Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość vanili

Dieta strukturalna - rewelacja! 2-4 kg w ciągu tygodnia.

Polecane posty

Gość skarpetka22
jutro z rana jedziemy na narty umówiliśmy się bo w weekendy są straszne tłumy i praktycznie nie da się jeździć a zapowiadaja ocieplenie, to sezon może się szybko zakończyć.. oj, spali się , spali... i nie będzie czasu na żarełko:P

Yeez, bardzo ciekawe te stronki podałaś. Jutro zamawiam sobie tą serwatkę, bo na dziś już dość komputera (jeszcze tylko tu napiszę :) ); pracuję też sporo przy kompie (w domu), oczy o tej porze już siadają. Huraganka, wierzę, że przy takiej małej ilości kg do zbicia motywacja może być słaba :) :) :) Dobij jeszcze te kilka kg, a potem idź tą zasadą co teraz - jak trochę nadrobisz piwem i deserkami, to zrzucisz strukturalną/Pape :) :) :) O matko, też już bym tak chciała :) Skarpetko podziwiam Cię za to sportowe zacięcie :)

Witam Ja od jutra robię sobie trzydniową dietę weekendową bo niestety moja waga cały czas stoi w miejscu jak zaczarowana choć biegam na siłownie 4x w tygodni po 2h. i nic. Aż mnie dzisiaj załamanie dopadło i musiałam zjeść coś słodkiego. teraz mam pełny brzuszek i wyrzuty sumienia. Jutro trzeba to spalić na siłowni. A jak u was ze spadkiem wagi, w jakim czasie.. pozdr

Gość skarpetka22
Cześć nikaaa222 podobno jak się ćwiczy, mięśnie ważą ale dużo schudłaś! gratulacje🖐️

Gość skarpetka22
robiłam ćwiczenia na mięśnie brzucha oglądałam mój brzuch i nic ani śladu,że ćwiczę, po prostu masa, skóra.. a u tego faceta ten kaloryfer na wierzchu i wszystko mu pracuje coraz bardziej mnie to przekonuje, że oni jednak coś pakują na masę czytałam nawet o zastrzykach na rozrost masy...

Gość Wiejska
Yeez napisz proszę jak przygotowujesz tę serwatkę? Właśnie ja zamówiłam :) Dzięki........... ja cały czas walczę, ale uczę w szkole i nie mam ciągłego dostępu do internetu i dlatego nie mogę pisać tak często

Dwie lyzki serwatki w proszku zalac ciepla woda. nie goraca i cala filozofia a ja jeszcze przecieram sobie twarz i szyje tym cudem natury i tak po 15 min zmywam i dopiero jakis krem no u mnie waga tez sie zatrzymala ale to naturalne z diety jestem zadowolona a organizm przeciez nie bedzie zrzucal wagi tak szybko i w sumie dobrze grunt ze cm nie porzybywa a brzuch plaski z czasem zleci jak sie przekona ze nic innego nie dostanie co najwyzej wieksza porcje :) ale ćwiczeń

Skarpeta poczytaj sobie jak sie buduje mase miesniowa i ile czasu to zajmuje kaloryfer na brzuszku nie powstanie ci po tygodniu cwiczen pogadamy za 3 miesiace codziennych cwiczen :D

Gość tsambika
a tak w ogóle to cześc i czołem, też jestem na strukturalnej, przekopałam się przez wątek bożki i teraz podczytuję inne:)

Gość tsambika
jeszcze znalazłam aukcję na ellegro, tam jest podany skład tej "syrovatki";) 72% to WĘGLOWODANY (laktoza)...

Gość skarpetka22
🖐️ wróciłam z nart dojeździłam padam..nogi bolą , wszystko boli..

Gość skarpetka22
yeez mnie nie chodzi o kaloryfer tylko nie widzę, żeby mięśnie pracowały...może jak coś wyrzeźbię , to zobaczę ten ruch? mięśni...

na serwtce jest wyrazna adnotacja ze odchudza wiem ze jest rowniez bialko dla sportowcow ok 80 zl za opakowanie

Gość skarpetka22
🖐️

po dniu z koktajlami, 40 minutach cwiczen - 1,7 kg w gol :) serwatke pije codziennie rano nie chce mi sie po niej jesc moze ktos kto stosuje bialko sie tu wypowie ? jakie sa rezultaty aaa do tego wczoraj wieczorem zrobilam sobie z niej maseczke na twarz buziunia wyszla rewelacyjna 10 lat mi zdjela

Gość skarpetka22
Yezz to pozazdrościć ja odmroziłam twarz, skóra się łuszczy, taka napięta, pomarszczona, a jeździłam w kominiarce i 2 kremy nałożyłam na narty, niestety za duży mróz i za duża szybkość! waga cały czas kilo w górę , kilo w dół już nie wiem czy mi mięśnie się robią? bo po spodniach widzę,że opadają, a nawet po upraniu.. dziś basen 1 H słodyczy nie jem i staram się strukturalnie..

skarpeta przykro ze odmrozilas twarz zrob papke z siemienia lnianego dodaj lyzke oleju moze byc zwykly jak nie masz lnianego to powinno troche zlagodzic a przy okazji natluscic a potem posmaruj buzie dermosanem jest bardzo tlusty albo zwykla mascia z wit. A jest doskonala ja tez mam wrazliwa skore wiec mam to zawsze po reka

Gość skarpetka22
nic się nie dzieje nakładam krem nivea powoli się rozjaśniło

Gość skarpetka22
jak się sprawdzają diety? Huraganko, co z Tobą?

Gość huraganka
Witajcie, u mnie dalej bez diety ale od 2 dni się pilnuje czyli MŻ od czasu do czasu koktajl zrobię głównie pomarańcza trochę soku pomarańczowego siemię i otręby wczoraj pomidorowy z fetą. Ha a wiecie co najlepsze, że waga w normie po takich obżarstwach dziś było 58,4 a najmniej ile miałam to 57,7 więc rewelka. W poniedziałek chce zrobić znowu weekendową dobrze na mnie działa a po weekendzie będzie jak znalazł takie oczyszczenie, dziś mam gości ah feeee znowu ciacho winko itd mąż ma ur i teściowie przychodzą na szczęście tylko na chwilkę na kolację. Dobrze, że sobie nie wymyślili, że w sobotę nas odwiedzą, bo bym z nimi musiała siedzieć cały dzień :P

Gość huraganka
Aha mam już swój orbitrek więc myślę, że najpóźniej za 2 tyg będzie na wadze 55 o ile się nie złamię.

Gość skarpetka22
Huraganko cieszę się z Tobą! :D

u mnie rower stacjonarny stoi czasami maz pokreci ja wole w terenie mnie sie maaaarzy bierznia magnetyczna , moze kiedys sobie sprawie :) i bede ganiac bez wzgledu na pogode .cholerka to moze sie skonczyc jak z rowerkiem stacjonarnym :) musze pomyslec... dobrze ze to napisalam

Gość huraganka
też myślałam o bieganiu byłoby za darmo, ale wyjśćz domu mi się nie chce :P Poza tym tak mogę ćwiczyć jak dziecko śpi.

Gość skarpetka22
🖐️ kupiłam duży orbitrek postawiłam zaczynałam..leciałam.. aż ktoś ciężki mi go zajechał!!!! skrzypi, zrzęzi a śrub nie ma kto dokrecić tak co sobotę słyszę..zrobi się..

Gość skarpetka22
na wczoraj zrobiłam krem grzybowy/ własne grzybki/ zmiksowałam ugotowane grzyby, zrobił się taki gęsty mus..przy okazji, jak miksowałam mój koktajl..z kluseczkami do tego schabowe, ziemniaczki i buraczki/ nie jadłam/ *rano był koktajl z bananem czekoladowy..potem byłam w trasie, zjadłam tylko mały płynny jogurt i dziś liczyłam na spadek wagi, a tu figa:P *dziś na kolację zrobiłam sos pieczarkowy z kolorowym makaronem * na jutro już podgotowałam brokuły; rano zrobię mix, będzie super zupka brokułowa sos zostanie z kolacji * i jutro ..wypad.. w sumie , to ja tylko próbuję... ciastek, słodyczy nadal nie jem! dziś zakończyłam z owocami; część się zepsuła! może na wodzie i zupach spróbuję?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować