Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wymiarek

WASZE WYMIARY!!!!!

Polecane posty

Gość qqurydza ile masz lat 7 czy 8
:D

Gość QQrydza
aha jeszcze wzrost- 163, waga- 42,5

Gość QQrydza
15:)

Gość a te 52 cm w talii
to w twoich snach?:D

Gość QQrydza
nie, naprawdę tyle mam, nie muszę sie dowartościowywać pisząc na forach że mam 52 cm w talii, uwierz..:/

Gość kochanie nigdy w to nie
uwierzę, bo to niemożliwe

Gość QQrydza
ale co w tym jest niemożliwego?:)

Gość astra4
podlacze sie pod ten watek bo widze tu duzo wpisow dziewczyn majacych wymiary okolo: 90 (biust) 65 (talia). Przy takich wymiarach musicie nosic bielizne ktora sprawia klopot czyli: 70/75 minimum E. Jakie formy polecacie? Najlepiej polskie, pliss!!!

Gość kochanie nigdy w to nie
dziecino, nie ośmieszaj się:) nawet Victoria Beckham, która ma tyle samo wzrostu co Ty, ma "aż" 57 cm w talii więc nie ma cudów, nie możesz mieć 52cm , bo to niemożliwe

Gość kaviiiii
wzrost - 177 cm waga - 83 kilo biodra - 114 cm biust - 104 cm talia - 78 cm nie mam miarki co by udo zmierzyc :P

Gość up.........
up

Gość anula19
mój wzrost 171cm waga 61 kg-niestety talia 68 biodra 96 stan psychiczny-kiepski powód-duży tyłek:(

anula19- nie masz najgorszych wymiarów;-P Masz taką samą budowę ciała ja ja- talia w miarę ok, gorzej z biodrami (u mnie też z nóżkami) Ja też niedawno wzięłam się za siebie i są efekty, wystarczy odrobina wytrwałości. A Ty jeżeli chcesz się lepiej czuć we własnym ciele zrzuć kilka kg...

asia -> wcale takiej chudej nogi nie mam , choć bym chciała :) a co do tych bioder to naprawdę mam 84 cm i nie mierzyłam na kościach biodrowych ani sobie nie ujmuje przecież... a co to jest mało prawdopodobne czy co? Nieproporcjonalną mam budowe Waszym zdaniem? :)

sies- masz poprostu inną sylwetkę, u Ciebie tłuszczyk odkłada się na brzuchu, u mnie na udach i tyłku. Wcale nie jesteś nieproporcjonalna

Gość anula19
u mnie widać doskonale moje szerokie biodra bo mam chude nogi.Odchudzam sie ale czy to cos da?Wszystko schudnie a tylek zostanie taki sam.Biust mi zmaleje...ja chce wazyc 55 kg.Wyobrazcie sobie że założyłam się z chłopakiem że do 18 czerwca będę tyle ważyła.A mówił że mu się podobam taka jaka jestem;(

Chcesz schudnąc 6kg? No trudno będzie w miesiąc. Na pewno począkowo biust poleci niestety, tak to już jest...przynajmiej u mnie tak było. A co do chłopaka to dałaś się podpuścić, oczywiście na pewno kocha Cię taką jaka jesteś, ale gdybyś była chudsza, to by nie zaszkodziło;-)- tacy już oni są!

Gość anula19
No kupiłam sobie tabletki Bioslank za 41zł.wzięłam w sobote dwie i jeszcze nic nie jadłam do dzis,przed chwilą schrupałam pomidora.Nie mam apetytu,ale jesc cos trzeba.Moze nie wpadne w anoreksje.A moj chlopak mnie kocha,tylko chce zebym wyglądała jak modelka.Wczoraj jak sie do mnie przytulił to powiedział:a gdzie są moje kochane boczki?Do czego mam sie przytulac.A ja na top albo rybki albo akwarium.Przeciez przy 55 kg i 171 cm wzrostu nie ma mowy o boczkach ;)

Gość Znowu przytyłam
talia 68, dupa w najszerszym miejscu 90, udo w najszerszym miejscu, zaraz pod posladem 50 a lydka 33 Marze o - 60 cm talia, 85 dupa, 45 uda i 30 lydki

A moje to: 85, 63, 80 wzrost 167cm. :-)

Gość Znowu przytyłam
to co za wymiary te wyzej, niby czego ? Bo zeby miec 80 cm w pupie to musialabys wazyc nie wiecej jak 40 kg, nie mowiac o tym, ze pupy nie ma a miednica pokryta skora, mierzy sie dupe a nie kosci biodrowe

Gość kaviiiiiiiiii
czemu wy sie tak strasznie przejmujecie tymi wymiarami... kilogramami a raczej gramami.... łoj matko - ja jestem szczesliwa ze swoimi .. ale tak serio skad sie biora wasze okropne kompleksy skoro zadna nie ma nadwagi skad wam przyszlo do glowy ze cos z waszym wygladem nei tak....

Gość golasek
163cm

Gość eliminator
i zno jestem u was moje drogie panny ;P widze ze kazda sie chwalili jakimis efekatami ;P no no jestem z was dumny :)

witaj eliminator, dawno Cię u nas nie było;-) Ano wyniki są, brzuszek już nie odstaje... prawie hehehehe

Gość Iwi *****
wzrost 176 waga 62kg wymiary : 90/65/95 musze sie wziasc za siebie bo lato idzie;P..a przedemna duzoooooooooo roboty z cialem;(( ehh...

Gość tak se myślę że
a teraz moje : wiek : 27 lat wzrost :177-178cm waga :67,5kg biust :99cm talia : 72 cm biodra: 100 cm udo : 58,5cm łydka :39 cm Ile powinnam mieć w łydce do swojego wzrostu aby ładnie wyglądać ??? Nie mam pojęcia czy 39 cm w łydce przy 178 cm to dużo czy mało ??? Co myslicie laski :-) ???

jesteś onemni sporo wyższa, więc myśle że 39 cm jest oki

Gość podaję moje
wzrost 169cm biust 86cm pod biustem 67cm talia 60cm na kościach biodrowych 79cm biodra 89cm udo 49cm (na środku 42cm, nad kolanem 33cm) pod kolanem 30cm łydka 33,5cm kostka 19cm biceps 22cm nadgarstek 14cm no i jak? ujdzie?