Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slubna_grubaska

Nie mieszcze sie w sukienke slubna, SLUB ZA 2 TYG, POOOOMOOOOCYYYY

Polecane posty

Gość Slubna_grubaska
a co cwiczyc aby dalo najlepsze efekty???

Gość a ja nie myślę.........
ile już siedzisz przed kompem? mogłabyś w tym czasie zrobić brzuszki....

Gość Slubna_grubaska
pisze prace magisterska

Gość Slubna_grubaska
hehe bede robic brzuszki jak skoncze

Gość upupu9898989889
upupu

nie wiem czy to dobry pomysl. lepiej idz do krawcowej i poszerz sukienke troche bo mozesz nie schudnac i dopiero bedziesz miala klops w dniu slubu.

Gość a mi sie wydaje
ze to sciema, bo kto kupuje suknie rok przed slubem? dziwne (swoja droga zeszloroczne sa juz nie modne)

moze jej sie podobala ... nie kazdy patrzy na mode :P ale swoja droga przytyc az tyle. rozumiem stresy i te sprawy. chociaz podobno przed samym slubem sie chudnie :P

Gość Slubna_grubaska
jestem na samych sokach i czuje sie coraz wieksza lece na basen

Gość Slubna_grubaska
warzywnych znaczy dziewczynki, tej aerobicznej 6 nie rozumiem, dostalam link, ale jest to bardzo skomplikowanie opisane tam

Gość aaajaaa
lady-> stres mozna tez zajadac ;)

Gość a tam gadasz
jest super opisane i jeszcze do tego pokazane. Odrazu wszystko pojęłam. Gorzej z wykonaniem. Kurcze to trudne. Wszystyko boli, brzuch, szyja... Ja to nawet głowy nie mogę udźwignąć przy tych brzuszkachg. Kondycja moja zero, aż wstyd. Ale będę ćwiczyć. To jest niezłe wyzwanie, he, he...takie niby brzuszki

Gość Slubna_grubaska
to wklejcie jeszcze raz link tym razem z czyms latwo zrozumialym,ok??

kiedys widzialam na extreme makeovers taki patent. odchudzali dziewczyne przed operacja plastyczna. w 3 tygodnie schudla 15 kilo i stracila 100 cm w obwodach. dieta polegala na tym, ze jadla 4 gramy bilka na kilogram masy ciala. np gotowany kurczak ale bez soli i tluszczu, tylko przyprawy, albo ryba. do tego 5 porcji warzyw zielonych, zero tluszczu tez. i 2 porcje owocow. do tego 1,5 godziny cwiczen aerobow przed sniadaniem i 3 godziny po kolacji (kolacja o 18) o oraz cwiczenia silowe. mysle, ze w akcie desperacji przed wlasnym weselem mozna tak zrobic. np. dieta kapusciana, czyli ta zupa warzywna 5 razy dzien, moze karton soku warzywnego i gotowane warzywa do tego plus gotowany kurczak. 4 gramy bialka na kilogram masy ciala jest dosc trudnba osiagnac bo 100 gram kurczaka a ma tylko 22 gramy bialka a jesc trzeba z 300 gram zeby miec 1 gram na kilogram masy ciala. powiedzmy, ze zjemy jakies 600 gram to juz jest 2 gramy na kilogram masy ciala, moze troche ryby, moze jakis serek weijski, dzisiaj popatrzylam ze 100 gram na 11 gram bialka. chyba, zeby kupic jakas odzywke bialkowa :P

a zreszta tak sobie mysle, ze od siedzenia na forum kilogramy nie zleca. slub za dwa tygodnie i naprawde moim zdaniem lepiej ciut poszerzyc bo schudnac 6 kilo bedzie dosc ciezko. moze ze 3 sie uda i co wtedy? meczyc sie cale wesele w zaciasnej sukience i martwic czy nie pojdzie na szwie?

Gość slubna_grubaska
bylam na basenie

Gość slubna_grubaska
godzine bylam na basenie godzine na silowni wlasnie jem salate z pomidorem i odrobina sera feta popijam wytrawnym winkiem aaa no i maszerowalam 2 godziny do pracy i z powrotem

Gość vega71
Wejdz na same soki warzywne bez marachewki i burakow z przewaga sokow z zielonych warzyw. Zanim zaczniesz wypij sol gorzka z woda to Ci wyczysci jelita ze smieci. Powinnas zleciec na obwodach bez problemu. I pij maksymalne ilosci wody jakie dasz rade. Powodzenia :)

Gość slubna_grubaska
WOWOOWOW DZIEKI VEGA!!!!!!!! A TE SOKI MAM SAMA PRZYRZADZAC ???

Kiedyś schudłam 5 kilo w tydzień na zupie z kapusty.Ale wtedy byłam młoda,ech;-) Co to jest ta sol gorzka,bo piszecie,że oczyszcza?

Gość vega71
Zdecydowanie tak :) Poszukaj w sieci ksiazki Tobaka - Uleczyc nieuleczalne, od tam ma opisana dokladnie taka diete. Masz kilka opcji sokowych ktore przetestowalam : Seler, ogorek, jablko - z przewaga ogorkow - wywalaja wszystkie toksyny, usuwaja nadmiar wody i wydelikacaja skore marchewka, burak, seler, ogorek zielone soki z zielonych warzyw typu kapusta salata pietruszka i moj super ulubiony sok ze swiezych pomidorow, selera, pietruszki i ogorkow, rzodkiewek mozesz pic tez swiezy czysty sok z grejfrutow Wszystkie soki musza byc swieze bo te sklepowe maja tony cukru. Zobacz ta babke ona na sokach gubila wage : http://www.rawreform.com/content/view/16/42/ I jesli wejdziesz na soki to wyhamuj 3 dni przed slubem i wejdz na jakies warzywa bo w czasie wesela bedziesz normalnie jadla i na pewno chcesz sie dobrze czuc :) A przejscie z sokow na weselnego torta moze Cie wyslac prosto do lazienki . Trzymam kciuki :) Bez wzgledu na to czy schudniesz czy nie i tak bedziesz najpiekniejsza panna mloda :)

Gość izz....
Wskakuj codziennie na rower , wczesniej zaloz bawelniana koszulke i zawin sie folia i zaloz na to dres lub swetr i godzina codziennie , do tego brzuszki po rowerze ok 100.No i pozostaje ostra dieta niestety.Ale te krawcowa miej jednak w zanadrzu. Powodzenia i obys nie zemdlala przed tym oltarzem.

Gość slubna_grubaska
moze byc zwykla sol??

Gość roko
Czesc ! wklejam dietke z neta, ktora sama wyprobowalam i polecam, jako bardzo skuteczna w takich sytyacjach jak Twoja "Frutta-wita Jest to dieta oparta na diecie cud. Jednak zmodyfikowałam ją, ponieważ nie smakowała mi zupa będąca jej podstawą. Polega ona na jedzeniu owoców i warzyw (oprócz ziemniaków i strączkowych suchych) w dowolnej ilości, aż do zaspokojenia uczucia głodu. Mimo, iż czuje się sytość i tak się chudnie. Jest to dieta urozmaicona, składa się przede wszystkim z sałatek, zarówno owocowych, warzywnych, jak i mieszanych. Najlepiej jest umieścić sobie w najbardziej widocznym miejscu listę wszystkich owoców i jarzyn co ułatwi komponowanie posiłków. Radzę stosować ją przez 2 tygodnie po czym przejść na dietę 1000kcal, a ewentualnie po następnych 2 tygodniach powtórzyć cykl. Chudnie się ok.5 kg tygodniowo (ja tyle schudłam). " Autorka pisze , ze chudnie sie 5-8kg tygodniowo. Ja schudlam roewno 4kg w 7 dni . Mysle, ze w kolejne 7 masz szanse zgubic jeszcze conajmniej 3kg - czyli powinno Ci wystarczyc . Powodzenia .

Sól gorzka to nie jest normalna sól kuchenna - NaCl, tylko sól kwasu siarkowego - MgSO4 (siarczan magnezu). Stosuje się ją na przeczyszczenie. Nie polecam

Gość j mam ślub za 3 mies.musze
zrzucić co najmniej 10 kg,myślicie,że dam radę?Grubasko-rozumiem cię, jak też w ostatnim roku masakrycznie przytyłam, mam nadzieję,że się jakos wbijesz w tę kiecę,chciaż radzę ci jadnak pokombinować z krawcowa,bo jak drastycznie ograniczysz kalorie,to możesz mieć problem z dojściem do ołtarza..