Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farbka 2007

W tym roku chciałabym zajść w ciąże!Zapraszam tegoroczne staraczki!

Polecane posty

Cześć dziewczynki!!! Jest może któraś?? Nie odzywałam się bo chciałam odpoczać od komputera i spędzić trochę czasu na powietrzu. Szkoda tylko, że tak zimno było. Dziekuję Wam bardzo za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje :) Jesteście kochane!!! Jeśli chodzi o samopoczucie to jest ok :D Z objawów jak narazie mam tylko bardzo duże i wrażliwe piersi, które się zmieniają :) Poza tym pobolewa mnie podbrzusze, teraz juz mniej ale wcześniej miałam dość silne, takie dziwne skurcze. Trochę się przejęłam i chciałam pójść do mojej gin, ale nie przyjmuje przez cały tydzień i wizytę mam dopiero 07 maja. Telefonicznie powiedziała mi, żeby brać Luteinkę którą brałam też wcześniej bo miałam niski progesteron. O ciąży wiem od piątku. Pierwszy test zrobiłam w piątek popołudniu, w sumie nawet mi przez myśl nie przeszło, że pojawi się druga kreska bo już tyle razy się rozczarowałam i nie sądziłam że się udało. Pojawiła się bardzo ale to bardzo słaba kreseczka, musiałam się dobrze przyglądać żeby ją zobaczyć. Następnego dnia zrobiłam test rano i też była bardzo słabiutka kreska, dopiero w niedzielę rano była już mocniejsza. Nadal nie mogłam uwierzyć we własne szczęścię, wiem zrobiłam betę HCG, wyszło 66,5 mlU/ml czyli napewno ciąża:D:D:D

Aha, przesyłam Wam ciążowe fluidki i mam nadzieję, że wkrótce na tym topiku będą same szczęśliwe mamusie, czego Wam z całego serca życzę:) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 ********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************* 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Malinko_w Ja wchłaniam te Twoje fluidki, ale tak na zapas, bo staranka dopiero od lipca. :) A co tam słychac u moich PCOsiówek, czyli towarzyszek niedoli. (Chodzi mi oczywiscie o dziewczyny, które tak ja k ja mają PCO). Czy Wy macie @ regularnie? No i pozdrowionka dla Kruchutkiej 👄 i Janeczki 👄. Jak Wasze staranka?

cześć dziewczyny :) niestety dziś musiałam przyjść do pracy i przerwałam sobie długi weekend :( z moim facetem korzystaliśmy z wolnych dni i mam nadzieje że nasze przytulanka będą bardzo owocne :) teraz pozostaje mi czekać do 17 maja kiedy to powinna przyjść @ mam nadzieje że nie przyjdzie

Czesc dziewczymki :) malineczko dzieki za fluidki ;) napewno sie p[rzydadza tylko codziennie ich i wiecej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć kobietki :) Wpadłam na chwilkę żeby się przywitać i zobaczyć co u Was słychać. Dziś leżę sobie w łóżku żeby nabrać sił przed powrotem do pracy :( Marwtię się tymi bólami podbrzusza, nie wiem czy to ma tak być. Mam taki skurcze bolesne co jakiś czas. Niestety do żadnego lekarza w mojej miejscowości nie mogłam się na dziś zapisać bo nie pracują. Muszę poczekać do poniedziałku. Dziewczynki, powiedzcie mi czy to normalne?? Czy powinnam się martwić tymi bólami??

Cześć dziewczyny... do mnie jednak @ zawitała... tzn już zaczeło się lekkie plamienie... kur** w 22dc.. poprostu super... tak więc Antella jak widzisz mam PCOS i bardzo nieregularne @.... wczoraj przyszli do nas znajomi... w listopadzie urodzi im sie dzidziuś... udało im sie za 1 razem... bez rzadnych przygotowań... taki poprostu spontan... jak sie dowiedziałam pare dni wcześniej to myślalam że sie popłacze... byłam zła... nie wiem dlaczego.... :-(

Malinka bóle podbrzusza na początku to normalne... jednak jeśli są zbyt mocne to lepiej idź do lekarza... możesz na nie brać nospę

Hej hej :) wpadłam na chwilke,... Malineczko nie martw sie :) wez nospe jak Cie boli bardzo :) Jachce fasolke>>>>>>kochana nie przejmuj sie ja tez prawdopodobnie mam PCO czy PCOS sama jeszcze nie wiem :( ale w krotce sie dowiem :) będziemy walczyc z tym świństwem choc przyznam ze bardzo sie boję i powoli trace juz na dzieje 😭

Witam dziewczyny [kwiat} Antelko 👄 ja na dobre rozkręcam sie pod koniec maja. Teraz czekam na @ i chcę żeby przyszła jak najszybciej. Już wiem, że tym cyklu nie wyszlo :( Ja chce fasolke= a może to nie okres tylko zagnieżdżenie? Tez wtedy moze wystąpic plamienie. życze aby było to drugie ;) Malinko= dzieki za fluidki, wpadaj jak najczęsciej.I co z bólami, przeszlo trochę? Wiem, ze dziewczyny biorą no-spę.Bóle brzucha często wystepuja na poczatku ciązy bo macica się powiększa i rozciąga. Zresztą niektóre mają tak, ze myslą iż dostaną w każdej chwili @, bo tak je brzuch boli. Póki co nie stresuj si e i odpoczywaj,możesz leżec, ale nie stosuj żadnych kompresów rozgrzewających na brzuch. Jeżeli bardzo się tym martwisz weż no-spę, brzuch powinien Ci się uspokoic. Milego dnia i pozdrowienia dla wszystkich 🌻

