Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 vanili

Balsam do suchej sk贸ry.

Polecane posty

Go艣膰 vanili

Mam bardzo such膮 sk贸r臋, szczeg贸lnie na nogach; cz臋sto 艂uszczy si臋, musz臋 j膮 codziennie nawil偶a膰. czerwony Ganier nie zdaje egzaminu. Co mo偶ecie poleci膰. A mo偶e wybra膰 si臋 do dermatologa.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wszystko na miejscu
mialam polecic czerwony garnier...u mnie spisuje sie na 6+ to moze granatowe mleczko nivea? jest geste i dosc ciezko sie rozsmarowuje ale i dluzej sie trzyma na skorze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem w podobnej sytuacji
ponoc najlepsza jest parafina kosmetyczna z apteki moja kolezanka ma bardzo sucha skore i ja stosuje do nawizlania skoro jej pomaga moze tobie tez pomoze ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja jestem w podobnej sytuacji
granatowe mleczko NIVEA jest do dupy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
A co s膮dzicie o oliwce np. dla dzieci, czy nie b臋dzie zbyt t艂usta? Prosz臋 o wi臋cej informacji nt. parafiny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
A balsam Dove, czy jest dobry?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja r贸wniez
heh, te偶 mia艂am poleci膰 czerwony garnier...;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja nie my艣l臋.........
najlepiej kupi膰 balsam do suchej sk贸ry w aptece, np. Balneum Intensiv (ok. 30 z艂), a najlepiej SVR (ok. 60 z艂)

Udost臋pnij ten post

bardzo dobre jest od偶ywcze mleczko do cia艂a R11 lub nawil偶aj膮ce mleczko do cia艂a R14 FABERLIC jak dla mnie lepsze ni偶 garnier - majowy katalog www.faberlic.pl (gg2653390)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
Zdecydowanie wol臋 偶贸艂ty Garnier, bo czerwony jest t艂usty. A generalnie chc臋 zmieni膰, bo pojawiaj膮 si臋 nowe kosmetyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sporboj sobie mleczko
Bielenda Amaretto do suchej skory, moim zdaniem bardzo dobre i w dobrej cenie (okolo 8 zl za 200 ml), zapach kontrowersyjny (mi odpowiada ale moja mama sie dusi) bo jest dosc mocny,migdalowy, wiec warto powachac przed zakupem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 o fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kup sobie oilatum, wlej sobie troche do kazdej kompieli. niemowlaki sie w tym k膮pie. sk贸ra nawilzona, g艂adka jak aksamit.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
Hej! Kupi艂am balsam Dove br膮zuj膮cy do jasnej karnacji, laski zachwala艂y na innych forach , ale trudno po jednym zastosowaniu opiniowa膰 produkt. Wierz臋 jednak w jego rewelacyjn膮 moc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moze balsam
St.Ives? dotyk jedwabiu, intensywnie nawilzajacy ? :) mi pomaga i genialnie pachnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
Krem Nivea - to jest to!!!! a balsam Dove, dobry , ale niestety ma zapach po utlenieniu jak wszystkie samoopalacze.Nie cierpi臋 tego zapaszku!!!! Na sk贸rze prezentuje si臋 艂adnie + drobinki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 roseee
ja tezmam raczej sucha skore i probowalam juz chyba wszystkich balsamow, az kiedys moja mama kupila balsam venus i juz przy nim pozostalam. Dosc duzy, wydajny, niedrogi i jak na moja skore to super nawilza- zaden inny balsam sie u mnie tak nie sprawdzil. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zzzzzzzzzz
mi na such膮 sk贸r臋 n贸g pomog艂o myd艂o Alep z firmy Biolander

Udost臋pnij ten post

dla mnie genialne jest balsam Neutrogeny rewelacja.raz sporbowalam i juz nie szukam innego.tez mam b.sucha skure ale wystarczy ze raz na dzien uzyje tego balsamu i moje cialo jest super nawilzone.Goraco polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vanili
Balsam Dove br膮zuj膮cy - fatali.!!! Wczoraj przez czarne rajstopy sypa艂a si臋 bia艂a m膮czka, gdy je zdj臋艂am sk贸ra wygl膮da艂a jak z liszajami, sucha , 艂uszcz膮ca. A tak by艂 reklamowany , nadaje si臋 faktycznie tylko na pla偶y. Jest tyle wart - co wszystkie samoopalacze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety 艂膮czcie si臋
Witajcie kobitki. Ja u偶ywam czerwonego Garniera . Dobra jest te偶 oliwka dla dzieci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do vanili
balsamy brazujace maja to do siebie, ze wysuszaja. dlatego przed nalozeniem ich powinno sie nawilzyc skore. wtedy tez lepiej sie rozprowadzaja i sztuczna opalenizna jest rowniejsza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do vanili
jezeli masz taka sucha skore, pomysl o nawilzeniu od srodka, wzbogaceniu diety w tluszcze roslinne (np. oliwa do salatek) albo suplementach (Capivit Hydrokontrol), zwroc tez uwage na zel pod prysznic, bo moze wysusza.

Udost臋pnij ten post

bardzo dobrze dzia艂a kilka kropelek olejku(moze by膰 dla dzieci, ja aktualnie u偶ywam Nivea) wlane do wanny(podczas k膮pieli oczywi艣cie;) ). Ja mam sk贸re raczej normaln膮, i jak si臋 spiesz臋 i wiem, 偶e nie bede mia艂a czasu(a najcz臋艣ciej ochoty:P ) balsamowa膰 zw艂ok, to tak w艂a艣nie robi臋

Udost臋pnij ten post

馃尲 馃尲 馃尲 Dzi臋ki dziewczyny! Ta oliwka naprawd臋 dzia艂a. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety 艂膮czcie si臋
:) Hej! Kupi艂am w Ikea mleczko do cia艂a wyg艂adzaj膮ce, szwedzkie, sk贸ra jest mi臋kka, a balsam tworzy g艂adk膮 pow艂ok臋. Nie t艂u艣ci, dobrze si臋 wch艂ania. koszt 9.90 z艂 :) Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobiety 艂膮czcie si臋
鉂わ笍 Stosuj臋 te偶 peeling kawowy; --zaparzam kaw臋 /fusy/, letni膮 艂膮cz臋 z p艂ynem do k膮pieli lub balsamem i nacieram cia艂o w natrysku,zmywam; uwaga!! brudzi, ale 艣wietnie dzia艂a, --zaparzam kaw臋, odcedzam, 艂膮cz臋 z balsamem lub oliwk膮, cynamonem; nak艂adam na gaz臋 potem na cia艂o, przyk艂adam foli臋 na 1/2 godz. - skuteczne na cellulit i odchudzanie. :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