Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imili86

Praca w Zarze

Polecane posty

Gość inga1234
Raportu nie pisze sie tylko dostaje z kasy wydruk co zostalo sprzedane i trzeba to dolozyc z magazynu

Gość Aniołek1234
Hej,może mi ktoś powiedziec,jak jest wyliczany procent z utargu i jaki to procent?

Gość mandaluzja
sprzedawcy maja chyba 0,8% ale ile to doladnie jest .... premia zalezy od kwoty utargu w danym dniu na danym dziale, od ilosci twoich godziny oraz godzin wszystkich pracownikow z działu, do tego jest jakis wzor ale policzenie tego.. heh.. powodzenia :)

Gość Inga87
Tak z ciekawości.. ile płacą w zarze w Niemczech? I czy maja takie same warunki zatrudnienia?

Gość bethhhh
praca jest do dupy,duzo obowiązków, roboty jeszcze wiecej,do tego marne zarobki jak na ich durne wymagania, nieszanowanie pracownika, durne konkursy i zebrania, pracuje tam dość dlugo ale tylko dlatego ze grafiki w miare ruchome mi potrzebne, za dlugo...dlatego wlasnie zmieniam prace, mam juz dosc

Gość Aniolek1234
Hej,coś ucichły sfory na temat pracy z ZARZe,hmmm. Czyżby nikomu już się nie chciało komentowac tych beznadziejnych warunków pracy? Zastanawiam się jak długo utrzyma się obecna ekipa.Nadal nie widac entuzjazmu wśród pracowników,chyba większośc jest niezadowolona z zarobków.Obiecywali duże premie a tu jedni maja 100zl a inni nawet 400zl ciekawe.Podobno sklep miał duże sprzedaże a tu takie marne wypłaty.Jeszcze jakby było mało ucieli godz pracy. Parodnia ta praca,szkoda słów.

dużo osób zwolnili, nie sądziłam, że aż tyle poleci...dziwne towarzystwo zostało, słyszałam że są problemy z urlopami

Gość Aniolek1234
Nie wiem czy są problemy z urlopami bo jeszcze nie brałam. Wiem,że dziwne towarzystwo zostało-albo ludzie,którzy kablują jak się tylko da,z czego połowa to wymyślone opowieści a reszta to taka co tylko ładnie wygląda a nic nie robi.Ciekawe co będzie jak otworzą nowy sklep

Gość Diabelek12345
Do Aniołka: radze lepiej zaczac od samokrytyki, a dopiero pozniej oceniania innych. Swoja droga, do ktorej grupy Ty sie zaliczasz? :) a moze do tej trzeciej, o ktorej zapomnialas? Duzo narzekasz, oceniasz innych ale nie masz odwagi powiedziec wprost. Bo przeciez tak latwo jest byc anonimowa osoba wypisując bzdury w internecie? Nawet wezme z Ciebie przyklad i równiez sie nie podpisze pod moimi slowami, choc nie bedzie trudno wywnioskowac kto pisał ten post :) Ale wracając do Ciebie - Bardzo latwo bedzie dojsc z kim mamy doczynienia, kto nas tak nie lubi, 'dzieli' na grupy i ma wieczne pretensje. :) zatem widzimy sie w pracy 'Aniolku' i reszta zalogi :) (wracajac do tych grup: a może Ty jestes po prostu brzydka, zbyt przepracowana i zupelnie niedoceniona w swoich staraniach? :) to taki drobny WNIOSEK i polączenie tego, co sama wczesniej napisalas.)

Gość Diabelek12345
Do Aniołka: radze lepiej zaczac od samokrytyki, a dopiero pozniej oceniania innych. Swoja droga, do ktorej grupy Ty sie zaliczasz? :) a moze do tej trzeciej, o ktorej zapomnialas? Duzo narzekasz, oceniasz innych ale nie masz odwagi powiedziec wprost. Bo przeciez tak latwo jest byc anonimowa osoba wypisując bzdury w internecie? Nawet wezme z Ciebie przyklad i równiez sie nie podpisze pod moimi slowami, choc nie bedzie trudno wywnioskowac kto pisał ten post :) Ale wracając do Ciebie - Bardzo latwo bedzie dojsc z kim mamy doczynienia, kto nas tak nie lubi, 'dzieli' na grupy i ma wieczne pretensje. :) zatem widzimy sie w pracy 'Aniolku' i reszta zalogi :) (wracajac do tych grup: a może Ty jestes po prostu brzydka, zbyt przepracowana i zupelnie niedoceniona w swoich staraniach? :) to taki drobny WNIOSEK i polączenie tego, co sama wczesniej napisalas.)

Gość Aniole1234
Diabelku sam zacznij od samokrytyki. Zaliczam sie do 4 grupy. Spojrz na posty innych. Moje slowa sa bezstronne ale widac,do ktorej grupy sie zaliczasz skoro tak bardzo cie dotknely. Zatem do zobaczenia w pracy :))

Gość dekoratorka
Właśnie chcę wysłać cv do Zary w Silesii na stanowisko dekorator. Chyba jest jeszce w Realu na 3 stawach? Czy jako dekorator można w ogole zacząc czy trzeba zaczynac od sprzedawcy?

