Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purysta językowy koleś topowy

NIE UMIEM, NIE ROZUMIEM, NIE WIEM-notoryczne błędy ortograficzne!!!

Polecane posty

--> mlodaaaaaaa { a ja jeszcze wszystkiego nei przeczytalam, ale wam powiem jakie pieken slowka ostatnio zaobserwowalam } Bardzoo polskie zdanie. :o Ten topik jest na prawdę the best. :D

I proszę się tu nie zżymać na używanie słowa \"poszłem\" \"przyszłem\", gdyż niewątpliwy autorytet w tej dziedzinie czyli prof. Miodek zezwala na ich używanie pod warunkiem że odległość nie przekracza 100m. Pokonanie trasy większej wymaga zastosowania \"poszedłem, przyszedłem\" :) Kwintesencją jest tu cytat: uwaga cytam....tfu!....wróć.....cytuję ...\"przyszłem,weszłem, pierłem,bekłem,rzygłem i wyszłem bo chamstwa to kurna nie zniese\" koniec cytatu :)

O przez Miodka zniknęło ze ścian jakże (swego czasu) piękne słowo HUI. którym gęsto były pokryte płoty i ściany. :o

Gość spragnione usta St. Augusta
ryćkam lowiecki. to bląd czy regionalizm?

No tak ale ten pierwiastek należy do pewnej instytucji rządowej, tamten był taki bardziej swojski, kierowany bardziej personalnie,np do Kryśki. :o

Gość Myrevin po np....
...powinna byc kropka :D

Gość Myrevin topik nie jest durny
Twoim zdaniem nie ma sensu wyłapywać takich "kwiatków", nie reagować bo po co? A noż ktoś od kompieli po prostu nie wie jaka jest poprawna pisownia bo zwyczajnie nie przeczytał żednej ksiażki. Poco? Streszczenia były. Ale czytać jednak "umi" więc na forum przesiaduje, wpadnie tutaj, zobaczy że błądzi i przestanie. To misja, człowieku idż sie nudzić gdzie indziej. Amen.

Jasne. Znalazł się jeden (nie powiem) co go rażą błędy ortograficzne. Poczuł sie przez to lepiej. Postanowił się utwierdzić w przekonaniu o swojej wyższości, założył topik. I zleciało się całe stado baranów(mnie nie wyłączając) co to im niby tak to przeszkadza, samemu ą, ę czy ł nie potrafiwszy napisać. Żenujące to jednak przyznacie. \"Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli\".

Gość Myrevin topik nie jest durny
Myrevin, "forum to niezbyt odpowiednie miejsce na wypełnianie "misji". " Ubawiłeś mnie swoim osądem rzeczywistości :D P.S. Proszę o jakieś mocniejsze argumenty na durnotę tego topiku niż czepianie się jednego brakującego ą czy ł.

Gość boli mnie brzucho

Gość j. kwaśniewska
w swoim programie o dobrym wychowaniu (tvn style) ... NIESŁAM torebkę... Ja robie wiele błędów, ale nie pouczam nikogo!!

Gość nio nio nio
a może wystarczy zainstalować program korygujący błędy????????? zaraz jak walniesz byka podkreśla na czerwono bez problemu i głupich tekstów na temat błędów,wystarczy poprawić

Gość szczotka i zmiotka
tu nie chodzi o literowki, czyli przestawienie liter w wyrazie w wyniku np szybkiego pisania, ale o typowe bledy gramatyczne lub ortograficzne...kture niestety rarza w oczy :P

Gość nio nio nio
ten program poprawia typowe błędy gramatyczne jak napiszesz ,nie, razem z czasownikiem........błąd.......poprawia ortografię a o literówkach nie wspomnę ............

przypomniało mi się jeszcze coś: jak ja nienawidzę, jak ktoś mówi proszę panią!!!!!! (oczywiście zamiast \"proszę pani\") - zawsze mam ochotę odpowiedzieć: a o co ta prośba :P ostatnio tak zwrócił się do mnie dr n. med.- normalnie szczęka mi opadła :D

Hej! Juz myslalam,ze to tylko ja mam takie zboczenie.Szlag mnie trafia,gdy widze te wszystkie bledy ortograficzne.Jak sie komus wytknie brak znajomosci ortografii,to kazdy zaslania sie dyslekcja.Wnioskuje,ze w Polsce mamy prawie samych dyslektykow.Oto perelki,ktore ja znam: - tendyk (tedy) - starz (staz) - karaja zamiast karza - ten kontrol - kotiemu (komu?czemu? - kotiemu... to mnie rozwala) - najlepsze,ze tak powiedzial nauczyciel - bibloteka - drygent - kakal (kto???) czyli kakao - Jozew - chlopacy (czemu nie chlopcy lub chlopaki?) Ostatni przyklad z listu milosnego: ''...jestes ladnom dziewczynom i chcialbym abys byla moja laskom...'' Z oczywistych powodow nie zostalam jego laskom. Pozdrawiam! P.S.Nie mam polskich liter.

Gość k......a wy jacys nienormalni
jestescie:O a swoje zycie macie?

Moje ulubione to: piniądze, ino, trzcionka :) oraz wersje internetowe: tesh, o Boshe, wymiatać i te klimaty ;) A z wersji pisanych na murze, to przekleństwo na samo H, które poprawnie piszemy przez CH :) Och Miodku, widzisz i nie grzmisz!?

Mam znajome co mowia: - powiedz taty -to jest dla tata -bylysmy z mezem na dzialce -my byly u ksiedza -czysta,czydziesci,czynascie A juz najbardziej mnie drazni jak slysze,gdy ludzie mowiac o dwoch mezczyznach mowia \'\'oboje\'\' zamiast \'\'obaj\'\'.