Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hubal

Ciagle o niej mysle

Polecane posty

Gość Hubal

Dwa miesiace temu zerwalem z dziewczyna bo uczucia cos oslably i nie wiedzialem czy to naprawde ta. ale teraz ciagle o niej mysle, wiem ze ja kocham a tamto to byl jakis kryzys. Co teraz mam robic? nie mam z nia kontaktu,bardzo ja zranilem...

Gość Zostaw ją w spokoju

Gość wlasnie wlasnie
zostaw ja w spokoju bo jak ona zgodzi sie na rozmowe lub spotkanie , znowu ja olejesz

Gość Hubal
Ale wiem ze ona tez mnie kocha tyle ze ma zal o tamto...czy naprawde nie ma sposobu na zgode?

Gość Zostaw ją w spokoju
A za ile znowu Ci się odwidzi?

Gość wlasnie wlasnie
co z tego ze cie kocha? moze ma swoj honor i dume , ktore nie pozwalaja jej wrocic do niedojrzalego goscia bede sie modlila aby cie olala tak jak ty ja!

Gość Hubal
nie ,prosze, ja juz jej tak nie zrobie... kocham ja...zaluje tego co bylo... musze ja odzyskac

Gość wlasnie wlasnie
buhaha zazwyczaj wam facetom chcodzi o zaspokojenie wlasnego ego wroci do ciebie, po pol roku znowu stwierdzisz, ze nie wiesz co czujesz nalezysz do meskich swin

Gość Zostaw ją w spokoju
To walcz o nią!!! ale najpierw zastanów się dobrze. Możesz kolejny raz ją bardzo skrzywdzić!!!

Gość Hubal
Nie zrobie nic czego nie bedzie chciala.. a nasz zwiazek bedziemy budowac od podstaw,byleby sie zgodzila...

Co wy pieprzycie... Moze ma dume, moze ma honor... ale i tak wrocilaby do niego w podskokach... Zupelnie inna sprawa, ze faktycznie jestes niedojzaly i pewnie wam sie nie uda... bo to ona Ciebie rzuci za 2-3 miesiace. Jezeli mimo wszystko chcesz sprobowac, to wyslij jej sms. Nic konkretnego! O nic wielkiego jej nie pros! Nie pisz, ze ja kochasz itp. Jezeli odpisze (wydaje mi sie ze najpozniej do 4 dni), to wtedy zadzwon! I znow gadka o niczym. Zadnych sentymentow... Napisz jak bylo. Pomyslimy dalej

Gość wlasnie wlasnie
a skad wiesz ze wroci w podskokach? a nawet jak wroci to pewnie sama odejdzie, tu sie zgodze.... bo kto wytrzyma dluzej niz pol roku z niedojrzalym facetem????????????????/

Gość Hubal
Dzieki za rady nic na sile,wszystko powoli...:)

Gość wlasnie wlasnie
szkoda mi laski bo pewnie go kocha jeszcze i wroci a potem on znowu ja oleje, takie sa chlopy, bez serca

moze powiedz jej to samo co nam.....ze dopiero teraz jestes przekonany ze ja naprawde kochasz.

Gość Hubal
powiem ale w swym czasie..na razie musze znow sie do niej odezwac

Skad wiem, ze wroci? Ano na pewno nie dla tego, ze kocha. Raczej z tej prostej przyczyny, ze nikt nie lubi byc porzucany, czuc sie nie kochany, wykorzystany, gorszy i...wstaw co uznasz za stosowne...! Kazdy, doslownie kazdy, gdy sie go porzuca, czuje sie podle. nagle rodza sie w nim uczucia takiej milosci do tego/tej porzucajacego, jakich przez caly zwiazek moglo nawet nie byc. Dlatego wlasnie wroci. Bo w momencie rozstania i kilka chwil pozniej czula, ze to mogl byc facet jej zycia! Ale przejdzie jej, gdy sobie wszystko przypomni.

jesli ja serio kochasz to teraz ja odzyskaj.spiesz sie poki jest sama. jesli nie uda Ci sie za pierwszym razem to nie poddawaj sie.dziewczyna moze bedzie sie bala Ci zaufac ze znow ja zranisz.jesli Cie odrzuci to staraj sie jak tylko mozesz i walcz dalej.wysylaj kwiaty do domu itd.niech widzi ze serio sie starasz i Ci zalezy. Popelniles blad to teraz go napraw. :)powodzenia

Gość Hubal
a ja wierze ze bedzie ok

To nie spierdol tego jak juz ja odzyskasz!!! To bedzie chlopie duzo trudniejsze, niz to, zebyscie znow byli razem. Z mojej strony to na razie tyle.

Gość Hubal
naprawde ja kocham i zrobie wszystko by bylo dobrze. jesli poczuje ze nie bedzie w stanie mi zaufac to odejde. dzieki :)

Gość Małe serduszkoooI
powiedz jej o tym, ze załujesz tego co było, ze teraz bedzie lepiej:)

Gość Małe serduszkoooI
Ja tez ciągle o moim mysle... wiem, ze cos nie tak, ze tamta odstawia tango..;)