Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesie bardzo

czy pogulki antykoncepcyjne moga spowodowac bezpłodnosc?

Polecane posty

Gość bojesie bardzo

bardzo sie tego boje bo chce miec w przyszlosci dziudziusia jednak chce miec teraz zabezpiecznie bo jeszcze nie jestem gotowa.. prosze wypowiedzcie sie

idź dziecko do lekarza o odpowiedniej specjalności, to się dowiesz

Gość o matko i córko...
Ewa, kretynka z Ciebie, co gdzieś dojrze Twój wpis, to się w tym utwierdzam...Chamidło i tyle

powodują bezpłodność tylko w czasie kiedy je stosujesz;) obecnie pigułkami LECZY SIĘ bezpłodność. tak tak, dobrze czytasz:) powodują one tzw. efekt odbicia. Podaje się je kobiecie, która nie może zajść w ciążę, po odstawieniu po kilku miesiącach stosowania następuje efekt odbicia i co za tym idzie upragniona ciążą. Szanse na to, że po odstawieniu pigulek będziesz bezpłodna są znikome, obawiać się raczej powinnaś,m że kiedy je odstawisz wpadniesz;)

mam nadzieję, ze już się ostatecznie utwierdzilaś i nie będziesz tego objawiać całemu światu co 5 minut :) mój komentarz był taki, na jaki zasługuje ten post

Kobieta zanim zaczyna brać tabletki może być bezpłodna, tylko o tym może nie wiedzieć, bo nikt tego nie sprawdza. A gdy po odstawieniu tabletek, dowiaduje się o bezpłodności, zwala winę na tabletki, bo tak najłatwiej.:)

Gość o matko i córko...
Ewa, ten post był nie taki, na jaki zasługuje ten topik, a taki, który doskonale odzwierciedla Ciebie...czyli chamski.

no, takich to nawet nie komentuję w sposób złośliwy nie komentuję w ogóle a dlatego napisałam \"dziecko\", bo wydaje mi się, że osoba dorosła, wykształcona przynajmniej średnio, żyjąca w XXI wieku, powinna takie rzeczy już od dawna wiedzieć

o matko i córko uważasz, że \"dziecko\" to jest chamsko, a \"kretynko\" jest kulturalnie?

no i wszystko jasne, autorka topiku chyba zaspokoila swoja ciekawosc;-)