Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie blondynka

Jak pozbyć się farbowanego rudego koloru i stać się blondynką???Pomocy!

Polecane posty

Gość prawie blondynka

Cześć! Próbuję się pozbyć rudego koloru włosów. Zaaplikowałam sobie dwa razy intensywny rozjaśniacz joanny i wyszły żółte...jaką farbę nałożyć żeby wyszły blond w tonacji zimnej, takie szarawe naturalne? Pomocy!!!

Gość uuuuuuuuuuuuupppppppp

Moze najlepiej bedzie jak pojdziesz do fryzjera. Jesli do tej pory samam nic nie zdzialalas to watpie ze cos z tym zrobisz. A moze teraz zamiast rozjasniacza naloz jakis blond. Ale po takiej dawce chemii uwazaj zeby ci nie wypadly.

Gość madmłazel
jak ja farbowalam sama w domu tez zawsze miałam zolte..okropienstwo.. w koncu postanowilam odlozyc na fryzjera zrobila mi ladne blond :) a teraz mam czekoladke i jasne blond refleksy i wyglada zajebiscie :)

zrobiłaś straszną głupotę... rudy ma tyle pigmentu że NIGDY nie eksperymentuje się z nim samemu w domu bo można skończyć właśnie z żołtym kolorem tak jak Ty... powtarzam że NIGDY nie zejdzie sie w jeden dzień z rudego do blondu... są 2 wyjścia: albo myjesz włosy, myjesz,myjesz i myjesz.... i ten rudy ci się spiera (sama mam farbowane rude więc widzę że podczas mycia głowy leci lekko żółta farba- na początku leciała czerwona i pomarańczowa, teraz już sie dużo sprało i dlatego leci żółta) i mając już maksymalnie wyblakły rudy idziesz do fryzjera i nakładasz bardzo ciemny blond. i potem stopniowo do coraz jaśniejszego... A drugie wyjście jest takie, że idziesz do fryzjera i robisz sobie blond balejaż... na początku będziesz miała blond z rudym, ale z każdym następnym balejażem (potrzeba około 3) będą one coraz bardziej przypominały rude. Ja też postanowiłam wrócić do blondu i wybieram póki co pierwszą opcję... bo chodzić w rudo-blond pasemkach średnio mi sie widzi;p

:P polecam balejaż u fryzjerki, ale wiadomo nawet ona nie zrobi cudów lub ścięcie i farba trudno powiedzieć , co wyjdzie na rudym? to ku...i kolor do zlikwidowania jeśli nie masz kasy, kup farbę Garnier 8, jasny blond ale wychodzi ciemny na głowie, nałóż odżywkę....czy wyjdzie taki kolor i co wogóle wyjdzie nikt nie da gwarancji i z pewnością włosy spalisz... albo rób płukanki z fioletu, kora dębu przyciemnia