Gość dekoratorka
Czy jest szansa na prace dekoratora albo stylisty w Zarze? własnie chcę złozyc cv do Silesi, trzeba zaczynac od kasy czy moga przyjac od razu na dekoratora?

Gość dekoratorka
Czy jest szansa na prace dekoratora albo stylisty w Zarze? własnie chcę złozyc cv do Silesi, trzeba zaczynac od kasy czy moga przyjac od razu na dekoratora?

Gość dekoratorka

Gość dekoratorka

Gość mandaluzja
Do "kurtka" skoro jest z najnowszej kolekcji to czemu jej nie oddasz skoro jak piszesz na aukcji " nie chcesz miec 2 takich samych egzemplarzy" Szkoda ze nie dodales swojego zdjecia, bysmy wiedzieli na kogo uważać w sklepie

Gość marek555
czy ktos moze wie czy obecnie szukaja pracownikow w Krakowie?

Gość Flatrona
Zaczynajac prace w Zarze obiecują Ci przysłowiowe"złote góry",bardzo szybko po podpisaniu umowy otrzezwiaja Cie ze tak pieknie i cudownie zacznioe sie po okresie probnym.Niestety im blizej koncu okresu probnego tym gorzej,coraz to wieksze wymagnia i obys był cudownym sprzedwca, a placa coraz mniej ,godzin takze coraz mniej .Praca ta nie sprzyja warunkom przyjaznym nie idzie sie do takiej pracy z checia i zadowoleniem tak jak wymagaj od nas nasi menadzerowie i dyrektorzy.Wiecznie napieta atmosfera czekasz tylko az znowu powiedza Ci ze jest cos zle ;/Pracy w Zarze satnowczo odradzam!!!

Gość karola_gliwice
Hej sudiuje zaocznie, ostatnio mam pewne problemy z praca i stad moje pytanie. Jak dostałyscie prace w zarze, czy te mini-cv sa przegladane czy lepiej bezposrednio do na maila z cv? a Moze jest ktoras dziewczyna z gliwic kora ewentualnie moze mi ułatwic jaoks przeslizgniecie sie przez rekrutacje, oczywiscie za odpowiednia gratyfikacja;).

Gość katia 1955
cześć.ja pracuję w zarze w zachodniej europie no i z tego co tu czytam wszędzie jest to samo.pracy ogrom,żadnego posznowania dla pracownika.musisz wiedziec wszystko,żadnego podzialu obowiązków a pieniądze oczywiście takie same tzn.dla darmozjadów ,krórzy mają gdzieś prace i wykonują minimum no i dla tych którym pot leci po tyłku.no i jeszcze temat asystentów,w moim przypadku naprawdę porażka,ciężko ruszyć cztery litery.zastanawiam się nad zmianą pracy, której jak i w polsce nie ma za wiele.dużo rzeczy również załatwia się po znajomości.

Pracuję w Zarze i nie znoszę tej pracy jak żadnej innej. Masakryczne traktowanie pracowników. I to nie chodzi tylko o mnie, a o większość. Beznadziejni asystenci, którzy robią wszystko żeby nic nie robić. Brak poszanowania, doceniania. Wychodzisz z pracy ledwo żywy z potem na plecach, ale... ZA WOLNO PRACUJESZ...praca rozwijająca, ale bardzo ciężka, a pieniądze marne w stosunku do wysiłku :). Na razie muszę zacisnąć żeby i wytrzymać, ale jak tylko nadarzy się okazja, to nie będzie mnie tam 5 minut. I jeszcze jedno...może to przeczyta ktoś z zarządu Zary. Managerowie robią z siebie (nie wszyscy) prawie że Bogów, albo jakiś prezesów...a są tylko ludźmi...przydały by się jakieś szkolenia z poszanowania innych ludzi ;p Polska jest nieprzyjaznym rynkiem pracy, ale ludzie sami go tworzą. Zawiść, wykorzystywanie i brak doceniania, to wizytówka Zary jeśli chodzi o pracę w tej firmie...

Gość tsfdsfsf
Tola zgadzam się z Tobą w 100% :) też pracuję w Zarze i mam już dosyć ;)

Gość ka-tie
Jest może ktoś, kto idzie jutro na spotkanie z ZARY w Białymstoku?

Gość Kata12
hej, mam jutro rozmowę w Białymstoku i zastanawiam się czy isc, bo z tego co czytam to w Zarze różnie bywa. Ciekawe jak jest w naszych galeriach.

Gość ka-tie
Ja pójdę, a co tam szkodzi:)

Gość Kata12
przed chwila stwierdziłam, że ja tez:) tylko zastanawiam się jak wyglądaja rozmowy. Czy nadal są grupowe? słyszałaś coś może?

Gość ka-tie
I tak trzymać:) Nic na ten temat nie wiem niestety:) ale myslę że będzie grupowe spotkanie a poźniej bedzie rozmawiała indywidualnie, zależy to pewnie od tego ile osób zaprosili. Masz jakieś doświadczenie?