Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskieoczka

KTO ZE MNA MOJ SPOSOB NA -10KILO

Polecane posty

Gość niebieskieoczka

czesc rok temu sie odchudzalam wazylam 68kilo i mam 163cm probowalam wieie diet wkoncu zaczelam dosc rygorystyczna ale mnie odchudzila 10kilo w 26dni po 3tygodniach juz kazdy mowil ze bardzo schudlam moja dieta polega na sn-2wasy,jogurt naturalny obiad-jablko i mozecie mi wierzyc lub nie ale do tej pory nie wrocil ani jeden kilogram oczywisci zloadek sie zmniejszyl polecam ja ja zaczynam od jutra moze ktos chce sie przylaczyc razem bedziemy sie wspierac:)

Gość tylko pieniężnych
czekaj, co ty jadłas na śniadanie?

Gość niebieskieoczka
to jest to pieczywko chrupkie WASA jadla,\m 2 plus jogurcik naturalny

Gość tylko pieniężnych
i jabłko na obiad i nic więcej? Umarłabym z głodu, serio :((

Gość olimpijka 28
bez sensu

Gość niebieskieoczka
dla mnie tez to bylo bezsensu na pocztku tyle diet ale wkoncu sie zawzielam dalam rade i jestem dumna przedw szystkim ze jojo nie przyszlo a ogrom,na satysfakcja z tego ze po 3tygodniach kazdy mi prawil kompelementy

Gość niebieskieoczka
to zaczyna ktos ze mna?>???

Gość powiadam Wam
ja! a moze byc w zamian cos innego? Bo szczerze nie lubie wasy... I ile? 3 tyg?

Gość niebieskieoczka
no pewnie ze moze byc jakies pieczywko sobie wybierz:)tak 3tygodnie to d kiedy zaczynamy???

Gość juz raz sie odchudzałam
w ten sposób. Wszystko po to żeby wrócić do swojej starej wagi po kolejnych 3 tygodniach :-)

Gość okej
to zaczynamy od poniedzialku ale ja dodaje do tego jeszcze owoce i warzywa bo z aerobikiem nie dam rady na samym jablku

dobra.super.....ale.na.obiad.tylko.jablko.nic.wiecej??kurde.troszke.cieznko.na.pocztaku a.wode.mozna.pic??...martwie.sie.z.ebedzie.efekt.jojo:(

Gość okej
sniadanie moze byc jogurt i was, a na obiad slatka, jakies warzywa na parze a ok 17 ostatni posilek owoc. plus aerobik i duuzzooo wody i powinno sie udac:) ja na pewno zaczynam od poniedzialku:)

Gość totalne z Was idiotki

Gość .ŚCIANA.
brawo ja też się kiedyś tak "bawiłam" i było fajnie schudłam 15 kg.... tylko później zaczyna się normalnie jeść i przytyłam 12 kg :O:O przy czym nie jadłam fastfood'ów i słodyczy :|:| POWODZENIA

Gość niebieskieoczka
napisalam tu swoja dietke bo ja na niej schudlam 10kilo i nie wrocilo przrz rok ani kilogram pewnie jak sie zaczyna wpierdalac po diecie znowu to oczywiscie ze powroca kilogramy jeszcze z nadwyzka

a zaczynam od jutra tyle ze zamiat jogurtu naturalnego jakis owocowy bo naturalnego nie przelkne nie ma co odwlekac do poniedzialku bo to nic nie da :) trzymajmy sie dziewczynki :)

Gość zielonooczka
baRrdzo sie ciesze ze nie jestem sama:)wiec zaczynamy ale ja od poniedzilaku dziewczyny uwierzcie mi warto ja przetrwac naprawde efekty sa super

Gość zielonooczka
tak sama podchodzilam do tej diety rok temu w lutym ale wkoncu sobie powiedzialam ze musze dac rade byly momenty ze chcialam rzucic te diete i nazrec sie ale podchodzilam do lodowki i mowilam sobie ze nie jestem wcale glodna nie mam ochoty ze jak zjem to pozniej bedzie coraz gorzej ze bede plakac i dalam rade po 20dniach wlozylam gacie ktore wchodzily mi tylko do kolan a po 20dniach zmiescilam sie w nie bez problemu:)to byla niesamowita radosc

Gość To Co zaszkodzi
Ten Twoj sposób jest bez sensu chyba ze chcesz potem chodzic bez włosów i ze złamanymi paznokciami...a to prosze bardzo... Spadek wagi dopuszczlany tygodniowy to 1 kg...BEZPIECZNY...jak mozesz jeszcze kogoś do tego namawiać?????????

Gość zielonooczka
sluchaj ja bylam na tej diecie rok temu do tej pory mam sliczne lsniace wlosy i mocne dlugie paznokcie i mi nie zaszkodzila wrecz skora stala sie swieza zdrowa i ani gram nie porzytlam owszem ograniczam sie ale mam malutki zolądek jak by mi ona zaszkodzila to bym nikogo nie namawiala

Gość 3mam kciuki
zielonooczka a, jak się czułaś? i co z herbatą, wodą, sokami, kawą bz/c

Gość zielonooczka
pilam mnostwo wody i zielonej herbatki ja zawsze zarlam jak swinia wszystko mnostwo i dalam rade jestem z siebie dumna

Gość Normalnie masakra
Ja nie pojmuję Was Dziewczyny, niby umiecie czytać, ale chyba ze zrozumieniem to kiepsko. Kiedy do Was dotrze, że odchudzanie się to proces powolny i wymagający wysiłku FIZYCZNEGO, a nie pierdoły w stylu: jedno jabłko na 10 dni?

Gość Przestań pisac te bzdury
Zielonooka a kto widzi te Twoje lśniące włosy??? I te piękne paznokcie...może to po prostu polamane poobgryzane kikutki? Po co piszesz takie bzdury...zawsze znajdzie się jakaś " NAIWNA" kótra da się na to nabrać!!!! A pomyslalas chwilkę ze ktoś moze zasłabnąć po takiej " diecie"..że te braki składników dadza znać o sobie w krókim czasie, przecież to bezsens co piszesz...Nikt inteligentny takich głupot nie pisze...wejdź na jakiś portal..." POWYGŁUPIAM Się nieszkodliwe " i opowiadaj takie glupoty..ktoś się posmieje i będzie OK..ale nie pisz takich głupot tu..bo zawsze znajdzie się jakaś frustratka ważąca 50 kg która marzy o 45...i zacznie tak się żywić...a raczej glodzić..Czy Ty nie wiesz ze głodówkę można prowadzić tylko pod opieka lekarza!!!!Czy chcesz mieć kogoś na sumieniu..!!!

Gość Lulu_na_moście
Myślisz, że do tych idiote coś dotrze? Przez dwa tygodnie jadą na liściu sałaty, a potem wielkie żarcie, hehehe. Kretynki takie, że aż miło.