Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość dorciiia
Antyreklamy i reklamy fryzjerow na tym forum sa niezle sami chodzcie i sie przekonajcie

Gość dorciiia
Antyreklamy i reklamy fryzjerow na tym forum sa niezle sami chodzcie i sie przekonajcie

Gość dorciiia
Ja polece wood green agata fryzjerka

Gość Maciej ma 102
Hej wszystkim. Salon fantasy zmienil lokalizacje jest dalej na leytonstone ale blizej stacji metra i nazywa sie teraz wonderland ...maja tam teraz nowe solarium.Paznokcie robi tam alicja ktora kiedys pracowala w malibu .Saune NA PODCZERWIEN MAJA TEZ I POLSKIE BIURO PODATKOWE . Z tego co wiem to jeszcze jakas kosmetyczka jest tam i uszy przekuwa tez.JESTEM STALYM KLIENTEM ICH I JUZ ODWIEDZILEM NOWA MIEJSCUWKE.POLECAM I POZDRAWIAM PERSONEL FANTASY OBECIE WONDERLAND.

Gość Gin&Gin'a
A pani Natalia z Fantasy też tam pracuje w tym Wonderland czy nie?

Gość Maciej na 102
NIE WIEM KTORA TO TERAZ BO TYLE ICH TAM.(RUDE,BLONDYNKI,BRUNETKI)JA OSOBISCIE CHODZE DO MARKA NA STRZYZENIE)))

Gość Gin&Gin'a
Pania Natalia to taka przy kości...Znajoma była w tym salonie i mówiła, że cent wysokie, no ciekawe...

Gość Miami Sun
Serdecznie zapraszamy do Polskiego salonu MIAMI SUN na Leyton, jeżeli jest ktos zainteresowany to zapraszam na naszą strone WWW.SALONMIAMI.CO.UK, tam znajdziecie państwo wszystkie informacje na nasz temat. Również oferujemy swoje usługi na Londynku w sektorze fryzjerstwo. Z Pozdrowieniami MIAMI SUN PROMOCJA-- Każdy wtorek i czwartek 20% OFF na fryzjerstwo i kosmetyke

Gość do miami sun
az taak zle,ze na forum sie oglaszacie? wiec opinia na temat salonu nasowa sie sama.nic dodac nic ujac zenada!

Gość Marina East London
Miami Sun to porażka, ceny zawyżone, obsługa niemiła, dlatego muszą się tutaj reklamować, normalnie żal.pl To samo tyczy się salonów takich, jak Adriana, Afrodyta czy Glamour pani chyba rozumy pozjadały, bo chodzą z głowami tak wysoko uniesionymi, takie dumne i ważne, a przy tym tak aroganckie, że na sam widok wychodzisz z salonu...Co do ma do cholery jasnej być? zamiast dbać o klienta..., no ale jak sobie pościelesz tak się wyśpisz... Wonderland niedaleko stacji Leytonstone tak samo, ceny jak z kosmosu, a jakość usług marna...Z choinki się chyba wszyscy urwali... Zaczynam wątpić, że prócz Malibu jest jeszcze jakiś dobry godny polecenia salon we wschodnim Londynie...

Gość Marina East London
Miami Sun to porażka, ceny zawyżone, obsługa niemiła, dlatego muszą się tutaj reklamować, normalnie żal.pl To samo tyczy się salonów takich, jak Adriana, Afrodyta czy Glamour panie chyba rozumy pozjadały, bo chodzą z głowami tak wysoko uniesionymi, takie dumne i ważne, a przy tym tak aroganckie, że na sam widok wychodzisz z salonu...Co do ma to cholery jasnej być? Zamiast dbać o klienta..., no ale jak sobie pościelesz tak się wyśpisz... Wonderland niedaleko stacji Leytonstone tak samo, ceny jak z kosmosu, a jakość usług marna...Z choinki się chyba wszyscy urwali... Zaczynam wątpić, że prócz Malibu jest jeszcze jakiś dobry godny polecenia salon we wschodnim Londynie... PS.Nie mam żadnych powiązań z Malibu(bo pewnie tak zaraz mi napiszą co poniektórzy) - byłam tam już kilka razy i jestem zadowolona zarówno z ich solarium. jak i z usług fryzjerskich - polecam panią Martę

Gość aliicjaa
A ja polecam Salon Gracja mila pani.Umie doradzic i wyczarowac super fryzurki.Salon jest ok

Gość do Marina East London
jak ci zal dupe sciska ze ktos ma a ty nie to juz twoj problem chodze do afrodyty od paru miesiecy w miami tez bylem i jest ok a te twoje malibu to wlasnie porazka,widac kto lata z glowa w chmurach a jak ktos ma wlasny interes to niech sie reklamuje gdzie chce a tobie chuj do tego

Gość nfdgfdr5y6
Nie wszystkim musi pasowac cena lub usluga...sorki ale wszystko poszlo w gore wiec i fryzjersie cenniki tez.A pozatym przy staccji metra zawsze bedzie wszystko wiecej kosztowalo bo wiadomo lokalizacja.

