Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

IDĘ STĄD...

Polecane posty

ojjj serce lomoce....a mily to od niedawna :D Ignacja ja gdzies na jakims topiku wyczytalam ze ty nie w polsce mieszkasz? to prawda?

No chwilowo nie w Polsce... jeszcze 2 miesiące.... w sumie sama nie wiem, czy sie cieszę, czy nie...

Negai, uciekać muszę... te limity internetowe mnie dobijają, ale co robić... nic na to nie poradzę. Do \"napisania\", papa!

no pojawiaj sie tu czasem, bo jak siedze na kafe to zagladam pozdrawiam 🖐️

Wpadłam na chwilę, bo dopiero wróciłam z łona natury, a tu pustki... Widzę, że hiltonkaa odczepić się nie chce i próbuje nam za wszelką cenę coś udowodnić. Droga hiltonko: weszłaś na forum, na którym toczyła się dyskusja na temat domów opieki z pytaniem, czy masz sobie zafarbować włosy. Nie spodziewaj się zatem poważnego traktowania, tym bardziej, że zdążyłaś już poobrażać kilka osób. I to tyle mam ci do powiedzenia. Pozdrawiam.

grubalola >>> łoooo matko ale sie wybyczylas...jak ochloniesz po podrozy to wpadnij, dretwo tu jak nikogo nie ma pozdrawiam 🖐️

no witojcie Baby :D wlasnie wrocilam z podrozy wielkiej i pierwsze co zrobilam to tu zajrzalam :) wlasnie jem i czytam co to sie tu wydarzylo :D a widze ze sie pozmienialo to i owo :D Ignacja --> fajny kabaret :D jeszcze mi sie morda cieszy :D Negai --> nie martw sie, jak Cie to pocieszy to ja od jutra mam tez w pracy mlyn. No ale jak All Bundhy (jak sie to pisze?) wytrzymuje sprzedajac buty to moze ja tez dam rade :) Grubalola --> zazdroszcze weekendu na dzialeczce, ja te piekne dwa dni spedzilam w szkole i szlag mnie trafial, ale dwa egzaminy mam do przodu :D - cud :) i witam a co mi tam... napisze :D fajnie ze trafilas na ten topic, albo on na Ciebie ;) chyba wszystkie Was przywitalam :D mimo ze żadnej z Was teraz nie ma :( wiec jest szansa ze spac o ludzkiej porze pojde :) ale moze jednak jestescie? chociaz na chwile.. jedna noga.. albo jednym okiem.. EJ !!! bo jak bede tu sama to zaczne z Hiltonowka pisac i zle sie to skonczy :(

no nie ma Was no naprawde, co Wy robicie że Was nie ma .. ? ;) czlowiek tu na zlamanie karku pedzi, z wykladow sie zrywa, 180 na liczniku potem 2 godz na pustym (nie liczac bezdomnego pana) dworcu i jeszcze troche PKSikiem no i furmanka pod zagrode w 15 minut :D a Was tu poprostu nie ma :O a ten bezdomny pan w ciagu godziny wyludzil odemnie z 10 zl, ze niby na nocleg zbiera.. :( moja naiwnosc nie ma granic :( ale powiedzialam mu zeby moje zdrowie wypil :D bo w ten nocleg nie moglam uwierzyc. W pewnym momecie myslalam ze mi na bilet nie starczy i razem z nim do tej noclegowni pojde :O no to by bylo na tyle pasjonujacych historii :) dobrej nocki dziewczynki :)

Gość hiltonkaa
Ignacja Hilton, jakoś nie znalazłam w wypowiedziach nic, co usprawiedliwiałoby użycie przez ciebie takiego wulgaryzmu, a to poobno nam brakuje poziomu... widocznie mało spostrzegawcza jesteś - cóż, sa i tacy... Wyjaśnię Ci więc, że pobudką do zastosowania tego typu słownictwa było ciągłe utwierdzanie mnie w przekonaniu, że pewne treści można danej forumowiczce przekazać jedynie w taki właśnie sposób, bo tylko wtedy zostaną przez nią bezbłędnie rozszyfrowane. jak widać, takie rozumowanie było trafne.. "błyskotliwe" powiedzonka zaczerpnięte z języka niedostosowanych jednostek wieku gimnazjalnego perfekcyjnie określają ramy słownictwa, jakiego użycie w stosunku do naszego indywiduum daje 100% gwarancję zrozumienia. Negai. Niebezpośrednio, ale jednak do mojej osoby nawiązujesz :-D czyżbym aż takie wrażenie na Tobie wywarła? jakaz jest tego przyczyna?? może moje egzotyczne dla Ciebie słownictwo, o którym co chwilę wspominałaś?? :-D Wszystkich, którzy wczorajszego wieczoru zawiedli się moją nieobecnością przepraszam - wzywały obowiązki, później program w tv ( bynajmniej nie kabaret..).

Witam wszystkie piękne panie :-))) A wybyczyłam się, jeszcze nie mogę się pozbierać. Odkurzyłam rower i dałam popalić zastałym po zimie mięśniom. Jeszcze nie mogę się ruszać:-))) Ale pogoda jest piękna. Lilaki zakwitły (tak zwane bzy). Wiosna Panie Sierżancie!!! I taki mam nastrój tego pięknego poranka: http://www.youtube.com/watch?v=rnDrbagYm24

\"Bynajmniej nie kabaret\"... a co masz przeciwko kabaretom? Też nie do Twojego poziomu intelektualnego? P.S. Niestety nie przekonałas mnie swoim wywodem na temat uzasadnionego użycia wulgaryzmu... dla mnie jeśli ktoś jest wystarczająco inteligentny i przede wszystkim kulturalny, bez względu na okoliczności, takiego słownictwa po prostu nie używa. PS. Witaj babka!!! :D Twoja opoieść mnie rozbawiła, Ty uważaj na wułudzaczy! Oni żerują na dobrych ludziach!!

