Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38 lat

czy kobieta dla facetow w wiwieku 38 lat jest stara

Polecane posty

Gość 461ula
do autorki. zapomnij o młodszych! Mało to facetów w Twoim wieku!!!!!!! MOŻE rozwodnicy ale faceci z krwi i kości.Nie wszystkim tylko bzykanko w głowie.

nie wątpię i to niejednokrotnie ;) to było do Rolnika :)

Gość 40tka
Nie jest stara............ na ogól ma adoratorow na peczki. Dlaczego? z 5 milionow podowów. A dla tych ktorzy tak pieknie piszą ,ze to stara dupa i dzieci miec nie moze i wogole obrzydlistwo........jedno zdanie:::: STAROŚĆ NIE RADOŚĆ - MŁODOŚĆ NIE WIECZNOŚĆ Ani sie nie obejrzycie madrale jak bedziecie mieli po 40 lat, i bedziecie sie pocieszac -chłopcy ze na was lecą 15 lat mlodsze...... owszem lecą.... tylko nie na was a na Wasza stabilizacje i czasem kase. Miłego samopoczucia za kilkanascie lat:)

Gość 36latka
Jaka tam stara? Przejmowanie sie metryka? Jesli dbasz o siebie, jestes aktywna, wysportowana i czujesz sie mlodo, jestes interesujaca osoba, to zadna tam stara. Co wy piszecie "znawcy"? Siwizna, zdjecia z lat swietnosci, jakies mocherowe berety? To raczej o szesciedziesiolatkach. Po trzydziestce, to kobieta dopiero rozkreca sie w lozku, staje sie super kochanka, goraca, swiadoma swego ciala, bez kompleksow i zahamowan. Jest zyciowo ustabilizowana, wie czego chce. To super wiek. Nigdy przedtem nie slyszalam tylu propozycji romansu i tekstow w rodzaju: " jakby ci z mezem nie szlo, to pamietaj o mnie". Ja jestem szczesliwa mezatka, ale uwazam, ze ten wiek wcale nie przeszkadza w ulozeniu zycia na nowo. Wszystko zalezy od ciebie. Nie kazdy facet leci na 20 latki. Naprawde. Mam kilka kolezanek, ktore wyszly za maz mniej wiecej w tym wieku i dobrze im sie uklada. Moja masazystka w tym roku urodzila synka w wieku 40 lat. Jest szczesliwa mama i ma wspanialego meza. Ci, co twierdza, ze 38 latka jest stara, to dzieciaki jeszcze. Coz nas moga obchodzic opinie pryszczatych dwudziestoletnich podrostkow, kiedy oni nie maja nawet nic interesujacego do zaoferowania.

Gość ----- ----- -----
to zależy :) obiektywnie jest stara ale np z perspektywy 65 letniego emeryta jest jeszcze młoda nic nie poradzisz latka lecą....

Gość katon
Prawdę napisałeś niedojrzały młokosie. Latka lecą, a wraz z nimi i Ty dojrzejesz i stwierdzisz, że nie ma to jak wspaniała dojrzała kobieta. Ty nawet takiej nie potrafiłbyś zaspokoić, bo co z tego że staje Tobie na zawołanie, kiedy posługiwania się tym sprzętem trzeba się dopiero nauczyć. W wieku tych, dla których dojrzałe kobiety są za stare, nawet umysł jest młodociany zaś ich własna ręka jest najlepszą kochanką, bo zawsze na miejscu i do tego chętna. Młodość też ma swoje prawa i musi się nauczyć. Nieliczni z tych młodzieńców staną sie wirtuozami kochania, a cała reszta do końca życia pozostanie wyrobnikami potrafiącymi kopulować dla prokreacji. Radość z seksu powstaje w głowie, a kończy między nogami. Kto uważa, że odwrotnie, to dla takiego każda kobieta będzie za stara, bo mają uzasadnione obawy, że mogą zostać wyśmiani. Doświadczona kobieta nie tylko potrafi dać rozkosz, ale też wie czego od partnera wymagać. Taki młokos, obawia się, że nie sprosta zadaniu i swoje obawy tłumaczy tym, że - za stara. Sekst, to nie parę pocałunków, kilka dotknięć i włożenie łapy w majtki, by uznać grę wstępną za ukończoną. Prawdziwy seks jest niczym uwertura. Doskonałe zgranie dwóch umysłów i ciał, wzajemne pieszczoty zakończone finałem. Po czymś takim mogą nastąpić bisy nie wymagające aż tak długiego przygotowania, bo zarówno umysły, jak i ciała pragną jednego. Domyślam się, że taki młodzieniec z racji swojego wieku, mógłby nie wytrzymać do finału i wcześniej mógłby zanieczyścić pościel. Tak tak, wielu z nich, nim włoży - to wystrzeli. Spora część boi sie tego i obawia się kobiet doświadczonych, bo może włożyć, kilka razy ruszyć tyłkiem i zakończyć. Dla takich małolatki są lepsze. Niejedna dojrzała kobieta jest piękniejsza fizycznie od jeszcze niewykształconej, kluchowatej nastolatki. Taka "klucha" dopiero z czasem przemieni się w pięknego motyla. Jednak nie każda. Zatem, mając do wyboru młodą cielęcinkę lub dojrzałą zadbaną, i co najważniejsze mądrą kobietę - wybrałbym tą drugą. Aby tak wybierać, samemu trzeba być dojrzałym. Tego nie da się nauczyć w szkole innej niż życie i dopiero po latach nauki można otrzymać świadectwo dojrzałości lub wcześniej zakończyć edukacje na podstawówce, zawodówce, lub co najwyżej technikum (prac ręcznych).

