Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dzidka24

polki z Norwegii odezwijcie sie.......

Polecane posty

kinga a z jakiej firmy macie internet? bo ja telenora mam - juz sama nie wiem czy to operator,czy po prostu tylu Polakow w Norge sie neta dorobilo i lubi kafe i inne www,co ja czy jak? :)

Tynia ty mnie nawet nie wkurwiaj z samego rana!znowu szukasz dziury w całym?masz bilety,paszporty dziewczynek,Ty możesz lecieć na dowód-a Ty jeszcze kombinujesz,że daleko do lekarza,że po paszporty trzeba jechać,itp....Dziewczyno opanuj sie,masz okazję,żeby spotkać sie z ukochanym,a Tobie jak zwykle coś nie pasi:P inna na twoim miejscu to by sie nie zastanawiała,tylko leciała,bez dwóch zdań:Dnie patrz na to jakie tam są warunki,ciesz sie wizytą w Norge,nawet nie masz pojęcia jak tu jest pięknie,jaki klimat-w sam raz dla dziewczynek,a i Ty sobie pozwiedzasz,na pewno będzie ok.tylko głowa do góry,trzeba patrzeć na wszystko bardziej optymistycznie:):):)na lotnisku dasz sobie radę z dziećmi,jak im wytłumaczysz wszystko to napewno zrozumieją,przecież są już duże:)pozdrawiam i pamiętaj masz lecieć i być zadowolona!!!!!!!jak już dolecisz to ładnie do Nas napiszesz,jak Ci sie podoba Norwegia!!!!!!

NO DZIEKUJE DZIEWCZYNY MI TO NAPRAWDE TRZEBA WLAC I TYLE BO FAKTYCZNIE NIE ZDECYDOWANA JESTEM!A WOGOLE JUZ SAMA SIE W TYM GUBIE!!!ALEMNIE ZARAZ OPIE....BOBILETY ODWOLANE ZE STRACHU WIEC DAJCIE TERAZ NA MNIE!!!! A FAKTYCZNIE WINA KAFE WIEC SIE NIE STRESUJ BO I JA MAM PROBLEM TU W POLSCE NA NEOSTRADZIE WIEC TYLKO KAFE OBWINIAC ZOSTALO!

nie rozumiem takich ludzi.....nie chce mi sie nawet pisać,co o tym sądzę,bo być może doprowadziłoby Cię do łez:P

dobrze zrozumiałam ???????? tyna odwołała bilety.wiesz tyna nie rozumiem ciebie zupełnie,ludzie podróżują z jeszcze mniejszymi dziećmi. Ale ja też nic pisać nie będę bo mam cięty język i dałabym ci popalić.No chyba że strach nie był jedynym powodem odwołania wyjazdu.?? Berenka ja też mam net do dupy,czasmi takie dni są ,że wysiadam ,(5 minut się strona otwiera) dzisiaj akurat dobrze mi chodzi a tu nie ma z kim popisać:(

hej kinga, ja juz raz oglądałam ale nie podobał mi się,wczoraj\"Katyń \"oglądaliśmy ale też nie za bardzo ,chyba za bardzo się napaliłam

wiecie co ja sama nie mam do siebie slow ale juz przemyslane i zadecydowane!dzieciaki wazniejsze a maz za 4tgodnie w domu bedzie wiec bede go miala 3 tygodnie!!ja sie nie obrazam bo wiem ze wy tez macie racjeza duzo kombinowania juz bylo ale jak mowie lekarz wazniejszy i dziewczyn samopoczucie ich tez nie moge przedkladac swoich potrzeb nad dziewczynek to raz a dwa mysle ze dobrze postapilam bo one by mistrasznie marudzily!!ok ludzie z mniejszymi jezdza ale nie dwojka i nie 3 dni z zedu!jeszcze gdyby nie te dwa dni wczesniej rozjazdowki i bylo by ok nawet dzien wczesniej pojechala bym do wawy do ciotki a tu wroce jednego dnia o 19 a drugiego 4 wyjezdzaj!!aj dobra zostawmy ten temat bo mi tez juz sie znudzil.umowmy sie tak ze jak bede miala zamiar leciec do meza to wam nie bede zawracac glowy tylko napisze strzezcie sie juz jestem.ok?i tak bedzie najlepiej wy sie nie wkurwi...i ja podejme wtedy normalnie decyzje! a chcialam zebyscie na mnie nakrzyczaly bo sama jestem na to zla i nikt nie chce nakrzyczec a na was zawsze moge liczyc ale tak juz poza tematem to u nas strasznie zimno zamki w samochodach zamarzaja a moje dzieci dzisiaj na spacerze poraz pierwszy w zyciu swiadomie sie bawily sniegiem!! codziennie rano stajemy na parappecie i ogladamy ptaszki i wszystko biale dookola.jest super.

