Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zieelona

Jak oceniacie moja suknie slubna?

Polecane posty

Ismena ładniejsza z tch dwóch bo widziałam tam ładniejsze znaczy mnie się bardziej podobające

Gość zieelona
a ktore konkretnie?

Gość Suknia
jest piękna. Prostota to jest to. Podkreśla walory panny młodej, i przez to jest bardzo elegancka. Trafiony wybór!

Gość lella
zdecydowanie Ismena

Gość rewe
jkabym musiała wybierac z tych 2 to ismena, ale ładniejsza jest dalida i orchidea (ale biała)

Gość rzeczywiscie..
modelki nie sa zbyt reprezentatywne...a sukienki..nie wiem dlaczego ale wydaja mi sie ciezkie, tyle tych "kwiotkow" nawieszanych..jak przy kapeluszach u straszych kobiet...Ismena jest chyba najlepsza, skromna, tylko ten kwiatek w srodku biustu mi sie nie podoba..ale gusta sa rozne..

Gość rzeczywiscie..
przepraszam..Alison..nie Ismena

Gość śluzowa
marlena jest prawie identyczna jak moja tylko ecri i nie ma haftów a koraliki wyszywane gdzieniegdzie i we wzorki.

Gość fafarafa
kazdy ma inny gust,ale mysle,ze Ismena mile wszystkich zaskoczysz.

Gość panczurka
Jak się kliknie w tego linka to trzeba wybrać kolekcję 'Herm's" i zobaczy się tą piękność.

Mi się bardzo podoba, nie jest zbyt wydekoltowana, ma grube ramiączka, jest prosta ale bardzo elegancka, im mniej dodatków tym lepiej. Prostota i skromność wspaniale prezentują się w tym dniu, w zbyt wyszukanych kreacjach pannna młoda wygląda jak choinka, panna młoda ma błyszczeć, a suknia ma to podkreślać a nie odwrotnie:) Pozdrawiam:) Sukienka Ismena nie zbyt mi się z kolei podoba, czegos tam za dużo:(

Gość najgorsza jest ta blondyna
z szarmu... wyglada jak ruska dziwka :o

Gość co wy ogladacie
przeciez w tych linkach nic nie ma, sa zle wklejone, widac tylko: Warning: opendir(images/s20uknie_slubne/Kolekcja4): failed to open dir: No such file or directory in /home/jola/domains/jola-moda.pl/public_html/gallery.php on line 6 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/jola/domains/jola-moda.pl/public_html/gallery.php on line 8 Warning: sort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/jola/domains/jola-moda.pl/public_html/gallery.php on line 17 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/jola/domains/jola-moda.pl/public_html/gallery.php on line 19

Gość lelefeta
beznadzieja

Gość rewe
tez mowilam ze orchidea, jeszcze dalida jest ładna, reszta do bani

Gość pytajka wtorkowa
fajna jest też Syriana

jak mozna w takim kolorze ubraz suknie na wlasny slub?????? powinny byc biale ewentualnie ecri, no chyba ze to slub cywilny to nawet czarna mozesz wlozyc jesli ta uroczystosc wiaze sie ze smutkiem dla ciebie :D:D to jest moje zdanie , a mi osobiscie bardzo podoba sie ismena , caroline, i jeszcze kilka, ale wszystkie sa biale inne odpadaja :]

Gość rewe
a czy ktos tu mowi że kolor kiecki nie gra roli? ja napisałam duzo wyzej że biała :o

Gość pytajka wtorkowa
ja również preferuję tylko białe:-)

Gość przeciezzz
kazdy ma inny gust i kazdemu podoba sie co innego, ogolnie pomysly tej galerii calkiem ciekawe a Ismena ladna.