Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna osoba

nagle ogarnał mnie paniczny lek

Polecane posty

Gość beznadziejna osoba

ze jeszcze przeciez na pewno urosne a ja juz nie chce :( ani milimetra kiedys (jakies 2 lata temu ) obiecałam sobie ze jesli przekrocze pewna granice wieku to sie zabije ale ja przekroczyłam i nadal zyje :( dosc juz biernego uzalania nad soba chce zaczac cos robic !! na poczatek chce powysyłac maile do gazet i szpitli/klinik chirurgicznych czy takie operacja skracania nog sa mozliwe lub czy beda w najblizszym czasie napisac/ zadzwonic do interwencji jeszcze jakies propozycje? na poczatek zeby juz chociaz nie rosnac w ogóle to do ilu lat sie rosnie?

Gość beznadziejna osoba
180

Gość a ja 150 i chce sie zamienic
:(

Gość beznadziejna osoba
Szkrabik oj nie :O jest wiele innych czynników na to wpływajacych ale ten jest jednym z głownych :( gdyby to tylko było mozliwe z wielka checia bym sie na te 150 zamienila kazdy facet do Ciebie pauje, po za tym oni wola takie malutkie kobity

Nie przejmuj się tym, na co nie masz wpływu. Nie wierzę, że jesteś beznadziejną osobą. Z pewnością masz wiele pozytywnych cech. Moja przyjaciólka jest mniej więcej twojego wzrostu i zawsze miała duże powodzenie u facetów. Ja jestem niska i wierz mi - to wcale nie ułatwia mi życia..

Gość beznadziejna osoba
Fioletowo Liliowa dla mnie nie ale reszty dziewczyn niestety tak. Tak wiec nie licze sie juz ani u chłopaków ani u dziewczyn :(

Gość beznadziejna osoba
yhh chyba nie za bardzo sie nadaje :/

Gość artystka na fazie
Ja 2 lata temu tez sobie pomyslałam ze jak przekrocze pewną granice wieku to sie zabiję:] I niedawno (noo kilka miesiączków temu) ukonczyłam te nieszczęsne 17 lat;)

Gość salwadorka dali
hehe z tym zabijaniem tez tak mialam....mialam nawet wyznaczoną datę heheh ale mlodosc jest durna :D dziewczuyny cieszcie sie zyciem...mlodoscia...wasze organizmy dorastają i stad te doly i doleczki...czlowiek w tym wieku jest bardzo wrazliwy poza tym zawsze tak jest ze chce sie tego czego sie nie ma...czyli przeciwnosci ja zawsze chcialam byc wysoka zeby dobrze widziec na koncertach i dobrze czuc sie w tlumie......no ale niesttey ktos tez musi byc takim wypierdkiem

Gość beznadziejna osoba
pryszczata modelka nie ma szans a w sporcie tez raczej nie bo jestem za chuda i za szyybko sie mecze po za tym wstydze sie paradowac w krótkich spodenkach dlatego mam zwolnienie zwfu całoroczne

Gość beznadziejna osoba
jezu sorry u mnie miało byc ewna granice wzrostu , a nie wieku :o

Gość artystka na fazie
salwadorka dali- ja z kolei myślałam niegdyś że wysoka dziewczyna to nie kobieta tylko babochłop i starsznie zaczęłam ubolewać, gdy sie okazało, że powoli przerastam swoje wszystkie koleżanki :D

Gość artystka na fazie
beznadziejna osoba- mnie tez nie tak daleko do 180, ale ze sie garbie to tego nie widać:P A ostatnio to chyba nawet zaczelam spowrotem rosnac... Bo w wieku 14 przestalam (ale wtedy juz mialam 176cm) a ostatnio sie mierzylam i sama nie wiem bo zaczelo mi wychodzic cos kolo 177, raz nawet 178 (?!). Zreszta, chyba z tego wszystkiego pojde sie zaraz zmierze i przyjde cie pocieszyc ze nie jestes sama:) To bedzie podwrojna korezysc, bo sama tez jestem ciekawa czy rzeczywiscie uroslam, czy wtedy po prostu sie pomylilam

Gość artystka na fazie
wracam za 5 minut i napisze ile mierze

Gość salwadorka dali
a ja uwazalam takie babki za bardzo silne... takie ktore mogą przywalic facetowi....pamietacie tą babeczke z trzeciej planety od slonca....hehe ta byla fajna a z tym wf-em mialam to samo, ze sie wstydzilam lazic w jakis spodenkach.....jejku alez ja bylam zakompleksiona....ale mi minelo !!!!! na cale szczescie beznadziejna osoba....włącz pozytywne myslenie i odkryj w sobie pozytywne cechy....nie skupiaj sie tylko na negatywnych....jestem pewna ze jestem wartosciową babeczką.....kazda z NAS JEST :)

Gość salwadorka dali
rosnie sie max do 21 lat /ale z wiekiem coraz mniej oczywiscie/

Gość artystka na fazie
dzis wyszlo 174, ale pewno wzielam zla linijke!

Gość beznadziejna osoba
buu :( ja juz nie chce w ogóle, a zoastały mi jeszcze 4 lata, nawet ponad a z tym ze kazda jest wartosciowa babeczka to bym sie kłociła po za tym staram sie szukac tych pozytywnych stron no ale ile sie mozna okłamywac