Gość hiltonkaa
nic nie mam przeciwko kabaretom... myślisz, że zależy mi na tym, aby do czegokolwiek Cię przekonać? - po prostu dorośniesz, zrozumiesz... na skróty nie ma co się wysilać!

\"dorośniesz, zrozumiesz\"... smieszne słowa w ustach kogoś tak infantylnego.

Gość hiltonkaa
"infantylnego" powiadasz?? :-D no tak - to przecież ja mam w jednym palcu wszystkie powiedzonka naszej polskiej złotej młodzieży ...

Ignacja >> a co ty tutaj o tej porze?? ja wlasnie mam przerwe ale zaraz wracam do pracy...ufff ale mamy pogonke :D przecietnababka >> rewelacja :P jakos ci wynagrodzimy ta meke z panem za dyche :D pojawie sie wieczorkiem to moze sie zgramy pozdrawiam🖐️

hej hej :) wlasnie wrocilam z pracy i jestem :D jakos nie mozemy zsynchronizowac tych naszych spotkan :( troche mnie to martwi :( ale mam nadzieje ze to stan przejsciowy i wkoncu razem w jednym czasie pogadamy :D wiec co robicie w nocy ? ;) grubalola wlazlam na link na Twojej stopce - swietna masz ta \"halastre\" :) do milego uslyszenia Baby :D ja bede dzis w nocy napewno... jutro gorzej - mam urodziny :( wiec mogly bysmy sie nie dogadac wieczorem ;) pozdrawiam Was Babole :D

Hej Dziewczyny! Dzisiaj caaaaały wieczór chciałam coś dopisać, ale mi jakiś błąd wywalało... aż sie normalnie wkurzylam, bo jak ja akurat mogłam to z kafe cos było nie tak... :( Grubaola-----------> też oglądałam Twoje zdjecia i ... po pierwsze wcale nie jestes gruba, a po drugie halastre masz cudowna!!! I jakie zdjecia artystyczne :) Dobranoc dziewczyny i moze jutro sie uda... mam nadzieje, ze dzialac bedzie, bo jak nie, to pozostanie mi \"popelnic\" kolejne kilka stron pracy mgr :) Papa!

Hej dziewczynki kafe nie dzialalo jakis czas teraz weszlam i jest ok chyba was na jakis czas pozegnam..w moim domu wydazyla sie tragedia, moj tato mial dzis wylew :( pozdrawiam was i nie zapomnijcie o negai bo moze jeszcze tu wroce papa🖐️

Gość hm.. aaaaaaaaaaa
Negi jestem z Toba ! trzymaj sie mocno ściskam, buziak

Dzieki kochane jestescie...musze zapalic :( zaczelam palic z tego wszystkiego moze sie jeszcze dzis pojawie choc was nie bedzie zapewne..ja i tak dzis nie pojde spac :( przecietnababka dzieki 🌻 papa 🖐️

Gość hiltonkaa
Negai oddaj go do domu opieki najlepiej... może byłaś zbyt wredna dla kogoś i to wróciło z dwojoną siłą??

Hiltonka------------> uspokoój się, bo czyjaś tragedia nie jest powodem do Twoich napaści, a skoro uważasz się za jednostkę kulturalną to powinnaś o tym wiedzieć.Wwięcej z Tobą dyskutować nie będę, bo powyższą wypowiedzią dobitnie udowodniłaś jakim jesteś człowiekiem (a tak w ogóle gdybyś czytała wypowiedzi, a nie tylko mieszała ludzi z błotem, wiedziałabyś, że Negai pracuje w domu opieki i że bardzo tę pracę kocha, a wierz mi, to nie jest wdzięczny zawód, więc jest ostatnia osobą, którą można w taki sposób osądzać... zresztą kto Ci do takich sądów dał prawo???!!) Negai----------> nawet nie wiesz jak mi przykro, naprawde!!! Będę trzymać kciuki na Twojego tatę! Moja babcia (ta wyżej wspomniana) tez miała kiedys wylew... Mój tata nie zgodził sie wtedy na operacje (usunięcie krwiaka na mózgu) i wszystko się samo wchłonęło. Nie martw się zatem (albo martw się ale z umiarem) i... ja wierzę, że będzie dobrze!!! Trzymaj się cieplutko!!! Cmok w uszko!

Gość hiltonkaa
Ignacja 1. kto mówił o kulturze??z resztą nie myl braku kultury z wyrażaniem własnych, nie zawsze komuś miłych poglądów. ZTo będę robić zawsze, kwestia tylko w jaki sposób. A tutaj akurat jestem opanowana. 2. wiem, że pracuje w domu opieki. i co? 3. kto mi dał prawo?? heheh - dobre...

szmata w niebieskim stul pysk:-O widzę że jakś ostro nie doruchana skacpiała stara pizda z ciebie z ilorazem inteligencji równym trylobitom:O w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j 🖐️

Gość hiltonkaa
a wiesz Juken, że mnie lubisz?? hehehehe coż Ty wiesz o kobietach, że porywasz się na takie analizy??