kinga - ja wiem,ze kafe ma problemy z serwerem,ale ja podalam kafe jako przyklad,bo ten moj problem z otwieraniem wybiorczo stron polegal na tym,iz np. allegro dziala, onet dziala itp., a nie dziala np.kafe, strona logowania na poczte (onetu!!!) itd., i to jest zastanawiajace - przedwczoraj i wczoraj tak mialam i dzis juz nie, i np.wczoraj kurnik tez mi nie dzialal,ale potem zaczal dzialac,choc nadal nie wchodzilo mi kafe i logowanie itp strony i tego to juz kompletnie nie rozumiem, i o to wlasnie pytam a tak poza tym,to HEJ DZIEWCZYNY :)

lo matko - ale tyna po tylku dostala :( (teraz dopiero Was doczytalam do konca) :) a co do netu, to bardzo sobie chwale telenora - nigdy nie mialam problemow, dlatego to mnie tak rozwala,a kafe czesto mialo halo z serwerem i to nie jest dla mnie nic niezrozumialego akurat

aj dostalam dostala bo sie nalezalo!!!!!!!!!!!!!!!!!1 a ty berenka to chyba nocne zycie prowadzisz!!no a 2ktora rano wstaje???

Gość Nie lubie TELENOR
strasznie sciagaja kase,kiedys mieli tu monopol i sie szarogesili, na szczescie wyrosla im TANIA A DOBRA konkurencja, my sie z Telenorem pozegnalismy dobrych 6 lat temu i oplacalo sie!! Do Polski dzwonie od dawna za darmo.

hej dziewczyny,nareszcie sobota i można sobie poleniuchować w łóżeczku. właśnie tak robie i czekam jak mój śniadanko mi przyniesie. ale czuję,że długo tak sobie nie poleżę bo palić mi się chce. kinga ten film nawet wczoraj nie był taki zły.O tej lebarze to nic nie słyszałam. Dzisiaj mecz dziewczynki--- oglądacie??

kinga a te twoje hamar to gdzie to jest? tak pytam z ciekawości bo coś mi to mówi ale nie mogę kompletnie skojarzyć

Gość Nie lubie TELENOR
nie znam LEBARY, my mamy inny system - broadband i telefon tez dziala na to, do USA za darmo, do wielu krajow za darmo, w tym do Polski tez ;) Kiedys przerzucilismy sie z Telenor na Tele2, potem Telia, teraz nie pamietam co ;) blue.com czy cos tam

no widzisz trzeba było dać znać. ja w sumie to prawie przy lier mieszkam,

zwykla - poleniuchowac ? ja tu w polsce juz wszystkie sklepy obskoczylam i zakupy zrobilam a wy sie tu w najlepsze bawicie a wczoraj wieczorem to zadnej nie bylo a wogole to czesc

nie ma sprawy kinga:) .kobi bo tutaj to trochę spokojniej się żyje.ja jak w polsce jestem to też bardzo wcześnie wstaję i za nim reszta rodzinki wstanie to ja z mamą już zdążymy z zakupów wrócić.

