Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co ty na to

inny facet bzyka twoja kobiete-kreci cie to?

Polecane posty

Gość mnie też
rogaczu kręcą takie rzeczy ale raczej wstydziłabym się je w życie wprowadzić i mówić do swojego faceta per pan i to w dodatku nago :D

Gość mnie też
aczkolwiek inspirujące jest to co mówisz. Serio kręci mnie to i to baaaaaaaardzo. A jakieś jeszcze inne pomysły? co ciekawego możesz nam opowiedzieć?

Gość potencjalny rogacz
Wolisz być uległą czy dominować? Ja zdecydowanie wole dominować ale czasami cos mnie tak nachodzi, że sam wolę byc zdominowany ;) Masz rację, że najlepiej byc blisko ze swoim partnerem i to zarówno ze względów psychicznych, emocjonalnych, uczuciowych jak i ze względów bezpieczeństwa. Jak ci sie podoba nasz zabawa w uległa suczkę, niewolnice, która musi chodzic nago po mieszkaniu i spełniac wszelkie rozkazy swojego pana a za nieposłuszeństwo jest odpowiednio dyscyplinowana :classic_cool: Jeśli tak to spróbuj to zaproponowac twojemu facetowi. Nie będziecie żałować :D

mnie okropnie podnieca uległość.Ale obawiam się właśnie że jeżeli w ogóle mielibyśmy kiedyś próbować takiej zabawy to on wolałby być zdominowany....

Gość mnie też
a ja wolę być zdominowana zdecydowanie

Gość mnie też
opowiadanie pt. IGA

Gość potencjalny rogacz
Zapach Orientu każdy jest inny więc najlepiej sama go zapytaj. Zreszta ja wolę dominowac więc trudno mi sie wypowiadać :) Dementia a lubisz wyzwiska podczas seksu? Jeśli tak to jak chciałabys żeby facet do ciebie mówił :classic_cool:

witam, chciałam się dołączyć do tej ciekawej dyskusji. Potencjalny rogaczu:) może podzielisz się jeszcze jakimiś pomysłami, bo sa naprawde wybitnie inspirujące. Dz***ka i klient już przerobiłam, teraz szykuję sie na szefa i sekretarke, może cos podpowiesz, jak to wszystko zaaranżować??

Gość a co ty na to
ciekawi mnie czy znajdzie sie ktso jeszcze oprocz rogacza kogo to kreci

Gość uupupupupuppupupuupupp

Gość potencjalny rogacz
Prada7 i inne miłe panie i panowie na razie spadam do innych zajęć ale na pewno później wrócę i pogadamy. Napiszcie może tez cos od siebie :) Na razie 🖐️

nigdy mnie nie wyzywał,ale ja nie miałabym nic przeciwko temu ;) no,ale przecież mu tego nie powiem bo mógłby wybuchnąć śmiechem :D chwilowo uciekam,odezwę się wieczorkiem ;)

Gość prosze na temat

Gość potencjalny rogacz
Wpadłem jeszcze na chwilke i jesli chcesz to ja moge to opisac ze szczegółami tym bardziej, że aby było to bardziej relaistyczne za zgoda żonki poszedłem do prawdziwej dziwki ale ma sie rozumieć tylko w celu sprawdzenia a nie bzykania :) Tak więc wszystko wyszło nam bardzo realistycznie :) Jak później wpadnę to opiszę. 🖐️

Zapach Orientu, póki nie ma Rogacza ja opiszę ci swoją realizacje tej fantazji

ok :) juz sie nie moge doczekac :) kręci mnie wymyslanie scen, przebieranek.. ale jeszcze tego nigdy nie zrobiłam :( najbardziej to lubie planowac... dopasowywać muzyke, planować strój, i cały klimat, przedmioty które nas będą otaczać.. ale mam problemy z tekstami :(

Cały pomysł wyszedł ode mnie, bo już od dawna nosiłam się z tą fantazją, a że mam bardzo otwartego partnera więc bez obaw mogłam mu o tym powiedzieć. Był naprawde szczerze zachwycony!!!! Uwierz mi, że same przygotowania do realizacje tej fantazji są bardzo podniecające. Może zacznę od stroju, miałam czerwone szpilki, spódniczke i obcisła bluzeczke, pod spodem oczywiście najbardziej wyuzdaną bielizne jaką udało mi się znależć, oczywiście pończochy itp. Z racji tego, że tak na codzień wybieram dzinsy i t-shirty to w tym stroju czułam się naprade seksi.To jest cudowne wejście w role, polecam. Moj partner wziął mnie z ulicy dosłownie, cały czas zachowywał się jakbyśmy spotkali się po raz pierwszy. Pojechalismy do hotelu za miasto, a przy kawce omówiliśmy \"warunki\" czyli czego on żąda, a ja mówiłam za ile to dostanie. Było naprwde straszne napięcie seksualne między nami.Mój partner zażądał seksu analnego, powiedział ze dopłaci za niego specjalnie, nigdy wcześniej tego nie robiliśmy, ale się zgodziłam, teraz sie z tego cieszę.Po wejsciu dokładnie mówił mi co amm robic.Rozebrać sie, pieścic sie paluszkami, wibratorem, a on siedział i patrzył.Rozebrałam go i mówił z jaka siła co amm mu robić, to trwało naprawde dlugo.Póxniej była wzajemna zabawa gadżetami;wibrator, kuleczki itp, bardzo ostry sex, czułam się calkowice zdominowana-boskie uczucie.A jesli chodzi o teksty to przede wszystkim bardzo ostre i wulgarne typu:zerżnij mnie, piepsz mnie, suko, suczko, jestes cudowną dzi*** itp Ja również uwielbiam pzrebieranki, aaranżowac takie spotkanka, to jest naprawde bardzo podniecające, aha no i oczywiście na koncu zapłacił mi za to wszystko, była to powalająca suma.:)Polecam wszystkim w stałych związkach

Zapach orientu Uwierz mi, że ja też mam problem z tekstami, trudno mi się przelamać, zeby mówic naprawde ostro i wulgarnie

jemu by sie podobało, żebym wulgarnie do niego mówiła ale jakos zawsze mi sie wydaje, że to wyjdzie tak nienaturalnie z moich ust, bo taka nie jestem :P muszę się przełamać :) super, że wyszło, że pojechaliście za miasto do hotelu i że on ci za to zapłacił :P u mnie tak nie wyjdzie :O a szkoda.. wierze że emocje super :) a jak sie rozstaliście? kiedy rzestaliście \"grać\" ? też jakbyscie się nie znali? czy w końcu po wszytkim wróciliście do rzeczywistości?

Gość potencjalny rogacz
Znowu wpadłem na chwilkę i co widzę? Historię prady. Prada naprawde świetna historia możesz mi wierzyć albo nie ale tak się podnieciłem, że momentalnie mi stanął :p W kwestii technicznej popełniliście jednen błąd płaci sie przed bzykaniem a nie po. Druga kwestia jest taka, że przynajmniej kiedy ja byłem u dziwki to musiałem najpierw wziąć prysznic. Ale ogolnie rewelka widac, że gorrąca z ciebie laska :p

No widzisz, kurcze, bo wtedy jeszcze zieloniutka buylam, ale teraz każe mu zapłacic przed:p

A co do prysznica to mój partner wziął go wczesniej, ale może kiedyś, żeby było bardziej realistycznie:)Ufam mojemu partnerowi i naprawde mogę mu powiedzieć o każdej moejej fantazji

najlepsze by było jakbym się wyszykowała, wszytko opracowane do perfekcji, cały plan, żądam kasę a on, że ... NIE MA TYLE :D i zonk :D:D:D:D:d co wtedy? sprzedać się za mniej ? :P czy zakończyć zabawę? :D

wtedy kończ zabawe, jak nie zapłaci to nie dostanie, w końcu wcielasz się role dziwki