Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She...

Kobieta z dziećmi, to już nie kandydatka na partnerkę?

Polecane posty

Gość kobieta z dziecmi jest mniej
atrakcyjna dla kawalera i tyle, predzej ma szanse na zwiazek z facetem po przejsciach, ktory ma juz dzieci

zależy dla kogo i tak na prawdę najwięcej zależy od tego jaka to kobieta :-) Bo w końcu partnerką ma być ona, a nie jej dzieci :-)

Gość She...
a ja jakoś szukam i nici z tego:(

Gość kobieta bez dzieci też nie
jest kandydatką jak widać po mnie, nie mam dzieci ani męża, ani rozwodu za sobą jestem PANNĄ 33 lata nie mam za sobą żadnych traumatycznych przeżyć a i tak nie mam w zasięgu wzroku i mysli jakiegokolwiek partnera. Myślę ze to nie kwestia posiadania lub nie dzieci, tu o co innego chodzi ale nie wiem o co.

Nie napisała ile dzieci, w jakim wieku one i ona. Np. znajomemu (42 l) spodobała się moja rozwiedziona ciotka (też 42l). Wypytywał mnie się ile ma dzieci i w jakim są wieku (już wcześniej wiedział ze ona ma dzieci i jest po rozwodzie). Czyli był ciekaw tej informacji - nie wnikałem dlaczego

Gość mecenas karol
Kobiety zostają samotne jak mają wysokie wymagania co do partnera. Trzeba brać co dają, ażę dają ochłapy to ju,z inna sprawa.

Gość She...
Mam 30 lat i 2 kilkulatki. I wcale nie myślę że mam zbyt wysokie wymagania :)

Gość przeciętny_86
to fakt, że kobieta z dziećmi nie jest za bardzo atrakcyjna dla potencjalnego partnera.Może to też kwestia gustu,ale ja bym się dziwnie czuł ze świadomością, że "to nie moje dzieci"

Gość She...
No tak, a ja myślę, że jednak z wiekiem i z przypływem doświadczeń inaczej się myśli;)

Gość to akurat
dobry łup dla lubiących maltretowac fizycznie bądz psychicznie

Gość She...
Może dla tych niezaradnych kobiet. Ja jestem samotna, ale nie niezaradna życiowo i nie będę uzależniona od faceta. Łaski nie potrzebuję i być z kimś za wszelką cenę też nie muszę, a napewno nie kosztem swoim czy dzieci.

Gość to akurat
zazdroszcze Ci siły

Gość rimalda
Gdybym była facetem nigdy nie zwiazałabym sie z kobieta majaca dzieci .Bedac kobieta niegdy nie zwiarze sie z facetem majacym dzieci .

Gość She...
Ważne żeby nie być smutną i zgorzkniałą kobietą, zamienioną w kurę domową. Myślę że nie jest to niemożliwe:):)

Gość Po prostu ...
kobiecie z dzieckiem jest trudno znależć odpowiedniego faceta, przeciez babka musi patrzeć pod tym kątem czy on bedzie odpowiednim WUJKIEM dla jej dziecka. Na pewno kobieta nie moze podejmowac pohopnych decyzji i byc zachwycona byle spodniami ... tak ja uważam

Gość She...
Zgadzam sie że to musi być odpowiedni człowiek. Wyjątkowy. Ale takiego przecież szukam:) I zdesperowana nie jestem:)

Gość A ileż tych wyjątków jest
na tym świecie ?

Gość She...
To ma być mój wyjątek. I pewnie gdzieś jest;)

Może i jest, ale jak go znajdziesz ? ;)

Gość She...
Właśnie nie wiem gdzie szukać:( Internet to raczej odpada:( Może czekać aż się samo znajdzie:)

Samo może się znajdzie, a może i nie, czasami trzeba pomóc szczęściu, choć pewnie bez pośpiechu, bo co nagle... Szukaj...powodzenia 🖐️

Gość kiszszak
jeśli stać ja na te dzieci i na gościa to czemu nie ... bo ja cudzych bachorów finansować nie bedę !!! Tylko własne geny normalny gość premiuje.

No to wypremiuj sie sam, kiszczak, własnoręcznie

Gość She...
Jakim prawem tak nazywasz moje dzieci! Żadne dzieci nie są bachorami! Stać mnie na utrzymanie dzieci i to całkiem nieźle, nie każda samotna matka jest niezaradna zawodowo i finansowo! Tylko nie rozumiem Twojego zwrotu ze miałabym jeszcze utrzymac faceta!!! Żałosna wypowiedź:(

Gość dla mnie też
juz nie jest w kręgu moich zainteresowań. Niestety, takie zycie.

Gość She...
Albo jeszcze;) Młodzi oczywiście inaczej podchodzą do tego tematu. Może faktycznie musi to być mężczyzna "po przejściach".

Gość twyla
eee...jakis burak. Na pewno kogoś znajdziesz. Nie ma z tym nic wspólnego ani wiek ani posiadanie dzieci. Po prostu trafiasz na kogoś odpowiedniego i....coś tam się toczy. Ja na Twoim miejscu poszukałabym przyjaciela, takiego na kolacyjki, kino, trzymanie się za ręcę...to jest najważniejsze :-)

Gość She...
Właśnie - kino... Podobno od momentu gdy byłam tam ostatni raz to już są bardziej nowoczesne ;)

Gość a któż to wie
30-letnia kobieta z dzieckiem. To też zależy w jakim stanie cywilnym jest (młoda wdówka, rozwódka, czy puszczalska ściera-panna z dzieckiem). Moja kuzynka była w takiej sytuacji (moda wdowa, mąż zginął w wypadku) i sobie znalazła też młodego wdowca (2 lata starszego od siebie). Ale ten gość stwierdził że jak jest wdową to jest w porządku, różne wypadki chodzą po ludziach, nie było w tym jej winy że została sam a z dzieckiem. W innym przypadku by się z nią nie wiązał.