Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

Idę stąd, bo większość tematów jest denna... w stylu: \"który telefon lepszy\" albo \"przetlumaczcie proszę\"... te fajne natomiast sa juz tak długie, że niewiadomo o co chodzi i wszyscy sie tam znają... na posty tych \"nieznanych\" nikt nie odpisuje.. takie koleczka wzajemnej adoracji... Ktoś ma podobne odczucia? Pozdrawiam!

ja mam...ale to pewnie dlatego ze wredna jestem i nikt mnie nie lubi :P zmienilam nick .. skonczylam z pomaranczowymi i nikt mnie juz nie kuma :o

I znowu topik kto mi przetlumaczy cos na angielski... ja nie mogę... co za beznadzieja.

Gość moge isc z tobą

ale nie krzycz gadula bo ja w pracy siedze i musze zachowac wzgledna cisze :P

Nie wiem jakikolwiek... (kurcze trudno coś tak naprędce wymyśleć :) żeby się nie powtarzało.. :) Może jakieś pomysły?

slysze wyraznie...sluch mam jak nietoperz :P gorzej ze wzrokiem :D

tak ale mam pewne pytanie jakie bedzie przeliczenie zlotoki na euro po zmianie waluty obiegowej ?

nooo ja pracuje ciezko zebyscie wy mogli siedziec bezkarnie na kafe :D

:D Taa... wiecie co, nie wiem, czy to ciekawy temat, ale wlasnie zadzwonila do mnie znajoma... sprzedala wille w sopocie (tzn jej czesc) za 5 mln zl!!! i kupila mieszkanie... A jest taka sknera, ze dzwoni zeby zaytac sie, czy to warto kupic jakas uzywana drukarke za 200 zl... Jak cos jej sie psuje w domu to nie zadzwoni po fachowca bo musialaby zaplacic, tylko dzwoni po znajomych... czy to jest normalne?

no i co?? poszli wszyscy?? juz?? ejjjjjjj..bo ja mialam telefon ze swoim milym ale juz jestem!!

ee tu juz od jakiegos czasu jest nudno brakuje chyba jakiejs....kontrowersji :P

hejka wszystkim!jeśli wogóle jeszcze ktoś tu jest? wrzućcie jakiś fajny temat?chętnie poklikam!?

tez tak sadze....jak tu wlazlam pierwszy raz to bylo smiesznie a teraz to takie nudziarstwo...ale mam kilka smiesznych topikow zapisanych :D

ja jestem tak samo nudna jak to kafe wiec nie zapodam nic ciekawego...do tego jestem dzis glupek pierwsza klasa bo pogadalam sobie ze swoja symaptia i mi odbija :D na mnie nie liczta ze wymysle cos fajnego, jedno mam teraz w glowie tylko...:P