Cześć dziewczyny... to na pewno nie było zagnieżdżanie bo dzisiaj @ szaleje jak głupia.. ;-( płakać mi sie już chce... i jeszcze wszystkie znajome jak na złość dla mnie zaciążone chodzą.. ;-( już nie mam siły.. czy natura i Bóg robią mi na złość albo za coś mnie każą? Farbka dziekuje za słowa otuchy... ale po 2 latach starań to naprawde ciężko czasami znaleźć w sercu nadzieję,,,

witam 🖐️ cos sie ociagamy z pisaniem...:P to ja zaczne dzisiajszy dzien :D Wybylam na dlugasny weekend i bylam na forum tylko z doskoku... wypoczelam sobie calkiem niezle 🌻 A jak u Was dziewczynki 👄?? mam nadzieje, ze przybyla jakas kolejna zafasolkowana!!! buziaki 👄

czesc Dziewczyny, ja rowniez staram sie o malenstwo juz od kwietnia, ale jak na razie nic nie wyszlo. Mam synka, ktory obecnie ma 1,5 roku i poronienie w styczniu. @powinna sie pojawic 10.05, obecnie zaczynam plamic, wiec nici z kwietniowego starania:( walcze dalej:)

cześć dziewczyny ja się strasznie nakręcam mam nadzieję że się uda mi zafasolkować miesiączka powina u mnie wystąpić 17 maja tak więc całe długie 10 dni muszę czekać czy się udało. Trzymajcie za mnie kciuki :) kurcze już bym chciałą wiedzieć

Witajcie staraczki i falowiczki. Przyjmiecie mnie??? Staramy się od marca i mam nadzieję, ze w tym miesiacu się uda

Czesc Daga , oczywiscie ze zostan z nami masz stosunkowo krotki staz staranek i oby zostal jak najkrotszy :)

witam ponownie 🌻 nala26 ja tez w podobnym terminie spodziewam sie NIE-@ trzymam kciuki za kazda z nas :D jokas- walcz i nie wpuszczaj tej wredoty :P, nigdy nic nie wiadomo...moze to jednak nie jest ten @ ...:) Mnie z kolei, nawet sie nie dluzy to czekanie...jak nigdy !! bardzo sie z tego ciesze, bo do tej pory to moje mysli krazyly tylko wokol jednego:P Owocnej nocki zycze wszystkim 👄

daga_p_11 👄 oby ten cykl okazal sie tym najszczesliwszym 👄 farbka - uszki do gory, dla wszystkich zaswieci sloneczko 🌻

Cześć dziewczynki!!! Ale dziś okropna pogoda, blee Byłam wczoraj u gina i widziałam moją fasolkę. Jest taka malutka :) Dostałam witaminy Prenatal no i muszę brać Luteinę cały czas. Jestem w 6tc, a termin mam na 02.01.2008 :D Bóle brzucha jeszcze mam ale coraz rzadziej. Ogólnie czuję się dobrze. Nie mam prawie w ogóle mdłości. Tylko rano jakoś tak mnie muli :P

witam :D malinko 👄 ciesze sie z Toba ze dobrze sie czujesz i fasolka tez jest zdrowa:D a jak dlugo staralisciemsie o dzidziusia???

Hello Kruchaa!!! :D Tak na poważanie staranka były u mnie od pażdziernika 2006, czyli udało mi się w 7 cyklu starań. Przez ten czas brałam Luteinę bo mam niski poziom progest. Powiem Ci, że wcześniej za bardzo się tym przejmowałam i każda @ była kolejnym rozczarowaniem. W kwietniu odpuściłam sobie starania i stwierdziłam, że co będzie to będzie. Przestałam mierzyć tempkę, obserwować śluzy i inne sprawy :D i właśnie wtedy się udało.

malinko, to ja mam podobny staz do twojego :) tylko mnie jeszcze sie nie udalo...(chyba:P) tez mam niski prog. ale gin nic mi nie przepisał... jak teraz @ przylezie to maz ma badania i gin wkracza do akcji :) zeby nam pomoc-jesli bedzie trzeba ... do tej pory kazda @ byla wielkim rykiem, ale w tym cyklu zrobilam tak jak ty-zero stresu, ale i tak nie mysle, ze cos z tego bedzie...ale, pozyjemy -zobaczymy :)

Kruchaa, podobno to najlepszy sposób - odpuścić sobie :) Powiedz mi, skoro masz niski progest. czy masz regularne cykle? Bo ja miałam nieregularne i długie cykle.

no wlasnie mam regulkarne cykle...nawet bardzo, @ trwa 5 dni srednio obfita, zadnych plamien w srodku cyklu i przed @... Ale jedna osoba powiedziala mi tu na forum - chyba bega 🌻, ze nie zawsze musza byc jakies widoczne objawy niskiego prog. U mnie chyba tak jest... Tak czy inaczej, przywrocilas mi wiare, ze czekanie ma sens :) i niski prog. tez da sie jakos oszukac :P