D

Gość read my mind
Obydwie wymienione książki mam głęboko gdzieś. Chyba musiałaby mi cegła na głowę spaść, żeby korzystać z takich kretyńskich porad.

Gość nawet ciekawe
widzialem to już -nie pitol głupot bo niema w tych fragmentach mowy jakoby facet miał lać kobietę z placka po twarzy jak to sugerujesz ...jeśli masz taka metodę możesz ja nadal stosować z dobrym skutkiem .:) Z tego co przeczytałem odbieram w ten sposób przesłanie tej książki, aby stać sie bardziej zdrowym egoista w zwiazku , tak aby zachować zdrową równowagę pomiędzy byciem romantykiem a "chamem",co wcale nie jest takie łatwe dla wielu facetów .wiadomo ze przegięcie w którejkolwiek z tych postaw może być nie korzystne dla związku ,ale pomimo to i tak warto zapoznać sie z nią chociażby po to by poszerzyć swoja wiedzę .:)

Gość 1953
przyklad, ze kobiety lubia chamow. Facet uderzyl dziewczyne, a ona sie zastanawia, czy odejsc, czy moze dac druga szanse :/

Gość lucky strike////....
no właśnie a dla gentelmana od razu by oddała (nie byłoby żadnego myślenia).....mogłaby nawet pobić w ramach rewanżu:O;)

Gość do już nie romantyk
Bo tu idzie o zwyczajne poczucie własnej wartości, poczucie humoru, brak desperacji i niezły wygląd.

Gość upupuppup
dobre :D

Gość Euro2012 nasze
Meśki odpowiednik tej waszej szmiry ale tak samo skuteczny...ciekawe tylko będzie jak obie strony przeczytają : swoje książki" zdziwko będzie :D:D:D

Gość gośćhg
jakby dla mnie był chamski i chciał się umawiać to uznałabym go za pirdolniętego

Gość gość
Dla mnie jest skreślony chłopak które jest dla mnie chamski

Gość gość
nie lubie chamstwa

Gość gość
nie lubie chamstwa

Gość gość
nie lubie jak facet mi sie narzuca

Gość gość
Kobiety są różne i zależy czego szukają. Cham, może nie, ale facet stanowczy, pewny siebie, czasem arogancki może budzić zainteresowanie kobiet. Wie czego chce, jest silny i da oparcie kobiecie, którą pokocha.