Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vel

kocham meza - brzydze sie seksem z nim

Polecane posty

Gość vel

czy ktos to zna? czy jest dla nas jakas nadzieja?

Gość lkdfjgs
ty go nie kochasz..tylko tak myslisz... czujsz pociag do kobiet?? czujesz pociag do innych facetow??

Gość jasne...
katolickie wychowanie?

Gość 24
vel, a uprawialiscie seks przed slubem, czy kota w worku kupowalas?

Gość kookos
Wg mnie powinnas udac sie do seksuologa.Dlaczego brzydzisz sie seksem ze swoim mezem?Czy zawsze tak bylo?

Gość vel
jest przystojny, innym babkom sie podoba :) facet - mylisz sie na calej linii, zarabiam wiecej od niego ja nie czuje pociagu do kobiet znalam facetow, ktorzy doprowadzali mnie do szalenstwa w lozku. ale naprawde kocham tylko jego, on mnie tez, chcemy byc razem okropnie sie meczymy oboje :(

Gość kiiiiuuyy
to dlaczego sie brzydzisz co cie obrzydza????

Gość kookos
Wiec dlaczego sie brzydzisz?

Gość vel
uprawialismy seks przed slubem, zawsze bylo nieciekawie ( w porownaniu z poprzednimi partnerami) nie ma to nic wspolnego z religia, zedne z nas nie jest wychowane katolicko dlaczego tak jest? codziennie zadaje sobie to pytanie

Gość lkdfjgs
a ja mysle ze sie nic nie zmieni i bedziecie sie meczyli do tej pory az ktos powie dosyc... braliscie slub ze swiadomoscia tego??

Gość vel
nie wiem dlaczego. jest przystojny, bardzo czysty, zadbany. jego dotyk sprawia, ze cala sie kurcze, jest mi niemily. nie wiem, co robic :(

Gość 24
no to ja ci nie pomoge, nie wierze w milosc bez seksu, na odwrot to i owszem, ale to w moim przypadku, moze ty masz inaczej

Gość vel
myslalam, ze bedzie lepiej. ja go naprawde bardzo kocham

Gość kookos
Sprobujcie cos zmienic w lozku...Powiedz mu czego oczekujesz

Gość kiiiiuuyy
no to chyba kochasz go jak brata :o

Gość kiiiiuuyy
to na czym polega twoja milosc jak ty nawet dotyku jego nie lubisz??

Gość vel
jest mi z nim dobrze pod kazdym wzgledem, ludzie zazdroszcza nam szczescia i wzajemnej milosci - nikt nie zna prawdy. mowilam mu czgo oczekuje, ale coz z tego. chyba w seksie to jest tak, ze albo jest chemia albo nie i nic tego nie zmieni. nie podoba mi sie jego zapach, odtraca mnie. unikam zblizen.

Gość 24
moze to nie milosc, a przyjazn? bo chyba wlasnie w seksie tkwi roznica

Musicie odwiedzić seksuologa,on będzie wiedział o co pytać i pozna przyczynę,której nie znacie. Szkoda czasu na pogaduchy na forum i zgadywanki.

Gość nie ma dlamnie nicka
ja mojego faceta tez kocham tylko ze on mnie tak podnieca ze mi sie non stop chce sexu,dotyku i wszystkiego....kiedys mialam chlopaka i mialam podobnie jak ty..mysle zejego to tez nmeczylo....mimo wszystko bylismy razem bo 'sie kochalismy' dla mnie kazdy sex to byla tragedia,bol i czesto placz...psychicznie nie wytrzymywalam zmuszania sie do tego.....az w koncu on zaczal cos krecic z inna dziewczyna (po kilku latach dopiero zaczal z inna)i go zostawilam..teraz mam innego kocham go duzo mocniej niz bylego i wiem ze tamtego miloscia nazwac nie moge....

Gość kiiiiuuyy
przyjaciela sie kocha- ale niechce sie z nim spac brata sie kocha- ale nie chce sie z nim spac ojca sie kocha -ale nie chce sie z nim spac twoj rozaj milosci jest wlasnie taki :O niepotrzebnie wyszlas za niego... to straszne macie dzieci

Gość vel
24 - jestem pewna, ze go kocham on mnie tez E-psik, pewnie masz racje. To jednak bardzo trudne obnazac sie tak przed obcym czlowiekiem. Myslalam o tym wielokrotnie, czytalam ksiazki, ale jakos nie wierze, ze taki lekarz moze cos pomoc. Moj maz zrobi w lozku wszystko, co zechce. problem w tym, ze w jego wykonaniu nie podnieca mnie doslownie nic.

Gość vel
tak, mamy dwoje dzieci na pozor idealna rodzinka :O jestesmy szczesliwi - tylko jedno "male" ale...

Może to kwestia tabletek? One u niktórech kobiet demolują pożądanie... Na nic nie czekaj,umów się z seksuologiem.Teraz się wstydzisz otwarczie rozmawiać,a za jakisz czas będziesz się wstydzić,że tak dłygo sobie nie pomogliście. Nie wstydz się seksuologa! To jego praca,słyszał wiele,a Twój problem wcale nie jest niespotykany.

Gość kiiiiuuyy
czy on o tym wie ze wogule cie nie podnieca?