berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 wpadlam tylko sie przywitac, bo doslownie padam na ryj po pracy :o mam pytanko apropos tyny i tego nieszczesnego paszportu - - czy przypadkowo teraz nie mozna jezdzic juz na dowod? moze warto dopytac w tych liniach lotniczych? (wiem, ze norge to poza unia , ale moze akurat) a moze po prostu mam halo ze zmeczenia? :) ale mnie juz dawno na granicy o paszport nie pytali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 ale to co berenka dowod pokazywalas???wlasnie chodzi o to ze poza europa ale moze zaraz zadzwonie i spytam tyle ciekawe jaze strony norweskiej,juz jakas nadzieja kobi a jaktam sprawa szkoly syna??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 nic nie pokazywalam , popaplalismy o du.pie marynie , ale chyba mieli dobry dzien , poza tym juz dlugo mi sie nie zdarzylo, aby na granicy norweskiej w ogole jakas kontrola byla - przejezdzamy jakby nigdy nic , a samolotem - to fakt - zawsze paszport zakrecona jestem ze zmeczenia chyba :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 no berenka dalas jakis pomysl i moze sie uda tyle ze bioro cene jest juz zamkniete rano sprobuje bo nikt nie odbiera ale przeciez loty sa 24 na dobe nic bede probowala moze akurat a moze bedzie opcja ze wezme papierek z paszportow ze paszport w drodze i mam do niego uprawnienia i dowod bedzie mogl tylko byc,kurde ale kombinowanie!!!ale spoko moze sie uda,dzieki za podpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 znowu cisza narazie nie wiem czy mz rozmawial w sprawie szkoly bo nie mialam z nim kontktu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 moze dla rozbujanie topiku kazda napisze jak wyglda bez bajek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 oo kobi zaczynaj! :D ja jak kawke walne i sie obudze, to tez opis swoj pier.dzielne, bo teraz to bym totalne glupoty mogla powpisywac centralnie czuje sie jak z du.py..... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 173/59 oczy niebieskie znak szczegolny - okulary cechy charakteru pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 wyslala bym zdjecie ale nie wiem czy mozna bo to chyba normalnie wygladam ale dzieciaczkami moge sie pochwalic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 no rzeczywiscie kobi! po okularach cie rozpoznam na ulicy na pewno :D a ja juz , glupia chcialam wsio opisac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 jakbys wygladala nienormalnie to bys wyslala? chodzi o rozruszanie sie bo cisza pozatym jak sie na ta kawe juz umowimy to zebysmy sie dlugo nie szukaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 ja sie wolno rozkrecam berenka poczekaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 baby wkoncu zyjecie normalnie az chce sie czytac!!!w koncu normalne babki pozaruja posmieja a juz myslalam ze jak sie spotkamy to kawa i do domu a tu jednaaaaaaaaaaak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 jak to do domu do hotelu ja mam tak daleko gdzieby nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 zaraz bedzie ZE wYmagam bog wie co ale jak juz bede w norwegi to wygonie dzieci z mezem do kolegow i zrobimy babski wieczor winko flaszeczka piwko chipsy u gora lodow a kawka na sniadanie!!!!i co wy na to??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 jestem za tylko jak ja tam pojade? a teraz moze cos o sobie? ktorakolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 tyna, kobi - ile macie lat , tak w ogole, bo nie kojarze, abyscie gdzies tu wiek podawaly ja mam 26 aktualnie podobno (ostatnio zylam w nieswiadomosci- jak sie okazalo blogiej - ze mam ciagle 25, ale kumpel mnie uswiadomil :o - wredny suk!, ale nadal go baaaardzo lubie :D ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 no ja w sierpniu 24 a ja zawsze mowie ze 24 a wszyscy nie 23 jeszcze wiec nie wiem w koncu smieszne nie wiem ile mam lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 jakbym wczesnie zaczela to moglabym byc wasza /tyny/mama kobi-40/41 hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 jesli jestes rocznik 84, to masz 23 - ci inni maja racje.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 czuje sie jak dinozaur Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 to fajnie chybaaa choc dla mnie to nie roznica tyle ze zazwyczaj dogaduje sie ze starszymi niz z mlodszymi moze dlatego ze zycie mi sie wczesniej zaczelo powazne ale nikogo nie dyskryminuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 czesc \"nowa\" mamo! :D moja matko kobi! moge sie doszyc do Ciebie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 a wiesz kiedys obrazilam sie na mame bo powiedziala ze jestem wapadka przy pracy ale wiesz kobi ja mam siostre w twoim wieku najstarsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 dinozaur dlaczego ja mam znajopme starsze od ciebie wogole mam roznego wieku i nikt nie widzi roznicy bo sie lubimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 eeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj! napisalas w nawiasie - tyny - to dwa lata roznice ci robia :( co z Ciebie za matka??!! :D obraze siem i mnie wydziedzicz teraz!! buu buu chlip chlip oj - chyba sie budze, ale nadal pier.dziele glupoty mamus mozesz mnie do lozka pogonic! :D odbrazilam sie! szybka jestem, nie>? :D ale mam halo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 bardzo mi przykro nie mozesz sie doszyc na szczescie mam mlode czytaj 14 letnie dziecko i jakos takos sie czuje tylko jak z wami pisze to co prawda nie wyczuwam tej roznicy wieku ale jak widze te roczniki przy nicach to jakos samo mi sie liczy po ile macie lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berenka 0 Napisano Listopad 7, 2007 ja tez mam kilka kumpel w Twym wieku i czesto gadaja mi \"corciu\", dlatego z ta \"mamusia\" Ci \"wyjechalam\", ale ogolnie jestem z nimi na per Ty, choc pamietam jak jeszcze jako nastolatka mialam opory,bo wrodzony szacunek mi nie pozwalal przez chwilke (tylko) mam nadzieje, ze nie przegielam z ta \"mamusia\" ? :( :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kobi41 Napisano Listopad 7, 2007 no berenka miec dziecko majac 16 lat a 14 to chyba jednak roznica uprzedzam jeszcze raz nie adoptuje z a d n e j z w as ani zadnej innej chyba ze 15-16lat kurde a wydziedziczyc to tez nie byloby z czego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyna1984 Napisano Listopad 7, 2007 sluchaj babo wez dowod do reki i zdrap tam rok urodzenia wpisz nawet2000 i bedzie git a nie masz co patrzec na wiek bo jak by tak wszyscy patrzyli to chyba by sie podzialy porobily a ty gadasz jak konkretna babka i fajnie sie gada nie smucisz i to sie liczy twoje dziecko ma dobra mame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach