Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykształciuch

Jakie kobiety preferują mężczyźni

Polecane posty

Gość hcv.
a nie możecie być po prostu normalne? Wiem, że teraz jest na topie udawanie kombajnu wielozadaniowego, ale nie każdemu to po prostu pasuje. Przecież chyba mozna być wykształconą, niezależną finansowo kobietą od czasu do czasu wtulająca sie w męskie ramię? Czy to jakas ujma?

Gość wyksztalcona
o to chodzi ze autor twierdzi ze normalna i ciepla moze byc tylko kobieta niewyksztalcona, bo te to są same hetery

Gość promyczek22
Do jufie-wartosci kobiety nie mozna wyznaczac kierunkami studiow czy tez iloscia poznanych jezykow. Takze kobieta majaca srednie wyksztalcenie moze byc bardzo wartosciowym czlowiekiem.Moja tesciowa nie wyzszych studiow, ale wszyscy sie do niej garnęli,i kochali ja.Byla ciepla szczera osoba o duzym sercu w przeciwienstwie do tescia bufona posiadajacego doktorat.Kiedys w przyplywie szczerosci zapytal mnie dlaczego wszyscy odstawiaja go na boczny tor a lgna do jego zony. powiedzialam mu cos wymijajaco ,ale pomyslalam sobie ,ze nie wystarczy miec doktorat zeby byc kochanym i potrzebnym, w tym wypadku inne cechy czlowieka sa istotne.z twojej wypowiedzi mozna wyczuc lekcewazacy stosunek do osob bez wyksztalcenia.Poczulam do ciebie antypatie , jestes bardzo niesympatyczna.A twoj maz chyba wczesniej wiedzial z kim sie wiaze, ja nigdy nie bylabym z osoba u ktorej przeszkadzaloby mi wyksztalcenie.On sie jednak zwiazal z tymi malo( jak piszesz) ambitnymi kobietkami.a tak na marginesie , uwazasz ze z dziewczyna bez wyzszych studiow nie mozna o niczym podyskutowac!!! Żal mi cie dziewczyno!!! Mozesz sobie wsadzic do kieszeni te twoje dwa fakultety bo one w zwiazku dwojga ludzi nie maja zadnego znaczenia.

xyzed => też mi się wydaje, że myśleć potrafię. Nawet całkiem logicznie. :D hcv. => Chwilowo niestety muszę być takim kombajnem, bo nie ma nikogo kto by mnie wyręczył, a są rzeczy, które trzeba zrobić. :o Z chęcią bym się wtuliła w jakieś męskie ramiona, nie tylko od czasu do czasu, ale niestety wokół mnie są tylko mężczyźni zajęci, albo tacy, któym ani w głowie stały związek, bo jest im dobrze samym (tych drugich mogłabym policzyć na palcach jednej ręki). Marzę o tym, żeby ktoś mi pomógł brnąć przez życie, bo samotnie wcale nie jest fajnie.

Gość twoja teoria
ja tam chetnie wtule sie w meskie ramie i bede słabą kobieta, problem w tym ze faceci są coraz mniej "męscy", więc trudno być kobiecą kobietą przy takim sobie facecie, który bardziej potrzebuje mamusi, która utuli, ucałuje, ukołysze do snu i da papu, niż prawdziwej kobiety;

Gość wykształciuch
No własnie faceci sa jakby mniej męscy a kobiety są mniej kobiecy. Za dużo mamy znieiweściałych facetów i zmaskulinizowanych kobiet.

Gość weźcie nie przesadzajcie
wykształciuch, masz rację w początkowym poście a ja mam do cie pytanko: jesteśmy anonimowi więc możesz w przybliżeniu podac ile zarabiasz? Bo ja jestem wykształconą mężatką, ale chcę właśnie zostawić pracę i skoncentrować się na domu, ale nie sądzę że mąż sam nas utrzyma, więc zazdroszzę Twej żonie, też bym chciała by mój mąż zarabiał powyżej 2 tys... I jakbyś mógł zdradzić jaka jest twoja praca (oczywiście bez szczególów) Dzięki

Witam Proszę mi odpowiedzieć od kiedy wykształcenie ma cokolwiek wspolnego z kulturą osobistą?