Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna_23

Schizy ciąża a Mercilon

Polecane posty

Gość niepewna_23

Biore tabletki ostatnio dwa dni z rzedu spoznilam sie ale ok 11 godzin i dostalam krwawienia takie normalne jak przy 7 dniowej przerwie. Jak zrobilam potem 7dniowa przerwe krwawienie bylo jednodniowe i bardzo skape. Teraz biore nowe opakowanie i mam schizy ze moge byc w ciazy. Popoludniami chce mi sie spac i odczuwam dziwne "ciagniecie w piersiach" nie wiem co o tym myslec. Czy odstawic tabletki i zrobic test? sama nie wiem. a jak sie okaze ze jestem w ciazy i bede brala nadal tabletki nieswiadomie??

Gość figlarna
zrob test

Gość niepewna_23
wiem tak jest najprosciej...ale glupio mi wiesz tak w aptece powiedziec poprosze test...czasem mam takie schizy ciagle musialabym kupowac testy...sluz mam taki bialy i gesty ale przy tabletkach to chyba normalne jest

to niech Ci nie bedzie głupio. jak zaszłas to lepiej ze sie juz dowiesz i odstawisz tabletki. jesli bedziesz dalej brac to one nie wpłyną na płód, ale po co?

Gość figlarna
właśnie ,że tabletki wpływaja na płod i mogą spowodowac upośledzenie i choroby , wiem bo , a jak nier chcesz isc do apteki to kup w jakis supermarkecie