Gość hase 43
szukam mojej przyjaciolki marysi z Piotrkowa trybunalskiego ,ktora mieszkaa w Norwegii juz pare lat .Marysiu bylam na twoim weselu,napisz ddo mnie .jeesstem Marysska zz Piotrkowa,ktora ma corke w Bawarii.Pozdrawiam ciebie i twoje wnuki i twoją ccorke Laurre i twoje wnuki

a co tam ciekawego kupiłaś ja też muszę się wybrać bo mam chęć czerwoną torebką sobie kupić i rękawice. ale dziś jakoś nie mam ochoty,zresztą muszę trochę w chacie ogarnąć a potem będę leniuchować do wieczora.Ja do Polski jadę 15 grudnia na 3tyg. :) już nie mogę się doczekać

zmieniłam zdanie ,namówiłam mojego i jak skończymy pić kawkę to robimy wypad na zakupy może ustrzelę coś ciekawego to się pózniej pochwalę papap

alo babska :) co do netu - to mam kabel - radiowki mnie nie interesuja - i jestem zadowolona z telenor,m.in.dlatego,ze jezeli mialabym jakis problem,to z okazji znajomosci z gosciemz zarzadu,to nie ma sprawy :) dlatego chce najpierw ustalic czy to operator czy tez nie, co by bez sensu du.py nie zawracac, a kompa mam fajniusiego,choc i tak zapewne warto by bylo go wymienic na lepszy model,ale niekoniecznie jeszcze teraz,bo ok ja tez mam czerwona torebke! ha! :) a z ciuchami,to nie mam problemu - bardziej z materialami, bo ja to hobbystycznie projektuje i szyje od lat kilku (albo i dluzej) i jak jestem w Pol ,to wystawiam to (ostatnio kiecki) na allegro, m.in. dlatego Was jakis czas temu pytalam czy zaopatrujecie sie czasami na allegro, bo nie wiem jak wyglada sprawa z paczkami w Polsce teraz, bo jak wiecie przez wzglad na kradzieze w Pol, to nie mozna juz (od pazdziernika) wysylac kasy z Norwegii do Polski poczta, a wracajac do allegro,to ostatnio zakupilam 4 pary butow (w tym srebrne szpilki - hihi), i jak mi nie dojdziew ta paczka do domku,to sie co najmniej zirytuje 😠

ja już po zakupach.nie kupiłam czerwonej torebki tylko brązową.Czerwona żadna mi się nie podobała. Kinga ja też uwielbiam świeczniki i takie inne pierdołki.Powoli zaczynam się już zaopatrywać w mnóstwo takich rzeczy bo jak wcześniej pisałam kupiliśmy dom i tak powoli sobie tutaj kupuję różne rzeczy . Berenka to ty artystka jesteś no proszę.(mamy talenta na kafe:)) a tę kasę to Norwedzy kradli ,podobno 8 milionów koron mają do zwrotu. Mnie osobiście to dotknęło (w tamtym roku jak w kwietniu wysyłałam pieniądze to nie doszły ale poczta norweska zwróciła.

hej dziewczyny! z ta kasa to slyszalam ale moj mowi ze to polacy bo norwedzy za takie grosze sie nie lapia!sama nie wiem jak tam jest. ale wogole to smieszne! no ladnie dziewczyny po sklepach chodzicie zakupy robicie to chyba wcale nie jest tamtak drogo.maz mowil ze ubranka dzieciece sa tanie i chcial kupic ale przeslanie wyjdzie dwa razy tyle. wlasnie berenka ale ty chcesz z norwegi przesylac chyba nie bo sie nie oplaca,ale swoimi pracami mozesz sie pochwalic kto wie moze versace bedzie a jak juz na stolku kariery bedziesz to sprobuj sie do nas nie przyznac!! u nas strasznie zimno ale dziewczyny przed spaniem sie na dworze wyszalaly i do domu nie chcialy wracac.no i nasz inteligentny piesek wcinajacy snieg,wiec sie pobawilysmy. a co dzisiaj planujecie?imprezka?i znowu dziewczyny znikna do srody!

e to dzisiaj poszalejesz na kafe zwykla nie??ja dzisiaj mam gosci do pon iedzialku wiec tez poszaleje ale z soczkiem!

nie,nie wysylam stad, tylko jak jestem w Pol to sie bawie,aby miec kase na polskim koncie,bo jak jestem w Nor,to z kolei zdarza mi sie cos fajnego znalezc na allegro i dobrze miec kase na pol koncie :) jak bede robic aukcje, to zaloze topic na kafe i dam Wam znac