Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jest czy nie

Czy facet patrzący na to z iloma facetami kobieta spała jest szowinistą?

Polecane posty

Gość ciachociacho
chyba sie darku90 duzo napracowales hhihi i wszystko poszlo na marne. zjada cie zawisc i zazdrosc

Gość dziewica22
"A pewnie, że ma. Kilka lat temu w Warszawie odbywały się jakieś targi erotyczne i niejaka Marianna Rokita czy Boruta biła rekord świata w ilości odbytych stosunków. Panowie ustawiali się w kolejce i dupczyli, a ona dumna udzielała wywiadów telewizyjnych. Tylko co z tego, czy można wymagać od mężczyzny, żeby taką kobietę szanował?" no i oczywiście pani marianna to szmata i kurwiszcze za to w kolejce do niej stali szanujący się dżentelmeni i idealni kandydaci na męża i ojca dzieciom, których każda dziewica winna po stopach całować że docenił jej cnotę ja jestem dziewicą - dlaczego to moja sprawa a nie wasza powiem tylko małym frędzlom z tego forum szukającym błonki do rozdziewiczenia na żonę - P_I_E_R_D_O_L_C_I_E się !!! zygam takimi jak wy myślę że lepsi i uczciwsi od was są dyskotekowi jebacy - przynajmniej nie są fałszywi - mówią wprost "laska idziesz się dymać?" która chce idzie któa nie chce nie - proste a wy pierdolicie "moja żona musi być cnotliwa i porządna. jebać kurwy, nie tknął bym takiej kijem... no chyba żebym wyjebał ale potem spierdalaj wycieruchu bo ja szukam dziewicy" to są cytaty z waszych wynurzeń "poszukiwacze dziewic na żonę"

Gość ciachociacho
spytaj na przyklad buddystow co by sie dzialo

Gość katoprawiczki
dziewica22 - idziesz się dymać ? Wkurwiają mnie takie przemądrzałe laski co to już pozjadały wszystkie rozumy.

Ciachociacho :) - wiem, ze dyskusja tutaj jest bezowocna, o ile w ogole mozna mowic o dyskusji :) Podejrzewam tez, ze wypowiadaja sie glownie osoby bardzo mlode, dla ktorych seks jest wielkim halo, do ktorego nie bardzo wiedza jak sie samodzielnie ustosunkowac. Czasem jednak mam ochote krzyknac NIE jak slysze po raz kolejny te szowinistyczne, uwlaczajace kobietom farmazony :) Choc mam gleboka nadzieje, ze to forum jest czesto odbiciem tej glupiej, niesprawiedliwej ludzkiej strony, a poza nia istnieje w realu ta bardziej tolerancyjna... ze tu czasem ludzie po prostu wylewaja swe frustracje tylko po to, by gdzies dac im swoj upust.

Gość katoprawiczki
Ja tam uważam że laska która się bzyka przed ślubem kompletnie nie ma szacunku i lojalności dla przyszłego męża. A skoro nie ma to niech sama nie oczekuje.

Gość Darek90
Przepraszam "ciachociacho" ale o co mam byc zazdrosny dokladnie ?

Gość ciachociacho
dziewica 22- w sumie czemu zabraniac. niech znajda podstarzale dziewice ktorych nikt nie chcial lub maja powazny problem ze swoja psycha. poza tym aktualnie rozwodzi sie co 4 para

Gość mika1988
Spałam z dwoma chłopakami... Za pierwszym razem to była pomyłka.... a teraz mam chłopka na stałe... Ale on czasem mi wypomnina ten pierwszy mój raz.... Wtedy to było analnie... czy to normalne zachowanie?

Gość hasło dnia
"Tylko prawiczkom należą się dziewice" :D . Fajna ta dyskusja. Kontynuujcie.

\"Tylko prawiczkom naleza sie dziewice\" - oczywiscie seks jest nagroda. W ogole mam wrazenie, ze dla wiekszosci ludzi na tym forum milosc to nagroda za dobre sprawowanie (i oczywiscie nienaganny wyglad).

Gość hasło dnia
I jeszcze pytanie: czy gdyby się okazało, że wasz partner/partnerka miał mniej nazwijmy to doświadczeń seksualnych (czyli spał z mniejszą ilością partnerów niż wy), to zgodzilibyście się żeby to nadrobił w trakcie trwania waszego związku ?

Gość ej dziewica22
ja chce dziewicy, ale sam jestem prawiczkiem? i co wg. ciebie jestem hipokryta i dwulicowcem?

Gość hasło dnia
"...W ogole mam wrazenie, ze dla wiekszosci ludzi na tym forum milosc to nagroda za dobre sprawowanie..." A dla Ciebie to kara ? Oj coś mi wygląda że skoro tak to ten Brazylijczyk musi być cienki w te klocki..."

Gość ciachociacho
Darku90. przeszkadza ci to ze dziewczyny maja w/g ciebie latwiej. moze maja latwiej z toba

Gość Darek90
ciachociacho, nie dostalem odpoweidzi od ciebie, o co mialem byc zazdrosny ?

Gość ciachociacho
enamorada. tutaj wszyscy sobie bardziej pozawalaja bo sa prawie anonimowi. macham do ciebie

Gość a co ty k... wiesz o milosci
Poczytaj te swoje farmazony o "wolności".

Gość ciachociacho
ogonem

Gość ciachociacho
o ktos ma poczucie "humoru"

Gość Darek90
ciachociacho, mylisz sie. Nikt nie ma latwiej i napewno to mi nie przeszkadza ze dziewczyna moze znalejsc sobie "kilka na noc". Jak chcesz tak robic to rob, nikt ci nie bedzie zabranial, po co marnowac sily. Prawda jest taka ze kobieta bedzie zawsze uwazana jako dziwka ktora miala duzo partnerow, ty tego nie zmnienisz. Wedlug natury ktora istnieje juz tysiace lat, to facet szuka za seks i kobieta wybiera, ty myslisz ze to zmnienilasz w swojim krotkim zyciu. Jak kobiety przestaja wybierac i zaczynaja sie zachowywac jak faceci to tragedia. Ale nie mysle ze to mnie obchodzi, taki jaki ty sobie zbudujesz swiat taki bedziesz miala. Tylko wiedz o tym, gdyby tak bylo ze kiedys kogos spotkasz i moze naprawde zakochasz sie to bedzie ci trudniej byc szczerym z przyszloscia twoja. Prosta rzecz.

Gość dziewica22
----> katoprawiczki - po pierwsze nie idę się dymać bo nie mam ochoty (na pewno nie z tobą) - i to tyle w temacie nie trzeba tu żadnej ideologii czystości po drugie doskonale wiem że nie lubisz przemądrzalych kobiet, bo kobieta to lepiej żeby za mądra nie była. niech trzyma tą błonę a o resztę się nie martwi. takie pokorne cielątko na żonę jest najlepsze nie? ----> ej dziewica22 - chcesz dziewicy to sobie jej szukaj ja bym cię nie chciała, bo nie mogłabym byćz kimś kto dziewictwo stawia jako warunek - brzydzę się taką postawą - ale to twoja sprawa, nie pasujemy do siebie i tyle a pisałam o hipokrytach, którzy szukają dziewicy na żonę ale zasadę "j e b a ć k u r w y" realizuje dosłownie

Gość do ciachociacho
Tak się składa, że enamorada, której orędowniczką/orędownikiem jesteś też jest krzykaczką. Nie widzisz tego, bo macie takie same przekonania. Tak jak ona piejesz o stereotypach, a dzielisz ludzi na "takich" i "siakich". Daj sobie spokój. Jeśli nie odpowiada ci poziom dyskusji to nie bierz w niej udziału. Proste rozwiązanie.

Gość ciachociacho
darku90. tak zwana moralnsc i rowniez prawo prawie zawsze do tej pory bylo stanowione przez facetow. I dalatego mamy taka opinie ogolu. niestety przestraszeni faceci teraz nagle bija na alarm bo burzy sie pewien porzadek. a z natura to maja tylko cos wspolnego plemona koczownicze w amazonii...

Gość ej dziewica22
nie pisalem, ze stawiam jako warunek, ale na pierwszy raz bym wolal z dziewica. szanuje dziewczyny, ktore nie chca z pierwszym lepszym w wieku kilkunastu lat. ale nie wymagam dziewictwa jako czegos koniecznego. z tym, ze dziewczyna musi byc cnotliwa o nie za bogatej przeszlosci np. taka co z tylko z jednym sie kochala wczesniej

Gość dziewica22
"wolałbym" wiesz woleć to sobie można:P najważniejsze żebyśnie skreślał kogoś przez to że ma przeszłość seksualną mnie denerwuje tylko postawa "fetyszystów błon" jakich pełno na kafeterii - o dziwo w naturze takich się nie spotyka albo się nie ujawniają

Gość ciachociacho
do ciachociacho. to nie jest kwestia oredownictwa. zawsze dyskusje o blonach i dziewicach podnosza ci ktorzy wyzywaja od dziw... i kur... Czemu tak jest?

Moze tu siedzi jedna i ta sama osoba :P Takie prawo natury - haha, raczej obyczajowosc, ktora jednak powoli sie zmienia. Kiedys porzadnej zonie nie wypadalo nawet odczuwac przyjemnosci z uprawiania seksu. No bo jeczec jak prostytutka? Teraz mozna, ale tylko z milosci :D Na szczescie swiat idzie do przodu. Najbardziej smiesza mnie osoby, ktore strasza, ze taka "dziwka" nie znajdzie sobie meza. Tak, maz to szczyt kobiecych marzen, nagroda za przyzwoitosc.

Gość ej dziewica22
a jak dziewczyna w przeszlosci byla puszczalskai latwa?