Gość żonaty po 30
NIe jest wcale stara! Dla kobiety to najpięknieszy wiek! Ja lubię takie Panie i mówiąc szczerze wolałbym z taką pójść do łóżka, niż z taką 18 latką. Pozdrawiam.

Gość dzieki
dziekuje za wszystkie wypowiedzi Jestem ladna zgrabna i z mlodszym o 3 lata w zwiazku . Jestesmy razem 4 lata , ale ja chce z nim dziecko zwariowalam !!!!!!!!!

Gość sonia666
Mam 38 lat i ja jestem w związku z 23 latkiem juz trzeci rok:) poza tym mam powodzenie u chłopców :P

Gość katon
Niektóre wypowiedzi potwierdzają moja teorię, że są panowie, którzy urodzili sie wirtuozami seksu i potrafią docenić dojrzałą kobietę. Podobnie jest z muzykami, czy innymi artystami. Tylko nieliczni osiągną wyżyny, a pozostali będą jedynie ich naśladowcami. Mogę jedynie pogratulować takich kochanków. Kochankom ich wspaniałych partnerek. Jedni bez drugich niczego by nie zdziałali. Jednak z innymi partnerami tez nic by nie wyszło. Zatem, mamy prawdziwy łut szczęścia.

młodociani lubi takie - chcąc się dowartościować, ze młodzi na nie lecą szybko dają :P ale dla faceta wieku lat 25 - 30 raczej juz stara :P

heh Zależnie od wieku kobiety mówią 15 - 19 => rodzicow nie ma w domu :P 19 - 23 => moja wspolokatorka wroci bardzo pozno:P 30+ => jestem wysportowana ^^ :P O co chodzi z wysportowaniem, wie ten co oglądał \"intermission\" :P

zrobilam sie na czarno i ciesze sie ze ten topik jeszcze dziala ,aha i naprawde planuje dziecko za rok !!!!!!!!!!!!

Czasem mam wrażenie że wszyscy w tym wieku marzą o młodszych. :-) Tak jakby młodsi marzyli o starszych. Tylko czemu jest nas 6 miliardów a nie 6 milionów ??? Jak już napisałem: 38-latka nie jest stara. Dla moich rówieśników będzie za duza różnica wieku. Ale wśród rozwiedzionych są też trzydziestoparolatkowe i 40-latkowie. Uda jej się. Szczerze zyczę powodzenia :-)

Gość super czterdziecha
mam 40 lat i meza 32 lata.Jestem atrakcyjna ,zadbana ,poniewaz mam to juz w genach ,a po drugie jestem szczesliwa ,a to dodaje kobiecie urody.Nie przejmuje sie opiniami innych ludzi ,bo to nie dla nich zyje ,tylko dla siebie ....

Gość tez 40stką jestem
Temat wałkowany już milion razy.Są gusta i guściki.Faceci 40letni wiązą sie z 20stkami,to nie rozumiem dlaczego kobieta nie moze byc z młodszym.Poza tym wole młodszego bez zobowiązan ,niz 40latka po rozwodzie z dziecmi ,lub 40letniego starego kawalera.

Gość rtrtrtrr
kwestia tolerancji :) niektórzy chcą wszystkim udowadniać że kobieta 35 letnia jest starą paką , niektórzy przeciwnie chcą wszystkim ten towar "wpychać" na siłe a jak ktoś nie chce to jest be ......a bierzcie co chcecie i dajcie żyć innym tak jak lubią

kobieta w wieku 38 lat dla feceta jest poprostu idealna ,tylko trzeba o tym wiedzieć!

ale czy jest idealna dla faceta w wieku lat 35 czy taki nie woli mlodsze bo jakims czasie?

Gość tez 40stką jestem
A czy facet żyjacy w związku z rówieśnicą nie wymieni jej za 20 lat na nowszy model? Masz gwarancję;)?

Dużo przesadzacie. Już pisłaem że 38-latka nie jest stara. Wybory życiowe podyktowane są różnymi czynnikami. Ja np szukam ok 6 lat młodszej. Moje rówieśniczki są wieku zakładnia rodziny. Ja na to nie jestem gotów finansowo. Wiem, że młodsza np za 3 lata moze chcieć zakładac rodzine. Akurat wtedy będe na to gotowy finansowo. Natomiast w temacie oceny atrakcyjności sexualnej - 38-latka nie ma powodów do pesymizmu. Uważam że autorka tego topiku ma szanse ułożyć sobie życie. Czego jej życzę.

Gość stary pryk 57
wszysko to ladnie brzmi, ale czy starszy facet z mlodsza kobieta nie wyglada jak ojciec z corka, a kobieta jak matka z synem? Zone poznalem jak ona miala 35 lat, co za ogien, co za temperament! Uzywajac porownan zeglarskich: czy ktory mlokos wie co to sa "ryczace czterdziestki"? Facet ktory podrywa duzo mlodsze kobiety jest tak przerazliwie smieszny, choc mu sie wydaje ze jest atrakcyjny, z kobietami podobnie.I co najgorsze roznica pokolen, niestety panowie i panie tez...........

Dla mnie kobieta w wieku 38 lat jest mloda,atrakcyjna i doswiadczona...Sam mam 33 lata i zdecydowanie wole kobietey w wielu 30-40 lat...Sa młode i wiedza czego chca.. Z młodszymi mam mieszane doswiadczenia...byc moze nie spotkałem jeszcze takiej OK :))

Gość stary pryk 57
zapomialem dodac ze ja mialem wtedy 42 lata teraz 38 to dla mnie sam kwiat. Sadze ze roznica wieku 7 lat to max z tym ze mezczyzna powinien byc starszy,z biegiem czasu wszysko sie ladnie wyrownuje i nie widac takich glupich dysonansow.

stary pryk 57 ma rację. Zarówno w ocenie tych kobiet (mozna dodac że poziom libido mają najwyższy, podobno najlepiej znają się na rzeczy), różnic wiekowych (on kilka lat starszy) i \"wyrównywania\" się po 40-ce (facet ma kilka warstw naskórka więcej, wolniej się starzeje z urody)

Gość emmanuela
...śmieszne te niektóre wypowiedzi,ej Miranda 26 ...jeśli ta 26 to twój wiek(?),nie przemyslałaś tego co piszesz...jeszcze pare lat i wg.twojej teorii sama będziesz "starą"?? zastanów się.W moim przypadku,im więcej upływa czasu tym lepiej(pod wieloma względami!)nie chciałabym mieć znowu dwudziestu paru lat,nigdy w życiu! każdy etap życia jest inny i niepowtarzalny,więc te "wypowiedzi" świadczą po prostu o niedojrzałości osób piszących.Tak właśnie jest,dlatego nieprzejmuję się tymi "opiniami".Dla mnie właśnie dwudziesto kilku latek jest aseksualny w tym sensie,że biorę pod uwagę nie tylko wygląd ale i doświadczenie,dojrzałość psychiczną partnera...ale może na tym koniec,bo pewno większość i tak nie rozumie o czym piszę ;-)

Gość sessssns
jak mialam 25 nie chcialam sie kochac a teraz mam 37 i moglabym od rana do wieczora , a moj partner 36 lat 5 razy w miesiacu , co z wami panowie w tym wieku sie dzieje