Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artemita

Co myślicie o moim programie treningowym?

Polecane posty

Gość Artemita

Poniedziałek: 1.Rozgrzewka-15 minut 2.30 pompek x3 serie, ramiona wyciagnięte na boki i podnoszenie hantelek(1,5kg)zginając ręce w łokciach -40x3 serie.Potem w leżeniu przodem,ręce na karku i podnoszenie pleców(20 razy po 5 sekund). 3.Stojąc wypad jedną nogą w przód i obnizanie drugiej nogi ku ziemi .To ćwiczenie z 8 kilowym obciążeniem(20x na jedną nogę po 5 serii).Następnie przysiady z 8 kilowym obciążeniem 30 po 4 serie.Potem przysiady z wspięciem na palce(30 po 3 serie).Potem ćwiczenia na wewnętrzną strone ud z motylkiem(50x5). 4.Zabawa z hula hop:)-30 minut 5.Tańczenie w rytm muzyki-15 minut 6.Stretching-20 minut Wtorek-Zabawa z hula hop-45 minut Środa-Punkt 3 ,5 i 6 z poniedziałku Czwartek-Punkt 1 z poniedziałku Piątek-Punkt 3 ,5 i 6 z poniedziałku Sobota-Zabawa z hula hop-45 minut Niedziela-Stretching godzina Po 3 tygodniach urozmaicę nieco program:)

Gość Football Lover
Fajny, ale jeśli dopiero zaczynasz ćwiczyć to możesz nie dać rady, po drugie radziłabym trening siłowy robić co drugi dzień mięśnie muszą mieć czas na regenerację inaczej efekty mogą być niezadawalające poza tym stretching najlepiej wukonywać przed i po każdym treningu mięśnie będą smuklejsze (poniedziałek środa, piątek) a w reszte dni ćwiczyć kardio( rowerek biegi itp) to najlepszy sposób na ładną sylwetkę, aha i jeszcze jedno kardio najlepiej ćwiczyć co najminej 45 min w średnim tempie. na stronie www.kulturystyka.pl znajdziesz ćwiczenia na wszystkie partie ciała (Atlas ćwiczeń) życzę powodzenia trzymam kciuki !!!!!!! EURO 2012 DLA POLSKI!!!!!!!!!

Gość Football Lover
Aha przy okazji mam jedno pytanko czy wiecie gdzie w Warszawie mozna kupić kosmetyki firmy MARIZA (chodzi o balsam do ciała) jak tak to prześlijcie mi adres na e-mail legiafan19@yahoo.co.uk dzieki

Gość Artemita
Football Lover nie jestem początkująca.Ćwiczę już kilka lat.Chciałabym trochę wyszczuplić,ale jednoczesnie umięśnić sylwetke.Te ćwiczenia,co tu opisałam,nie są dla mnie jakimś męczącym wyzwaniem:) Dzięki za wypowiedz:)