Gość LONDYN DO Marina East London
A ty wiesniaro to chyba granatem od pługa jestes oderwana byłem z żoną w tym całym Malibu i spotkałem sie z Polską rzeczywistoscią to jest jakaś paranoja kto dał ci prawo oczerniać salony w których nigdy nie byłaś, wiesniara wieśniarą poganiana a żenada to chyba twoje drugie imie i niby mieszkasz na EAST LONDON ciekawe gdzie chyba pod mostem lub w Malibu w gaciach tego geja co tnie włosy i powiem wiecej czekam na twoją odpowiedz bo mam jeszcze z tobą do porozmawiania

Gość brrrrawo
brrawo sluszna racja..

Gość srututututu
z wpisow na tym forum wynika jedno: zarowno salony we wschodnim londynie jak i ich klientela sa poprostu do dupy!!!!! prostaczki obrzucajace sie blotem i rzucajace miechem na prawo i lewo, zalosny obraz polskiej emigracji i tyle

Gość brrrrawo
Stare przyslowie mowi...dobry but nigdy nie uwiera....

Gość anetawitka
Gówno tam wiecie! od pól roku chodze do malibu i ten gej to jak dla mnie i mojego faceta najlepszy fryzjer. jak by byl taki do dupy to nie trzebabylo sie umawiac do niego z wypszedzeniem.

Gość Marina East London
Nie będę się prostaku zniżać do Twojego poziomu! Kretyn i cham tyle Ci powiem, popatrz sobie, co inni piszą na tematy tych wszystkich saloników Miami Sun, Glamour, Afrodyta i cała reszta - a nie czepiaj się mnie - uczep się wszystkich, którzy na nich 'jechali'! Swoją drogą co za interes masz w tym, żeby ich bronić...Czyżby jakaś pani się podszywała pod faceta, bo boi się o swój salon...Idź się lecz

Gość qqqqqqwwwwww
do east london sobie zadaj identyczne pytani bo z tego co tu czytam to wynika że ty zaciekle bronisz salonu o kórym piszesz i jestem przekonana ze jakis cel w tym masz ale to nie moja sprawa chodzi tylko o to ze wszystkie salony przez ciebie wymienione są obrzucane błotem przez takich ludzi jak ty, nie byłas w tych salonach ale obelgi rzucasz i zasłaniasz sie opiniami ludzi ktorych nie znasz i nie wiesz czy te opinie są wiarygodne no ale najważniejsze ze rzekomo zachwalasz Malibu z czystej sympati bo inne salony to porażka, oczywiscie nie wierze w nic co wczesniej napisałas i jakis cel w tym masz. Iwona

Gość Marina East London
Kolejna mądralińska, akurat tak się składa, że we wszystkich przeze mnie wymienionych salonach byłam, a jako, że się zawiodłam to wyrażam sxwoje zdanie na kafeterii, wielkie halo...

Gość kosa34
akurat MALIBU jest dobre,nie bylam w innych,ale pewnie tez sa niczemu sobie. nie polecam angielskich salonów,bo mam zle doswiadczenie

Gość deynn12
A ja jestem ciekawa opinii na temat salonu Wonderland niedaleko stacji Leytonstone, wyżej Primark'a, był ktoś?

Gość moika
hej, czy jest tu ktos ktozaklada rzeski lub znacie kogos kto zaklada rzeski w pl londynie w okolicach borehamwood. ja rowniez zakladam wiec moglybysmy zakladac sobie nawzajem. pozdrawiam

Gość kafenesqa
Ja nie rozumie dlaczego wszyscy sie ograniczacie to tych salonow z okolic leyton,whlthamstow..stratford LUDZIE LONDYN JEST POTEZNY!!!!! A polek ktore pracuja jako fryzjerki tlumyyyy.Widze tutaj wypisuja sie same fryzjerki tkore wlasnie w tych podrzednych salonach pracuja...zaden profesjonalista by sie nie poznizyl do waszego poziomu.. Jestescie dziewczyny zalosne strasznie..:D,pozdrawiam.

Gość Naked chef!
Jakim cudem zebral sie tutaj tylko wschodni Londyn? :) cale szczescie ze ja do fryzjera nie chadzam i nie mam takich "powaznych" problemow. Widze ze fryzjerki i ich "miski" sie tutaj bronia i gryza. takie rzeczy tylko wsrod Polakow, zwlaszcza z biedniejszych okolic.

Gość kosa34
w salonie wonderland nie bylam,ale slyszalam ze paznokcie tam dobrze robia.

Gość Wikamika
I drogo liczą za te paznokcie...