Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

się przyłączam zurawinka.......24..........170........57,5 :/ cos z tym tluszczem trzeba zrobić:(

******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....40.........56........94..........75..........77..............89 timesida ......................................................................... _asia_ ......................................................................... oczywiscie w najszerszych punktach mieszylam:/ czyli udo mierzone w moim przypadku tuz pod kroczem:-o

ZURAWINKA,- z jakim tłuszczykiem, masz moją upragnioną wagę... Tak wogóle to na wykład musze się zbierać zaraz, mam do 21 nie wiem jak to przeżyje:-(

reszte nie mierze bo wlasnie zjadalam obiad i mam brzuch jak balon, a jeszcze na dodatek jestem przed okresem

no dzięki, ale ja chcialabym wrocic do wagi 52 kg bo się w niej najlepiej czulam. Niestety zimą przybylo mi trochę kg:-( a i jeszcze biorę pigulki anty i myśle ze tez mialy wplyw na zwiększenie wagi.

****************** TABELKA ****************** (24.04.2007) NICK..................wiek............wzrost........waga wymiarek ............ 24...............169............62 timesida...............26...............169............6 2 _asia_..................19...............170...........6 0,5 zurawinka..............24...............170..........57,5 zurawinka witaj.. :D wymiarek.. tabelka jak tralala ..;) nie ma co sie martwic .. ;) :D

******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....40.........56........94..........75......... .77..............89 timesida ............................................................ ............. _asia_ ........36........56.........94.........67...........74..............84

zurawinka- każdemu podoba się co innego, chciałabym mieć twoją wagę... Mówią, że się poprawiłaś, ale może to komplement, co? J a to jakaś nieforemna jestem, mam strasznie szetokie biodra, ale niec nie da się z tym zrobić niestety...no i mały biust

nie no Timesida jeszcze troche i popadniemy w kompleksy, ja tez chce taka wage:-o 57, no zyc nie umierac:) to teraz powiedzcie dziewuszki kochane z jakimi dietami startujecie i od kiedy:]

no ja po pigulkach przytylam 4kg dlatego tez tu jestem, juz nie biore i chce wrocic do dawnych wymiarow chociaz w przyblizeniu szkoda tylko, ze piguly mi w nogi tylek i brzuch ida a w piersi juz nie laska:/

wymiarek-->> ja w kompleksy popadlam juz jakis miesiac temu :O :D damy rade... do konca maja musi byc juz widac .. :classic_cool:

ja od poniedziałku zaczynam, poprostu ograniczam posiłki, nie jem słodyczy (do tej pory jadłam min,. batonik dziennie), koniec z fast fodami, zero napojów słodzonych, sama woda. Na razie to tyle... zastanawiam się, czy nie brać takich tabletek- adipex, naczytałam się o nim na forum- skuteczny jest. A narazie to spadam- etyka dla prawników czeka...

ech dodam ze ostatnio prawie codziennie zagladam do McDonalda na mojego ukochanego cheaseburgera.Niestety jak wracam z pracy mam po drodze Mcdrive i mnie niesamowicie kusi. No ale naprawde czas skonczyc z niezdrowym odzywianiem. Mam zamiar ograniczyc fastfoody i slodycze. Troche ruchu i moze w miesiac uda sie zrzucic ze 4 kilo. A musze bo chce sie zmiescic w sukienke ktora kupilam na wesele kolezanki:)

a ja chce schudnac , bo na poczatku czerwca jade do mojej siostry na kilka dni.. jestem w uk , a ona w niemczech.. nie widzialysmy sie juz troszke.. jak mnie zobaczy taka tlusciutka to bedzie sie narywac , ze mlodsze przeroslo starsze.. :O poza tym.. nie dobrze mi w tej tuszy - to po pierwsze, po drugie zle sie czuje az z tymi boczkami itd, po trzecie lato sie zbliza.. :classic_cool:

eh, cisza bo pewnie kazda palaszuje lodowke;) wlasnie wcialm kure z sosem czosnkowym, uwielbiam to zestawienie:-o chociaz wiem ze z sosiku tez trzeba zrezygnowac ale co tam, dopiero od jutra : dziewczynki piszcie tu co jecie, bedzie nam latwiej, moze jedna drugiej jakis pomysl podsunie przy okazji:) pozdrawiam i narazie uciekam z Kafe,pewnie zagladne wieczorkiem:) ps. tez mam slabosc do fast foodow, batonikow, pepsi...ogolem wszystkiego co niezdrowe zwlaszcza wodka w postaci barmanskiej i piwo:-o oj z alkoholu ciezej mi zrezygnowac jak z tych calych fast foodow bo imprezka raz w tygodniu jest a bez alko nie to samo:-o

******************TABELKA 2*******************(24.04.2007) NICK.........łydka......udo.....biodra.....talia.....pod biustem.....biust wymiarek....40.........56........94..........75......... .77..............89 timesida ....36..........56........95.........71............77..............90 _asia_ ........36........56.........94.........67...........74..... .........84 uzupelniam... :O masakra

Timesida wychodzi na to, że jestesmy niemal identyczne poza brzuchem moim spasionym i łydami:-o oj zebym tak dosięgła Twoich :] piszac masakra tylko mnie dobijasz:] z obecnych jestem tu największym \"king kongiem\' wymiarowym:-o

Zurawinka szczerze to nie wierze w zadne tak piguly na strate wagi, absorbowanie tluszczu itp itd:/ jak dla mnie absorbuja tylko kasiore;) z reszta nie jestes tluscioszek wiec wydaje mi sie ze bylaby to strata kasy, niewiele Ci przeciez trzeba;)

wymiarek -->> wezmy sie pozadnie do roboty z tymi taszymi tlustszymi czesciami ciala... :D mobilizacja na pierwszym miejscu... Za miesiac na wadze chce ( I BEDE) widziec 57kg... i KONIEC... Jak trza to trza... zabieram sie za cwiczenia... Jeszcze bedziemy mialy te nasze upragnione kilogramki.. , albo inaczej... nie bedziemy mialy tych niepotrzbnych... :D

apropo tabletek... tez raczej w nie nie wierze.. ;) niegdy tez nie stosowalam zadnych specyfikow.. wiec nie moge sie w tej kwestii wypowiedziec..

kobitki niedawno wróciłam, teraz jem bułeczke, jestem strasznie głodna. Zdecydowałam się, będe brała te tabsy-przez ok 2 tygodni, wiem, że nie są zdrowe ale co mi tam... raz się żyje, dziś zamawiam:-)

ulala... a tutaj zastoj... :D ja w kazdym razie wrocilam z pracy wlasnie.. ide sobie zrobic cosik do zjedzenia... :classic_cool: