Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niksia

Gdzie jest w Londynie dobry fryzjer i kosmetyczka???

Polecane posty

Gość byla klientka
Odradzam AWA studio na Palmers Green Fryzjer smierdzacy papierochem Obsluga jak wchodzisz to patrza sie pretensjonalnie. Opalajac sie slychac jak obgaduja innych klientow. Zalosne Jednym slowem

Gość klientka Awy
A ja do Awy chodze juz od dawna i jestem baaardzo zadowolona. Bardzo mila atmosfera!

Gość łukas245
jestem fryzjerem stylista zapraszam do skorzystania z moich usług pełny zakres fryzjerski zapraszam tel 07741560232

Gość Izka34ldn
Bylam ostatnio w Perfect Look na Leyton czekalam na solarium az sie zwolni i wlosy mi na glowie stanely. Jedno wielkie plociuchowo i doszla jeszcze do nich zeby bylo malo Alicja plotkara z Wonderland. To ze dowiedzialam sie ze wszystkie chore i na benefitachj i maja wszystko i wszystkich gdzies pracujac i niezle zarabiajac to nic ale dowiedzialam sie rowniez kto z kim gdzie i jak sypia, jakie benefity bierze, ktora to najwieksza k....a i szm..a.itd....Ludzie rany boskie nigdy wiecej tam nie pojde i pragne ostrzec osoby ktore cenia sobie prywatnosc. Nie chodzcie tam i nic nie opowiadajcie bo caly wschodni Londyn bedzie o tym wiedzial i o tym mowil...Ostrzegam zenada i wioska

Gość gość
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke Barbare K z Hanwell! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej: http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke Barbare K z Hanwell! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke Barbare K z Hanwell! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt
DZIEWCZYNY UWAZAJCIE Z KOSMETYCZKE BARBARE K Z HANWELL!! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt
Dziewczyny uwazajcie ma kosmetyczke BARBARE K Z HANWELl! Nie profesjonalna, nie mila, pazerna na pieniadze. Zniszczyla mi usta wykonujac swoj nie udany makijaz pernamentny po czym nie potrafila przyznac sie do swojego bledu I nie chciala oddac pieniedzy. Koszt takiej uslugi to 250f !:/ podaje jej link do strony internetowej:http://www.laserbeautyaesthetic.co.uk/ pracuje w zkladzie heaven no7 na hanwell. Przestrzegam przed ta pseudo kosmetyczka!

Gość Martyna lewenhaupt

Gość saszka230
NIe polecam Pani Barbary z Hanwell! Strata pienedzy I czasu. Jej zabig cosmelan kosztuje 400f nie przyniusl zadnych efektow :(

Gość saszka230
NIe polecam Pani Barbary z Hanwell! Strata pienedzy I czasu. Jej zabig cosmelan kosztuje 400f nie przyniusl zadnych efektow :(

Gość gość0976
Dlatego ja odpuszczam sobie polskie salony bo we wszystkich jest tak samo, siedza i obgaduja klientow......jeszcze dobrze drzwi nie zamkniesz a juz uszy cie pala......jak kiedys chodzilam na pazurki do alicji to mozna bylo dluga powiesc napisac z jej opowiesci kto z Kim I dlaczego I ile razy....dlatego odpuscilam sobie bo jak o innych plotkuja to I o tobie tez...

Gość gość
No właśnie taj juz jest z pania Alicja. Nic dodać bnic ująć

Gość gość
szukam dobrego fryzjera na wimbledonie, chodze na tooting za 70 f ale troche za drogo, ktos zna tanszego?

Gość gość
Ja polecam dziewczyne , z zawodu fryzjerke , strzyze rowniez mezczyzn. nie jest droga i bardzo sympatyczna , Lodnyn zach. jej numer to 07448333080 :)

Gość szukammmmm lekarza
Gdzie w Londynie mozna powiekszyc usta?

Gość gość
No to jaki jest w końcu dobry salon kosmetyczny w Londynie?? Bo jak zwykle się niczego nie dowiedziałam. Potraficie się tylko pustaki kłócić i wyzywać.

Gość gość
Uwagaaaaa pilne!!!!!!!!!!!! Kosmetyczka Barbara z Hanwell zmieniła nazwę firmy i stronę internetowa. Podaje namiary. Gabinet urody & spa , la beauty laser, Wemblay 16b crawford av. Ha0. 2ht. Strona internetowa labeautylaser.co.uk . To jest ta sama kosmetyczka tylko pod innymi danymi. Wiec proszę uważajcie , i zanim się do niej umówienie poczytajcie opinie. Ja robiłam u niej makijaż permanentny i bardzo żałuje ze nie przeczytałam wszystkich opini zanim do niej się umowilam. Wiec przestrzegam. Dlaczego kosmetyczka po zmienia nazwę swojej firmy i nawet stronę internetowa? Zastanawiające ....

Gość gość
Głupia jesteś i tyle...wredne babsko

Gość Magda z
POLECAM SALON STUDIO A &D na Tooting Broadway w Londynie ... Polski salon ale doskonałe fryzjerki i i kosmetyczka macie tam jeszcze solarium , i botox można zrobić ale trzeba się wcześniej umówić żeby lekarz dojechał na umówione spotkanie do salonu ..

Gość Magda z
Studio A&D na tooting Broadway jakieś 600m od stacji metra ulica Mitcham Road 165 ,

Gość Magda z
farbowanie ze strzyżeniem 50 Funtów na Loreal pracują ..

Gość izka2004
Chcialam ostrzec Was dziewczyny przed pania Magda z Forest Gate ktora pracuje w domu a laska nie ma pojecia co robi, polecila mi ja kolezanka ktora widocznie ma inne priorytety niz ja mi w kazdym razie spieprzyla wlosy. Mam popalone i do niczego nie podobne. Tak wiec uwazajcie. Magdalena z Poznania nie znam nazwiska bo nie pytalam, ale jak chcecie miec jeszcze wlosy po wyjsciu od fryzjera to do niej nie idzcie.

Gość do Izka 2004
Czy to ta sama pani Magda ktora kiedys pracowala na Leytonstone? Jesli tak to sie nie dziwie laska jedno co potrafi to facetow na acord obcinac i to wszystko co potrafi. Zenada a nos zadziera jakby byla jakims mistrzem fryzjerstwa.

Gość gość
A salon Ginger & Black na stoke newington (za sklepem Klos) ???? Był ktoś bo zazwyczaj pusto i chciałam się dowiedzieć. Dzięki

Gość gość
Chcialam cos napisac o salonie w hounslow niedaleko Asdy, pracuje tam Gabi i Jola robia paznokcie, mimo ze robia je dobrze nie idzie wysiedziec ich plotow, pusto w glowie, obgadac tylko co kto gdzie z kim i jak, niedobrze sie robi, ale to juz chyba nasza polska mentalnosc, obgadac, wytykac i zazdroscic. Niestety chyba co w 2 salonie to samo,

Gość gość
Widzę że poszukujecie Witka (Witold Lewis) on jest obecnie w Polsce bywa raz w miesiacu w Londynie robi swoje klientki, robiłam u niego włosy i powiem szczerze że gosciu ma pojecie co do włosów. Też skontaktowałam sie przez fb. Co do kosmetyczki Magdalena Wojnicka, Witek mi ja polecił i jest swietna.