Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona....

JAK ZACZAC?! PIESZCZOTY MEZCZYZNY.... POMOCY!

Polecane posty

Gość niedoswiadczona...
po chuj ci to ?

Gość FiloZofia
Pyatsz się mje o porady, tak?

Gość niedoswiadczona...
tak. a na pytanie nie odpowiada sie pytaniem. tym bardziej o wiek i adres. :/

Gość FiloZofia
no to jak się nazywasz?

Gość niedoswiadczona...
agata.

Gość kjg
To juz jestescie wystarczajaco dlugo aby o tym pogadac :) Szczera rozmowa, co lubi, jak lubi, ale ze nie chcesz od razu ladowac z nim w lozku.

Gość niedoswiadczona...
nie chce mu mowic: prosze sie rozbierz mnie bo mam na ciebie ochote. chce zeby to bylo tylko... lekko zaczete przeze mnie.

Gość FiloZofia
Agata? Nie znam żadnej Agaty.

Gość niedoswiadczona...
bardzo mi pomoglas.

Gość FiloZofia
Kurde, jak mogę pomóc, skoro nawet nie wiem komu? I proszę mi nie wypominać tutaj, doradzam tylko znajomym, a od obcych to biorę pieniądze. Agata. A dalej jak?

Gość FiloZofia
No co jest, to na czym stoimy wreszcie?

Gość gwiazda8
coś pieprzysz a wy wszystkie się wkręcacie. nasza niedoświadczona ściemnia. Prawda? Moje drogie panie żeby być proboszczem trzeba mieć przynajmniej 25 lat a nie jak piszesz 21. Więc kogo pożądasz niedoświadczona kobieto?

Gość FiloZofia
"jak go skusic na wiecej? jak zaczac? jak go piescic? nie chce od razu łapac go za penisa... jak sie rozkrecimy.. tylko.. no wlasnie. jak to rozkrecic, zeby mnie zaczal rozbierac i piescic? prosze o pomoc... to moj 3 mezczyzna lecz wtedy bylam mlodsza i nie mam doswiadczenia. tylko moze nie chce mnie 'sploszyc' albo boi sie, ze sobie pomysle ze on tylko o tym..." Po pierwsze primo do czego stworzona jest baba z chłopem? Do podziwiania piękna natury? Wąchania kwiatów? Oczywiście, że też, ale... Są stworzenie do wzajemnej miłości, jak wiadomo. A w miłości jak to w miłości, dochodzi do zbliżenia, tak? Przestań wymyślać co on pomyśli. Czy ty masz promienie X w oczach? Nie masz. To się nie możesz zapytać: jaki lubisz seks? Albo mu powiedzieć: chciałabym żebyś mi zrobił to i to? Najwyżej się nie zgodzi, to wykombinujecie coś innego. Chcesz żeby cię rozebrał i popieścił? To mu powiedz: rozbierz mnie i popieść, tu i tu. Nie chce cię spłoszyć? To niech się zastanowi co się stanie gdy nawet spłoszyć cię nie spróbuje. Chyba zmienię nick.

Gość niedoswiadczona...
to byl podszywacz. nie mam faceta proboszcza! :/

Gość FiloZofia
To straszne.

Gość niedoswiadczona...
pomozcie! :(

Gość Zośśśka
w czym?

Gość mnie bardzo kreci
skieruj jego reke na twoje piersi gdy jestescie przytuleni,pozniej odwroc sie do niego tylem,poruszaj pupa tak,zeby podraznic jego penisa,odwroc sie znow przodem do niego.wloz mu reke pod koszule-glaszcz go,caluj,poloz jego rece na twojej pupie jednoczesnie przytulajac sie do niego.Jezeli po tych zabiegach nic,-to juz mu chyba nic nie pomoze.Wtedy po prostu zapytaj go czy jestes dla niego pociagajaca i w ten sposob zacznij rozmowe,ktora pozniej rozwiniesz w pozadanym kierunku,pozdrawiam Cie