Gość garnierek Napisano Kwiecień 26, 2007 Jest ktoś kto pobije mój rekord :)? Układanie włosów,malowanie oczu,nakładanie kremu,fluidu itd,łącznie ok 45-60 minut :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja moge sobie napisac Napisano Kwiecień 26, 2007 ze 30 sekund. I tak mi ktos uwierzy jak ja Tobie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omlet Napisano Kwiecień 26, 2007 koło 35 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prysznic Napisano Kwiecień 26, 2007 prysznic, balsamowanie, makijaż suszenie włosów pół godziny, tobie 60 minut sam makijaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Kwiecień 26, 2007 Mycie zębów, mycie twarzy, makijaż, ubiór, czesanie włosów, smarowanie ciała balsamem, dezodorant- wszystko to zajmuje mi około godzinę. 15 minut zajmuje mi malowanie rzęs (dwustronny tusz+zwykła maskara), trochę długo, ale dopiero wtedy jestem zadowolona z efektu. Jak się spieszę, to potrafię się \"zrobić\" w 15 minut, ale maluję oczy, jednocześnie myjąc zęby.:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość garnierek Napisano Kwiecień 26, 2007 Te 45-60 minut to jest dokładnie: mycie twarzy malownie rzęs ( 15 -20 minut :) może dlatego że mam niespotykanie długie rzęsy i jak je maluję to nie ma mozliwości nie ubrudzenia tuszem powieki i muszę je wycierać :)) nakładanie kremu i fluidu ( trzeba dokładnie rozsmarować :) układanie włosów ( niesforne loki ! ) zakładanie szkieł kontaktowych Razem 45-60 minut wszystko Latem gdy jestem opalona trwa to krócej,bo odpada fluid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzior 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Ja nie przesadzam- z myciem zębów 20 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dirisha 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 potrafię wyrobić się w kwadrans od stanu \"pidżama\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość o co chodzi Napisano Kwiecień 26, 2007 mycie twarzy żelem, tonik - 5 minut mycie zębów - 3 minuty puder w kamieniu - 2 minuty cień do powiek - 4 minuty tusz do rzęs - 3 minuty odżywka na brwi - 2 minuty błyszczyk - 1 minuta RAZEM - około 20 minut:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arisa* Napisano Kwiecień 26, 2007 sam makijaż 20 min... innych rzeczy o których nie było mowy w temacie nie wliczyłam (mycie, włosy, ubieranie,..)... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzior 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 Naprawdę aż tyle tego na siebie nakładacie??? Jestem w niemałym szoku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malenkaaaaaa Napisano Kwiecień 26, 2007 malowanie i czesanie z suszeniem wolosow i prostowaniem jakies 50 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arisa* Napisano Kwiecień 26, 2007 za to włosy nie sprawiają mi kłopotu - jakieś 30 sekund :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara 0 Napisano Kwiecień 26, 2007 30-50 min, zależy jak się włosy układają i w jakim stanie jest moja cera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nananan Napisano Kwiecień 26, 2007 ja mam 35 minut na prysznic,siusiu;), makijaz, ubranie sie i szybkie sniadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nicktosia Napisano Kwiecień 26, 2007 15 min sam makijaż, całość szykowania się, czyli: -prysznic -mycie włosów -mycie twarzy i zębów -suszenie włosów -ubieranie się, czasem prasowanie ;) -makijaż jakieś 40 min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EWTYA FRYZ Napisano Czerwiec 8, 2012 JA DŁUGO SZUKAM CIUCHÓW W SZAFIE ,MYCIE TWARZY ZEBY ŚNIADANIE I MAKIJAZ ŁACZNIE 50-60 MIN Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lizeany Napisano Czerwiec 8, 2012 5 minut makijaż (podkład albo krem BB, puder, odrobina cienia, eyeliner, tusz, róż), 40 minut maks od wstania do wyjścia z domu (ze śniadaniem włącznie). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
snowball 1 Napisano Styczeń 17, 2019 45 min!!!??? ja to też koło 5 min Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ariadna 0 Napisano Styczeń 18, 2019 jak nie maluje kreski eyelinerem to tak około 15 minut. a jak maluję to trochę więcej, bo zwykle musze poprawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuleczka 1 Napisano Wrzesień 22, 2020 10 minut, ale też chwile czekam aż się wchłonie hydrolat i krem, więc to też trzeba mieć na uwadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano Kwiecień 18, 2024 Ja bardzo nie lubię się malować. Czuję się wówczas mocno ograniczona, boję się, że się pobrudzę, itp. Na co dzień jedynie wyczesuję brwi na mydełko. Mam lekko wyblaknięty makijaż permanentny brwi. Ktoś mi kiedyś zarzucił, że łatwo mi jest psioczyć na makijaż bo mam ciemną oprawę oczu, nie mam kapryśnej cery, mam dość ładny kolor ust. Ale prawda jest taka, że po prostu czuję się dobrze bez makijażu, jest mi wygodnie, spędzam dużo czasu przed lustrem, ale głównie na pielęgnacji. Zauważyłam, że gdy byłam młodsza i miałam jakieś nastoletnie kompleksy to chętniej sięgałam po różne kolorowe kosmetyki. Dobrze jest na pewno poszukać promocji na komseytki w sieci https://shopngo.pl/ Na stronie jest lista kodów rabatowych do sklepów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach