Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidka24

polki z Norwegii odezwijcie sie.......

Polecane posty

Gość kobi41
dzieki ide spc bo jutro do pracy a po pracy ciezka rozmowa z dzieckiem /chyba pozniej wroce/

Gość kobi41
kinga tym bym byl zainteresowan znczy maz bo jest kierowca ma c plus e i chyba by chetnie skorzystal nie zna ngielskiego tylko norewski n tyle co mial n kursie i to c o teraz rozmawia w pracy

Gość tyna1984
a moj jest wlasnie gdzies do 1oo albo 80 od oslo aletam zycie drozsze wlasnie ma kolegow w oslo i lepiej zarabiaja ale mieszkanie i utrzymanie drozsze.powodzenia do osla do nieszczesnego adeco tez moze siezglosic

Gość kobi41
no i tak wlsnie kombinuje dobrze bo zaraz zaczne szukac ochotnika ktory z mnie jutro wstanie

hej dziewczyny :) nikt uciekl , nikt nikogo nie wystraszyl (mam nadzieje), :D a czytam Was jak mam czas, a pisze jak mam cos konkretnego do dodania trzymajcie sie cieplo :)

Gość tyna1984
hej dziewczyny!!jak tam dzisiaj???ktos chciał dzisiaj pogodne nastroje no to mojtaki sobie ale slonce daje za oknem i moze w koncu spacer dzisiaj z moimi pociechami.a dzisiaj zerkam patzre i zaskoczenie ja myslalam ze to tylko ja dopozna siedze na necie a tu mnie przebilas.dobra bo znowu pierdoly gadam.milego dnia.

Gość tyna1984
ja to wkurzylam sie dopieogdy zobaczylam ze paszportu nie ma i nie moge znalezc paszport zamowione za soper cene ale lipa teraz bo co ja zrobie nie dam rady wyrobic w ciagu 3 tygodni a tak dobtze sie dzien zapowiadal.kurcze moze jeszcze sie znajdzie no i maz do nav dzisiaj idzie moze tez dobra wiadomsc bedzie zobaczymy.

a Czarnej jak nie było,tak nie ma:(:(:(to pipa jedna obiecała ,że napisze,a tu dupa zbita,nic sie nie odzywa,dostanie po uszach jak się spotkamy:Pa tak wogóle to dzieńdoberek Dziewczynki:Du mnie znowu zima na maxa,śniegu tyle,że szok i cały czas pada,ale wole śnieg niż by miał padać deszcz.pozdrowionka:)

i co tylko weszłam na topic i już nikogo nie ma????????????????????????????

Gość tyna1984
ja jestem tyle ze paszportu szukam jak juz pisalam a co tam sie dzieje???

dziś uczyłam się jeżdzić na nartach:Pale był ubaw:D:D:D:Dteraz sie troszezckę ogrzeje przy kominku,wypije herbatkę i ide dalej korzystać z uroków zimy,tyle,że teraz pozjeżdzam na sankach:P

Gość tyna1984
zebym to ja wiedziala ale caly dom przekopie a jak nie znajde to musze jutro do zamoscia gonic zeby wyrobic i ladne oczy zrobic do szefa biora paszportowego zeby byl przed 27 bo bilety juz kupione na 28 do oslo a szkoda by bylo gdybysmy nie pojechaly tym bardziej ze okazja swietna zakupubiletow byla bo ja z 2 dziewczynkami w ta i spowrotem 480zl.kasy nie szkoda

Gość tyna1984
to jest zycie.polacy jezdza na narty za granice i placa kupe kasy,a ty masz za darmo i ile mozna zrzucic hmmm chyba sie skusze.podoba mi sie ten sport bo i dzieci moga jezdzic zazdroszcze bo ta polska zima to nic fajnego tylko durne zaspy

Gość tyna1984
normalnie nie uwierze ktos sie odezwal!!!

Gość tyna1984
no ale ja teraz ide dzieci karmic bo wstalyi marudza moj jak nie idzie do pracy to tez szuka ale faceci tak maja musza zjesc pujsc do pracy bo inaczej nie do zycia ale sie nacieszylas przynajmniej

Gość kobi41
czesc dziewczyny kinga czy mozesz mi cos wiecej napisac o pracy kierowcy na tirach jakies namiary na kogos dac?

Gość kobi41
nie jezdzil w norwegi wiec nie ma karty . czy ma zamiar zostac dluzej to zalezy od warunkow nie zna angielskiego tylko norweski

Gość kobi41
jezdzil roznymi duzymi w polsce a skad sie bierze te karte? zapomnialam zapytac jak tam wczorjsza praca? nie odpowiadj ze szczegolami hahahah

Gość kobi41
nie udokumentowane nie ma bo jezdzil jako serwisant

Gość kobi41
skad i jaki wniosek?

Gość kobi41
dzieki

Gość tyna1984
a jak zpraca w adeco dali mu umowe???a wogole juz dupe umoczylam bo bilety sa a ja paszportu nie mam i nie znajde jutro bede nowy robic i lipa

Gość kobi41
jest na postojowym nie widomo jak dlugo wielu polkow z tamtd zjechalo

witam :) ile ja sie ozalatwialam, aby sobie transport do pracy zalatwic i dodatkowo musialam jeszcze dni pracy pozmieniac z tej okazji :o ale udalo sie :) i git maryna normalnie, a teraz musze szybko do sklepu myknac apropos tv pol , to ja mam cyfre +, a raczej mialam, bo dalam mojemu dekoder w gory (i tu i tam fajnie odbiera), sobie rozsadnie zostawilam kompa (czyt.neta) :D pozdrawiam :)

Gość kobi41
apropo czego to bylo?

Gość kobi41
acha rozumiemm

a tak zupelnie na marginesie chcialam zaznaczyc, iz ten topic nie ma strikte okreslonego jednego tematu,wiec.. pytanie jakby.. troche mnie dziwi? ;) (zakladajac caly czas, iz bylo do mnie)

Gość kobi41
tak do ciebie le wybacz bo pisze troche z mezem na czacie troche z wami i tak jakos mi sie zpytalo